מתלמדות
-סקרון קטנטן

get well

New member
מתלמדות../images/Emo70.gif-סקרון קטנטן

מה אתם חושבים על המתלמדות שבאות להתלמד אצלכם בעבודה.. 1.מעצבנות ולא נותנות לעבוד שוטף-אין לי סבלנות למתלמדות 2.חייבים עובדים אז איכשהו סובלים אותן 3.אין לי שום בעיה עם מתלמדות לא מפריעות לי 4.סבבה עושות את כל העבודה בשבילי ועוד בחינם. אצלי אתמול בעבודה היו 2 מתלמדות ולדעתי הם נורא עוזרות גם אם זה בפינוי וגם אם זה בלהוציא מנות...זה כמו 2 מלצריות על אזור אחד.. אני בחורת ב3...

3...

היום הייתה מתלמדת.. והצמידו אותה למצלר אחד וממש לא אהבתי מה שהיה לה... האחראי נתן לה לנקות את השולחנות וזה סתם בעע כי היא לא מקבלת על זה כלום.... אנחנו מקבלים את הטיפים וכ'ו.. היא יכולה לעזור כמובן אבל לפנות לבד?? לא נתתי לה את השולחנות שלי.. היא עזרה לי וכאלה אבל לבד לבד אני לא חושבת..

champ

New member
רק לי זה נראה כמו ניצול?

כמובן שאני לא מאשים אתכן אלא את בעל המקום, אבל כל העסק הזה של ההתלמדות ממש לא נראה לי

זה מה שאמרתי.. שזה לא היה במקום

לתת לה להיתטרטר..( ססעמק לא יודעת איך כותבים טוב ?!?!?!
קיבלתי 81 בלשון..) זו הייתה התלמדות ראשונה שלה.. וכבר עם מגש ?! אני בהתלמדות השניה רק הייתי עם מגש.. ולא ניקיתי שולחנות.. לקחתי פעם אחת או פעמיים הזמנה ועזרתי לסיחוב דברים... לא יודעת...

champ

New member
כתבת נכון ../images/Emo45.gif ../images/Emo8.gif

אבל ניתן לכתוב "לטרטר אותה.." ומגש בהתלמדות הראשונה נראה לי יותר מידי אלא אם היא בעלת נסיון במלצרות וכו'.. לגבי נקיון השולחנות, אמממ

ניצול וטרטור ובקיצור בזיון

התלמדויות זה ניצול גרידא ואם תמצאו לי מקום אחד שמשלם למתלמדים אני אוריד בפניכם את הכובע. ובקשר לשאלה של אהובתי getwell על דעתנו על המתלמדות - כשיש לי מתלמדות אני משתדלת למנוע מהן להיות מטורטרות, כי לא רק שהן לא מקבלות כסף, יש מלצרים שמנצלים את זה שהן לא ממלצרות עדיין ומסנג'רים אותן/ם לעבודות השחורות שהם אמורים לעשות. זה ממש מגעיל.

למעלה