מתלבט.

• פותח הנושא door
  • פורסם בתאריך

door

New member
מתלבט.

בין הzen sleek החלקלק לבין הzen המגניב והיחסית נדיר. לא הצלחתי למצוא עליו יותר מידי חומר. נראה שהוא רק קיים באתר של creative. מה אתם אומרים? הzen יותר זול אבל עם סוללה יותר חלשה (מחזיקה 11 שעות לעומת ה-18 של הzen sleek) ומסך יותר קטן. וגם לא הצלחתי למצוא את המידות שלו. נראה כאילו קריאייטיב מנסים להסתיר משהו. או שזה פשוט באותו גודל של הzen micro ואני סתם טיפש.

door

New member
והנה הלינקים למכשירים

zen sleek: http://creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=13599&nav=0 zen: http://creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=11519&nav=0

נדב8

New member
כן...

זה מקרה מאוד מוזר, אני לא מבין את קריאטיב בקטע הזה, הם לא מפרסמים פרטים נוספים על הנגן הזה. הייתי הולך על הסליק, הוא הרבה יותר טוב. אבל גם במחיר. אתה לא חייב ללכת על קריאטיב יש עוד אופציות.

door

New member
:\ לא יודע אם באמת יש עוד אופציות

איןלי שימוש בנגן צבעוני. זה סתם לזרוק כסף מבחינתי. ואני חייב נגן עם רדיו. וקראייטיב זאת האופציה הרצינית היחידה. או שלא? תשתף אותי אם אתה יודע אחרת. אה, ודרך אגב... אתה יודע אם מוכרים את הzen sleek בישראל? או את הzen?

נדב8

New member
לא ראיתי

את שתי הנגנים האלו בארץ... אין מה לעשות מסך צבעוני כבר ניהיה נורמל בדגמים החדשים, במיוחד אם אתה מחפש רדיו.

יאיר B

New member
המידות של הסליק:

SPECIFICATIONS * Capacity: 20GB * Dimensions: 59 x 101 x 17.1 mm (WxHxD) * Weight: 157g * Power Source: 1 x Rechargeable Lithium Ion battery & USB bus powered when connected to a power outlet or powered USB port. * Playback Formats: o MP3: Up to 320 kbps o WAV: Up to 48 kHz, 16-bit, Stereo/Mono o WMA: Up to 320 kbps o WMA with Digital Rights Management (DRM) 9 and 10 * Recording Formats: o Voice (via built-in microphone): IMA ADPCM (16 kHz, Mono) o FM Radio: IMA ADPCM (22 kHz, Stereo) * FM Radio: Stereo and Mono, Up to 32 preset stations * FM region support: International: 87.5 MHz ~ 108.0 MHz, 100 kHz intervals * MP3 Playback Performance: o Signal-to-Noise Ratio: Up to 96 dB o Channel Separation: Up to -70 dB o Frequency Response: 20 Hz ~ 20 kHz o Harmonic Distortion Output: <0.1% * Connectors: o Headphone jack: 3.5 mm (1/8") stereo minijack, 25 mW per channel o USB 2.0 port: Standard USB mini-B o USB 2.0 (High speed) o USB 1.1 (Full speed) * LCD: 2 inches (diagonal) display with blue LED backlight * Firmware Support: Upgradable via USB (firmware upgrades are available from www.creative.com) * Earphone Specifications: o Frequency Range: 20 Hz ~ 20 KHz o Sensitivity: 111dB ± 5dB (I/P Level:1 mW) o Impedence: 32 W ± 15% o Plug: 3.5 mm (1/8") stereo minijack Warranty * 1-year limited hardware warranty מצד שני, הגודל של הזן מיקרו הוא זה: Size WxHxD 2" x 3.3" x 0.7" / 51mm x 84mm x 19mm אני הייתי מציע לקנות את הסליק, אבל לדעתי הוא עוד לא נמכר בארץ. גם את הזן הרגיל לא ראיתי. מסך צבעוני אכן הפך לסטנדרט (גם קריאייטיב הוציאו את הזן נאון שהוא עם מסך צבעוני ובל נשכח את המיקרו פוטו הצבעוני. לא חושב שתוכל להתחמק מזה...​

door

New member
אוף :\ היום הכל צבעוני

מעצבן כל העניין הזה של נגנים. איך עוברים קנייה כזאת בשלום?!

יאיר B

New member
לא מבין מה הבעיה עם המסך הצבעוני

אתה צריך לבנות רשימה של תכונות שאתה רוצה מהנגן. ככה תדע יותר טוב מה לחפש. עדיף לחפש נגן שנמכר בישראל ולא אחד שהוצג לפני חודש בחו"ל. זה יקל על הקנייה.

door

New member
בדקתי מליון ואחד דגמים

והאלה שקלעו למה שאני צריך הם שני הנזכרים לעיל. יש נגנים שדומים להם בתכונותיהם? ואולי זמינים לקניה בארץ?

door

New member
הדגם הזה...

הסתכלתי עליו והחלטתי שהקטע של הסך קצת מפריע. חווץ ממנו יש עוד המלצות?

door

New member
טוב כולכם בלבלתם אותי

תנו לי המלצות על נגנים אחרים שתואמים את התכונות של הzen sleek והzen. (20GB, רדיו, קטן, אמין, עדיף ורצוי בלי שטויות מיותרות=מסך צבע/יכולת לנגן סרטים/להציג תמונות/מצלמה/טוסטר/כור היתוך) פשוט לא נראה לי שיש לי עוד אופציות הגיוניות אחרות חוץ מהzen והzen sleek. ואם מישהו יודע מתי (אם בכלל) שני הדגמים יגיעו לארץ...?

למעלה