מתלבשים ביום ראשון
צ צועניה אדומה New member 11/1/15 #5 מאוהבת בנעליים שלך! ואולי הייתי שמה צעיף בורדו אחיד בפעם הבאה כדי לקשר לנעליים.
N Nightingale5 New member 11/1/15 #10 שילוב מושלם ממש אהבתי הכל ואוהבת את את זה שאת משלבת הרבה בין אפור לורוד בין שילובי הצבעים האהובים עלי ביותר ואגב רק עכשיו שמתי לב שיש לנו את אותה מצלמה קנון A2200?
שילוב מושלם ממש אהבתי הכל ואוהבת את את זה שאת משלבת הרבה בין אפור לורוד בין שילובי הצבעים האהובים עלי ביותר ואגב רק עכשיו שמתי לב שיש לנו את אותה מצלמה קנון A2200?
ל לי וולף New member 11/1/15 #14 שילוב מ-קסים!! מלבד המעיל שפחות משתלב לי בגלל הפטנט למטה, אני ממש ממש אוהבת את הזרימה של הלוק. גם סקסי וגם מתוחכם מקסים!
שילוב מ-קסים!! מלבד המעיל שפחות משתלב לי בגלל הפטנט למטה, אני ממש ממש אוהבת את הזרימה של הלוק. גם סקסי וגם מתוחכם מקסים!
H Happy Goth New member 11/1/15 #8 תלמידה מצטיינת! יש בך תחכום וקלאסה שלדעתי נדיר למצוא ובטח שבגיל כזה
N Nightingale5 New member 11/1/15 #11 די אהבתי! מינוס הנעלים שלא לטעמי אבל מה אכפת לך ממני מאיפה השרשרת היפה? זה בדיוק הסגנון שאני אוהבת
ל לי וולף New member 11/1/15 #15 אהבתי הג'ינס הזה מושלם עליך והלוק כולו מאוד לטעמי. השרשרת באמת מקסימה ומאוד מוסיפה פה