בני דודים שלי גם למדו בישיבה תיכונית
עד ט' בערך, ופשוט נסו על נפשם, מאותם סיבות שציינת. שהייתי ביסודי למדתי בבי"ס דתי, ואח"כ עברתי לבי"ס חילוני כי המערכת החינוך הדתית פשוט על הפנים. אני אשכרה עליתי לחטיבה בלי לדעת שברים
פשוט כל המקצועות שלא קשורות לתורה וכאלה הם בכלל לא ייחסו חשיבות
בקשר לבגרות במ"מ- אין לכם אחראי על הבגרויות בבי"ס? (מזכיר/ת תלמידים) בכל בגרות האחראי על הבגרויות אחראי על כל מה שקשור לבגרות עצמה, ועובד לפני, בזמן ואחרי הבגרות כדי לדאוג שהכל בסדר. מהשיבוצים של התלמידים, עד לשיבוץ המשגיחים, לבדוק תקלות וכדומה. ככה שאצלנו אין מצב שיישבו 70 תלמידים בכיתה! גג 15. כל אחד בשולחן בנפרד. יש שני משגיחים על הבחינה (אשר אכן דואגים לשקט) ובעיקרון הכל הולך חלק. גם לי יש בעיה של ריכוז מאוד חמורה (שזה תוצאת לוואי לחרדת הבחינות שיש לי), אני פשוט לא מצליחה להתרכז במבחן! כל מחיקה של התשובה, פטפוט פה ושם של המורה, של התלמידים, העט הכותב של התלמידים, לעביר דף וכדומה- הכל מוציא אותי מרכוז!! השנה כמה פעמים יצאתי מאמצע מבחן כי החרדה השתלטה עלי... לא יכולתי להתרכז מרוב הלחץ, השאלות היו נראות לי קשות ומדי בלי ניתנות לפתירה. מה שמפחיד בעיקרון הוא עצם העובדה שבוחנים אותנו, לא המבחן עצמו
אני לא יודעת אם זה ינחם אותך או לא, אני גם אשפר את הבגרות במ"מ בעתיד. אני עושה 3 יח"ל, והשנה ניגשתי 003 על מגן 40
שנה הבאה במועד חורף אני אשפר את המגן ואגש למועד חורף, בידיעה שבעתיד אני גם אאלץ לשפר את המ"מ ל4/5 יח"ל (טוב תלוי למה אני רוצה להתקבל
). אממ למה אתה לא נבחן בזורעים כמו נעם?
ובקשר להתנחלויות- בוש מאוד רוצה שנחזיר את ההתנחלויות ונפנה אותם, ושרון בזמנו הבטיח וגם אולמרט, אך המדינה פשוט לא מבצעת את זה ולבוש נגמרת הסבלנות. למה אתה חושב שקונדוליסה כל שבועיים בארץ? כדי להאיץ את הפינוי, אבל כמובן ששום דבר לא קורה במדינה הזאתי
וחגי- תחשוב חיובי!! הכל יסתדר לטובה
וואו, איזו חפירה
סורי!