מתלבט...

מתלבט...

שלום לכולם! אני מתלבט בקשר לאיזה מכינה ללכת. האופציות הן- 'נחשון', 'מעיין ברוך', 'עמיחי' אם למישהו יש עצות, המלצות הערות בונות או כל דבר אני אשמח לשמוע! תודה מראש...

אמממממ

דיברת איתם כבר? ביקרת במקומות האלה? כדאי לך גם לדבר עם אנשים שעכשיו, או היו בשנת שירות שם כדי לקבל תמונה כללית על המקומות האלה. אם כבר עשית את כל זה, אז אני חושבת שאין כל כך מה להוסיף לך, את הרושם הכללי כבר הבנת ואתה רק צריך להחליט מה מתאים לך ולמה שאתה מחפש בשנת שירות. בהצלחה

EyaL 18

New member
אם אתה מעוניין אתה יכול לבוא

למיצר לשבת. לפרטים תפנה אלי במסרים.

תשמע...

לגבי "מעין ברוך" הבנתי שהיא ממש טובה, זה ממש ליד הבית שלי!! חח לגבי "נחשון" הם קרציות בלתי נלאות!!!!!!!!!!! מתישהו באיזה הזדמנות נרשמתי אליהם רק כי הם הציקו לי ומאז הם לא עוזבים אותי!!!!!!!! הם התקשרו איזה אלף פעמים וכל האלף פעמים אמרתי שאני לא רוצה מכינה ואני בכלל רוצה ש"ש, והם ממשיכים להתקשר, הם גם שלחו לי עשרת אלפים מכתבים, לעזאזל!!! לא בחל על העצים??!!! הם פשוט לא מבינים לא!!! בכל מקרה, אם הם כאלה מציקים כנראה שהאחוז שהגיעו לימים הפתוחים דיי נמוך או שהם ממש פתטיים, וזה אומר משהו עליהם... זה הכל!! בהצלחה!!

hadasbaril

New member
לכולם

מצטערת על הטרדה,בשם המכינהתשליחחי לי סמסר תפרטים ואני אדעג שנפסיק להתקשר....ובקשר לשואל: אם לא הייתי בוא בכול יום או ביום פתוח(10.4) או בשת פתוחה אלינו ותחליט.פשוט תשווה בין כולם. אז תוכל להחליט איזו מכינה היא הכי טובה בשבילך. נ.ב אנחנו,דראך אגב, רבהה פחות מטרידים אתכם לעומת ההטרדות שאנחנו קיבלנו = התיעלות.(לי יכלו להתקשר 5 אנשים באתו ערב ורק אמרתי-אבל כבר התקבלתי וכן אני באה לשבת....אז הם עזבו)

נ ו ם

New member
אני לא יודעת מה עדיף אבל אני מכירה

מקרוב מאד מישהו ממעין ברוך. בהתחלה היה לו די חרא אבל עכשיו טוב לו. בקשר לעמיחי - אני פלתי את זה שנה שעברה כשהתלבטתי כי זה בבקעה ומסוכן שם.

למעלה