מתמודדים עם החוויות ב-
אנשים

מתמודדים עם החוויות ב-../images/Emo43.gif אנשים

איריס, מתנדבת וותיקה בקו הפתוח של נט"ל, תתארח הערב בין השעות 16:00-17:00 בפורום חיילים משוחררים, ותשיב לשאלות גולשים בנושא חוויות מהשירות ומהמלחמה האחרונה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1884&MessageId=119088036
מרסי גבע, מדריכה להנקה ללידה והנקה ודולה, תתארח מחר בפורום הריון אחרי טיפולים ותשיב לשאלות הגולשים. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=349&MessageId=119082975

hagayx

New member
נ-כ-ש-ל-ת-י

עשיתי את הבגרות בכיתה עם איזה 70 תלמידים והיה רעש מטורף..ויש לי בעיות קשר וריכוז מטורפות אז פשוט נכשלתי! אני פשוט שונא את הישיבה מכמה סיבות: 1. היא לא שמה על החוקים ושמה כמה אנשים שבא לך בכיתה. 2. ישיבה, יישוב דתי..נחשו מי יהיו השומרים בבגרות? נכון! צדקתם! הנשים התפרניות של הבחורי ישיבה שאין להן שקל על התחת אז עושים להן טובה והן באות לעבוד כשומרות על הבגרויות..רק חבל שאפילו את התינוקות שלהן הן לא מצליחות להשתיק איך איך הם ישתיקו 70 תלמידים ועוד תלמידים מתנחלים שמתנהגים כמו חיות??? 3. בגרות מתמתיקה בישיבה - 70% מהנוחכים בבגרות הוציאו רק בגרות בגמרא אבל הם בכל זאת באים לבגרות במתמתיקה בשביל לנסות אולי יקרה להם נס והם ידעו..אבל הם לא יודעים אז הם עושים רעש ואפילו כשחבר שלהם נעמד ומבקש בעצמו שיתנו לו לעשות את הבגרות בשקט הנבלות לא שמות עליו. איזה כיף לי! אני צריך עכשיו לשרת 3 שנים בצבא ולדעת כל הזמן שאני פאקינג צריך להשלים בגרות במתמתיקה אחר כך תאמינו לי הכל בולשיט שולחים אותנו (הדתיים) לישיבה כדי שנגדל עם ערכים ובמקום זה יוצאים חראות נבלות. על דבר אחד אני יכול לשמוח אני לא צריך יותר לראות את הישיבה הזאת ואת הרבנים ואת השכבה שלי שכל אחד שם נראה כמו חיה ומתנהג כמו חיה.. אני בעד שניתן לערבים את השטחים עם המתנחלים בתוכם!! מי צריך אותם במדינה בכלל, מי???????

בני דודים שלי גם למדו בישיבה תיכונית

עד ט' בערך, ופשוט נסו על נפשם, מאותם סיבות שציינת. שהייתי ביסודי למדתי בבי"ס דתי, ואח"כ עברתי לבי"ס חילוני כי המערכת החינוך הדתית פשוט על הפנים. אני אשכרה עליתי לחטיבה בלי לדעת שברים
פשוט כל המקצועות שלא קשורות לתורה וכאלה הם בכלל לא ייחסו חשיבות
בקשר לבגרות במ"מ- אין לכם אחראי על הבגרויות בבי"ס? (מזכיר/ת תלמידים) בכל בגרות האחראי על הבגרויות אחראי על כל מה שקשור לבגרות עצמה, ועובד לפני, בזמן ואחרי הבגרות כדי לדאוג שהכל בסדר. מהשיבוצים של התלמידים, עד לשיבוץ המשגיחים, לבדוק תקלות וכדומה. ככה שאצלנו אין מצב שיישבו 70 תלמידים בכיתה! גג 15. כל אחד בשולחן בנפרד. יש שני משגיחים על הבחינה (אשר אכן דואגים לשקט) ובעיקרון הכל הולך חלק. גם לי יש בעיה של ריכוז מאוד חמורה (שזה תוצאת לוואי לחרדת הבחינות שיש לי), אני פשוט לא מצליחה להתרכז במבחן! כל מחיקה של התשובה, פטפוט פה ושם של המורה, של התלמידים, העט הכותב של התלמידים, לעביר דף וכדומה- הכל מוציא אותי מרכוז!! השנה כמה פעמים יצאתי מאמצע מבחן כי החרדה השתלטה עלי... לא יכולתי להתרכז מרוב הלחץ, השאלות היו נראות לי קשות ומדי בלי ניתנות לפתירה. מה שמפחיד בעיקרון הוא עצם העובדה שבוחנים אותנו, לא המבחן עצמו
אני לא יודעת אם זה ינחם אותך או לא, אני גם אשפר את הבגרות במ"מ בעתיד. אני עושה 3 יח"ל, והשנה ניגשתי 003 על מגן 40
שנה הבאה במועד חורף אני אשפר את המגן ואגש למועד חורף, בידיעה שבעתיד אני גם אאלץ לשפר את המ"מ ל4/5 יח"ל (טוב תלוי למה אני רוצה להתקבל
). אממ למה אתה לא נבחן בזורעים כמו נעם?
ובקשר להתנחלויות- בוש מאוד רוצה שנחזיר את ההתנחלויות ונפנה אותם, ושרון בזמנו הבטיח וגם אולמרט, אך המדינה פשוט לא מבצעת את זה ולבוש נגמרת הסבלנות. למה אתה חושב שקונדוליסה כל שבועיים בארץ? כדי להאיץ את הפינוי, אבל כמובן ששום דבר לא קורה במדינה הזאתי
וחגי- תחשוב חיובי!! הכל יסתדר לטובה
וואו, איזו חפירה
סורי!

