מתלבט ....

XTC 16

New member
מתלבט ....

המממ ... אני בן 16 וממש יתאים לי עגיל בגבה .. הלכתי לעשות .. קיצר המוכר עושה לי שיש סיכוי שיהיו לי עיווטים בפנים כתוצאה מזה שאני עושה פירסינג בפרצוף והגוף שלי עוד גדל .. נשמע מוזר אבל מפחיד .. עפתי משם קיבינימאט .. אני ממש ממש ממש רוצה לעשות את זה אז מי שבאמת יודע - שיענה - בולשיט או אמת ?

‡NoK

New member
עיוותים בפנים לא יהיו לך.

ובכן, יש פירסרים שטוענים שפירסינג שנעשה בגיל צעיר עלול להתעוות, משום שהגוף גדל. יש גם הטוענים שזו שטות גמורה, ובכל זאת עפ"י החוק לא מוכנים לחורר. אבל אתה בן 16, וחוקית מותר לך להתחורר (יש לך ת.ז, נכון?) ללא אישור. עצתי, התרחק מהפירסר שאמר לך שיהיו לך "עיווטים בפנים", משום מה הוא לא נשמע לי מקצועי מדי. בהצלחה, תעדכן!

XTC 16

New member
האמת שיש לו 6 שנים של ניסיון ....

הייתי באותו מצב כשרופא אחד אמר לי שאם אני לא יפסיק לשים עדשות - אני בסיכון להתעוור .. לא ממש התייחסתי - אבל עיוות רציני רק בשביל עגיל ... אנ'לא יודע ..

מה??שטויות!

היה לי עגיל בגבה שנה וחצי בערך ועשיתי אותו בגיל 13 (אפילו טיפה לפני) וממש ממש אין קשר..זה לא עושה שום עיוותים סתם בול
!!!!

תשמעו...

הפירסר צודק... עגילים יש להם את התכונה שלא להתקבל על ידי הגוף... וזה במיוחד מדובר על עגיל בגבה ובלשון... מה זה עיוותים?! הפפים שלא לא פתאום יהפכו להיות כמו של הזומביט... אבל בגלל שהגוף עדיין גדל...וזה משתנה מאדם לאדם...יש כאלה שנשרים מגיל 13 אותו הדבר וסיימו לדגול ויש כאלה שגדלים עד גיל 21 אז יש סיכוי מאוד גדול שהגוף שלך פשוט לא יצליח לקבל את העגיל... בכל מקרה,לך לפסיכו/וומפייר/מורנו ועוד כמה ותשאל שם... אבל רק לעשות אצל מי שאתה ואה שיש לו תעודת מורשה... בהצלחה

‡NoK

New member
אוקיי, אבל מכאן ועד עיוותים..

כמו שאמרתי, יש פירסרים שמאמינים שאחת הסיבות לדחייה של הפירסינג היא גדילה. הפנים לא גדלות בצורה פראית, לכן גם אני די נוטה להאמין בזה. אבל זה לא משנה, כי צלקת כתוצאה מדחייה (שהיא לא נעימה בכלל!) ו...עיוותים בפנים- יש הבדל בינהם, לא?

resputin

New member
אממ... אוקיי.

דבר אחד שעשע אותי. "יש סיכוי שיהיו לי עיוותים בפנים כתוצאה מזה שאני עושה פירסינג בפרצוף והגוף שלי עוד גדל" -הראש שלך, גדל? כי נראה לי שהוא הגיע לגודל המקסימלי שלו בשש עשרה השנים שאתה חי. אני עשיתי בסוף כיתה ט' עגיל בגבה, עם המוני אנשים שעשו אחרי (כשהייתה את "התקופה" של העגילים בגבה, בערך שלושה חודשים אחרי שעשיתי)- מעולם לא שמעתי על כזו.. שטות? מילא היה אומר לך את זה על עגיל אחר, אבל על עגיל בגבה? תמוה ביותר באוזניי. בקיצור, יש לי את העגיל שנתיים- אין לי שום עיוותים בפנים, אין לי פזילות למרות שהיו לי ספייקים ממש גדולים שם, סיכת בטחון, ג'יפסי (מה שיש לי עכשיו) שטיפה גדול.. וזה טיפה מציק בזווית של העין בהתחלה, אבל מתרגלים. מה שכן, יש מצב שישאר לך צלקת- איפה שהיו ממוקמים החורים. זה ה"עיוות" היחיד שעולה על דעתי, וגם אז בספק, כי היו לי המון צרות עם העגיל (הזכרנו את הסיכת בטחון...
...) ומגה-אינפקציה +עוד חור (סיפור ארוך) וגם אז לא משהו מטורף, קצת אדום איפה שהיו החורים הישנים (מעל החורים של העגיל הקיים).

למעלה