מתלבט

snarea

New member
מתלבט

שלום לכולם יש לי התלבטות קשה ביותר בין ארבעה נגנים, ארבעתם בערך באותו מחיר: CREATIVE JUKEBOX ZEN nx 30GB - שלושים ג'יגה, 1614 שקל. CREATIVE ZEN TOUCH 20GB - עשרים ג'יגה, 1660 שקל. IRIVER H10 5GB - חמש ג'יגה, 1548 שקל. Mini Ipod 4GB silver - ארבע ג'יגה, 1399 שקל. (המחירים מהאתר של באג) מבין הארבעה רק הiriver הוא צבעוני, האם זה משמעותי צג צבעוני? יש לאמר שארבעה ג'יגה מספיקים לי בהחלט, אין לי אלפי שירים. מה אתם ממליצים? תודה רבה!

weird dust

New member
מה אני ממליץ

או על האי ריבר או על האי פוד. שניהם טובים מאוד. הקריאייטיב מאוד מיושנים, כמה עולה הנגן ZEN MICRO 4 GB? גם הוא יכול להיות טוב. הצבעוני לא משפיע הכי בעולם אך הוא נותן עוד אופציות כמו צפיה בתמונות ומסך שלפעמים הוא יותר ברור. האי ריבר הוא בעל פיצ'רים רבים יותר אך האי פוד עולה עליו בזמן בטריה.

snarea

New member
תודה על התשובה המהירה,

לדעתי קודם כתבו שאי אפשר להעביר תמונות לh10.. אולי דמיינתי?.. המיקרו 4 ג'יגה עולה בסביבות ה1300 נראה לי.. ומה הכוונה האייריבר הוא בעל פיצ'רים רבים יותר? תודה רבה

bitonano

New member
תשובות

קודם כל יש לי את האייריבר אז התשובות מניסיון. אפשר להעביר תמונות בלי בעיה וגם לראות אותן על המכשיר (העברה מהמחשב בלבד). 1260 בבאד מחשבים הזן מיקרו 4 גיגה. האייריבר עם הכי הרבה פיצרים.

JustThomas

New member
פיצ'רים!! Features! אפשרויות!

פונקציות במכשיר שאין באייפוד כמו: רשמקול מובנה, תמיכה בפורמטים שונים, צג צבעוני, ועוד.

snarea

New member
את משמעות המילה אני יודע!!

התכוונתי לאיזה אפשרויות נוספות יש.. וענית לי.. זה הכל? מסך צבעוני רשמקול ופורמטים, או שיש עוד? תודה רבה

OniOn Of a dOwn

New member
למיקרו זן אין אפשרות לעברית, נכון?

גם בלתי רשמית? או משו כזה... עוד שבוע מעכשיו יש לי H10

Aviad1987

New member
הh10 מעולה מבחינת סאונד

המסך הצבעוני סתם בשביל הפוזה ובשביל לראות תמונות. אני לא יכול להשוות בין האייפוד לריבר כי אין לי מושג איך נשמע האייפוד אני רק יכול להגיד שאני מאוד מרוצה מהh10. אבל אם 4 ג'יגה מספיק לך והזמן סוללה ארוך יותר שווה לך לקחת את המיני אייפוד.

bitonano

New member
כבר עדיף הזן 4 גיגה..

עולה אותו דבר ויש לו רדיו והקלטה.

weird dust

New member
אבל 12 שעות בטריה

לעומת 18. השאלה מה עדיף: בטריה נשלפת או בטריה בילט אין ארוכה.

bitonano

New member
רוב הסיכויים שלא יקנה בתח עוד בטריה

אבל אני לא דוגמא לא צריך יותר מ-12...

למעלה