מתלבט!

umeboshi

New member
מתלבט!

מה אתם אומרים על ה-iAudio M3 40GB? ואיך הוא לעומת Irvier H340? לא חשוב לי התצוגה הצבעונית לסרטים ותמונות אלא היכולות בתור נגן מוזיקה ודיסק נייד. תודה!

בתור נגן מוזיקה הוא עושה את העבודה

הX5L נחשב לבעל איכות סאונד יותר טובה מהH3XX הM3 סביר להניח שזהה, אין לו מדך מרכזי אלא שלט בלבד מה שיכול להעיק במידה ולא רוצים שלט כי לפעמים עם האוזניות יוצא ממש חתיכת חוט.. וכדאי שתשקול את גרסת הL יש לה יותר זמן סוללה..

umeboshi

New member
מה תגידו על זה

ביקורת על נגן H320 של Iriver. נתקלתי בה ב- hwzone.co.il והיא ממש מהללת את הנגן ופחות או יותר מכתירה אותו כמוביל בין הנגנים הגדולים. מה אתם אומרים? שילמו להם? הוא באמת כזה טוב?

יאיר B

New member
בפני עצמו הוא נגן מצויין

אני אבל חושב שבאיכות הצליל - ה-IAUDIO גובר עליו. לזכותו של ה-H320 יאמר שיש לו באנדל מצויין (במיוחד נושא הסוללות הרגילות כמטען).

gt-master

New member
מישהו פה שמע X5 מול H320?

אתם מצטטים את CNET על זה שהX5 טוב יותר מ ה H320. מילא שיש לו זמן סוללה טוב יותר זה עובדה על הנייר אבל סאונד? מעניין אותי יאיר אם באמת ישבת עם שני המכשירים עם אוזניות טובות ועם אותם קבצי MP3 בסגנונות שונים והגעת למסקנה שאתה חושב שהוא גובר. אני דוקא שמעתי מבן אדם ששמע בשניהם שאיריבר עדיף על כל מתחריו גם בסדרת ה IFP ,והוא מדבר על סאונד ולא על סוללות.

TheRealDeal

New member
../images/Emo45.gif צודק.

סאונד זה עניין מאוד אישי, כך שגם אם היה אפשר לבטוח בCNET בנושא הזה, זה משתנה...

יאיר B

New member
ל-IAUDIO יש SNR גבוהה יותר

אני חושב שזה אומר שהוא טוב יותר (95 מול 90 לאיריבר). מי אמר שהחבר שלך שומע טוב? אם אתה רוצה לעשות השוואות: צריך למצוא תוכת מחשב שתשווה איכויות. כל אדם שומע אחרת וזה יהיה לא נכון להתייחס כך לנגנים. החבר שלך כנראה חשב כך כי לאיריבר יש עוצמה יותר חזקה שיוצאת מהאוזניות. זה די מבלבל כי אנשים מעדיפים עוצמה חזקה יותר. לא יודע אם הקישורים שנתתי למטה (לאתרי החברות) יעבדו.

TheRealDeal

New member
איכות סאונד לא נמדדת ע"י SNR.

SNR = Signal to Noise Ratio, והמספר שיש, נגיד, 90, אומר שאם אתה תשמע בווליום של 90 דציבל, יהיה דציבל אחד של רעש, 'לכלוך'. ומעטים האנשים שמגיעים לעוצמה הזאת... זה מאוד מסוכן לאוזניים, וסביר להניח שמי שמגיע לעוצמה הזאת יש לו בעיות שמיעה, והדבר האחרון שיעניין אותו תהיה איכות הסאונד. לקריאייטיב זן מיקרו יש 98SNR, זה אומר שאיכות הסאונד שלו היא הטובה ביותר? ואיכות סאונד לא קובעים לפי נתונים על הנייר.

יאיר B

New member
אין לי דרך אחרת לקבוע איכות סאונד.

אני לא יכול לעשות בדיקות בצורה אחרת. אם אתם יודעים איך לדרג איכות שמע של מכשירים בצורה לא תלויה - אני אשמח לשמוע. קריאייטיב נחשבת לחברה עם איכות השמע הטובה ביותר שיש (נכון להיום). ואפילו מנהל הפורום של ארקדיה טוען שאיכות השמע של איריבר לא הייתה מעולם בחנית (בהשוואה לזן מיקרו או לריאו קרמה - בסוף הסקירה שלו). "איכות השמע ה-H320 נשמע בדיוק כמו מכשירי הסדרה הקודמת, מה שאומר שהוא נשמע טוב מאוד. מבחינת איכות צליל, iRiver אף פעם לא היו בחוד החנית. איכות הצליל של ה-H320 לא משתווה ל-Zen של Creative, או ל- Rio Karma , אבל היא בהחלט מצוינת ומספקת גם את אוזניו הבררניות של עבדכם הנאמן. עם עוצמת פלט כוללת של 40mW (ב-16 אוהם) ויחס אות לצליל של 90db, ה-H320 הוא בהחלט נגן איכותי ביותר שמנפק איכות צליל גבוהה. זה שיש טובים ממנו במחלקה הזאת, לא משנה את זה ולא גורע ממנו. ציון בקטגוריה זו: 8/10"

רן הוא לא מנהל פורום ארקדיה אלא

האחראי, המנהל הוא נועם הרשום כArkadia מן הסתם..

TheRealDeal

New member
אני לא מת על הסאונד של אייריבר..

אבל זה רק אני.. אין דרך לקבוע איכות סאונד מנתונים על הנייר. ושוב.. איכות סאונד זה דבר שמשתנה מאחד לשני.. מה שאחד יחשוב שמעולה השני יחשוב שסביר.. וכו'... איכות סאונד זה לא משהו שאנחנו נוכל לקבוע לאחרים, ואין מה לענות לשאלות כאלה... הכי פשוט זה לא לקבוע לאחרים מה נשמע מעולה ומה לא... אפשר להגיד מה לדעתך נשמע יותר טוב, אבל אתה לא ניסית אף אחד מהמכשירים.. אז לי בדר"כ לא תהיה תגובה לשאלות האלה. אני לא קונה לפי מה ש"נחשב לטוב" או "נחשב לפחות טוב", בהתחלה זה הימור, אח"כ שאתה מנסה עוד נגנים אתה יכול להחליט כבר מה אתה מעדיף.

למעלה