maihlevi

New member
גם אני נשלתי 06 היה נוראי .. בא לי למותתתת!!!

ואני מסכימה איתך בכל מילה! זה מה שקורה שמפוצצים בערכים ארבל שוכחים שמוסד דבר ראשון צריך להיות ב-י-ת ספר!!!

כנ"ל. היה סיוט.

הייתה לנו בוחנת שנתנה להעתיק, אבל אף אחד בכ-ל הכיתה לא ידע. טוב נו, לפחות יש לי עובר סופי בשלושת השאלונים ביחד.

חישכיש1

New member
006 היה לי מצויין אבל 007 קשהההה

לכולם אצלנו היה ממש קשה 007.... ו006 היה סבבה, אהבתי ממש את שאלה 4(ד), יפה בעיניי בקשר להתקפה של חגי וקארין מקודם - מוסדות החינוך הדתיים ממש לא גרועים, אולי חגי לומד במוסד גרוע אבל זה לא אומר כלום על הרמה החינוכית ואני מכיר הרבה מאוד בישיבה שלו שכן יוציאו בגרות מצויינת! נכון, לא יפה שמפריעים אחד לשני אבל בואנה! נסחפת בגדול!! תדעו לכם שלא רק שלומדים במוסדות דתיים לימודי תיכון מלאים (תלוי איפה ובאיזה היקף אבל ברמת העיקרון...) אלא עוד מוסיפים לימודי קודש שזה ממש לא פשוט, אני אישית מתחיל את היום ב6 וחצי ומסיים ב9 אבל מה, זה הכל עניין של הסתכלות וברור שגם לפנימייה יש חלק גדול בכל זה... אהה וקארין, אני כותב מהמחשב של המנהל תיכון שלי בישיבה, זה לא שחזרתי במקרה הביתה ולא עדכנתי

hagayx

New member
גבר אתה לא יודע כלום

יש לי תעודת בגרות מטורפת לפחות בטופ 5 של השכבה..אתה פשוט ממציא כי חצי משהכבה שלי לא עשו חצי מהבגרויות ודווקא אלו שאתה מכיר הם בניהם. היום ניגשתי למחנך שלי ואמרתי לו " אתה רוצה לדעת מה לקחתי איתי לחיים אחרי 6 שנים בישיבה? שאת הילדים שלי אני לא אשלח לישיבה..כי אני לא רוצה שהם יתחנכו כמו איך שהשכבה שלי נראית היום אחרי 6 שנים ב"ישיבה"."

CrazyPenguin

New member
אוףףף../images/Emo191.gif|פינגווין|

כתבתי תגובה חופרת על למה זה קקה להיות דתי
ותפוז הזבלים לא שלחו את זה.. קיצר- להיות דתי זה קקה...אתם מתבזבזים!

maihlevi

New member
שטויות, אם יש אמונה יש הכל.. יש מעבר לחוקים

יש לכל הדת והכל רקע, זה לא מתבסס רק על "לא לאכול X Y" או לא לנסוע בשבת.. זה הרבה מעבר.. ומי שרואה את המעבר, מבין עד כמה אי אפשר בלי זה

CrazyPenguin

New member
חח סבבה../images/Emo191.gif|פינגווין|

"איש איש באמונתו יחייה" [תמיד חלמתי להגיד את זה] אבל יש חוקים ממש מוגזמים... לא לפתוח מטריה בשבת? למה?!?!?!? T_T

justin9

New member
בחיים לא ראיתי אותך כותב כל כך הרבה חגי../images/Emo3.gif

למעלה