מתמודדים עם הכאב ב-
אנשים

מתמודדים עם הכאב ב-../images/Emo43.gif אנשים

נועה מוסקט, יוצרת שיטת "המארג" להתמודדות עם טראומות תתארח בפורום נכי צה"ל החל מהשעה 17:15. נועה תייעץ ותענה לשאלות הגולשים בנושא התמודדות עם טראומת הפציעה בשילוב עם שיטות טיפול לא קונבנציונאליות לטיפול בפוסט טראומה והלם קרב: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=388&MessageId=127122351
פורום הריון ולידה – תמיכה מכריז על פתיחת התחרות מותק, אתה אבא! אתן מוזמנות לשרשר את סיפוריכן האישיים בנושא איך סיפרתי לבעלי על ההריון? חמשת הגולשות שיעלו את הסיפורים המוצלחים ביותר שייבחרו ע"י הנהלת הפורומים יזכו בתווי קנייה לבוטיק בגדי הריון Ima. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=110&MessageId=127125666
רוצים לזכות במנוי חצי שנתי לאתר ההיכרויות קופידון? ספרו לנו על הדייט החלומי ביותר בעיניכם ואולי תוכלו לזכות במנוי מתנת אתר קופידון בשיתוף פורום היכרויות לגילאי 30+: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1365&MessageId=127005998
רוצות לזכות במתנה מפנקת בחסות רשת חנויות סיסטרס? ספרו לנו על דרכים מקוריות לפנק את עצמכן ואולי תוכלו לזכות במתנה. רק בפורום לסביות – גאווה נשית: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=730&MessageId=127135638

יפית מן

New member
ערב טוב לכם/כן אבות ואמהות יקרות../images/Emo24.gif

מבחינה ריגשית היה לי קשה מאוד להכנס לפורם הנפלא,התומך,המבין,ויודע תמיד לתת את המילה הנכונה ובמקום ותמיד שם לכל אחת במצוקתה,אחרי כא שבט שחל יום הולדתו השמיני של מאור הטהור.עבר יום עם המון דמעות וגעגועים מטרפים אל הילד,שהיה ואיננו עוד...נסעתי לחברון למערת המכפלה ושם נרגעתי,אחרי תפילות ליד קברות אבות,ואמהות של האומה ..שיעלו התפילות למרומים ונושע כולנו רק בטוב הנראה,והנגלה. היום יום הולדתו של אחיו של מאור שיבדל לחיים ארוכים ולשלום לאורך שנים טובות וכן כולנו יחד,כאחדהיום מלאו לו 7 שנים{ההבדל בינהם בדיוק שנה}וכל המשפחה הפרטית איחלו לו מזל טוב ואריכות ימים ושנים. הילדים לא מזכירים את מאור ולא מדברים עליו מילה אחת מה הסיבה?לאלוקים הפתרונות אולי גם אתם נתקלתם בתופעה שכזאת שהאחים לו רוצים אפילו לדבר עליו מילה אחת ,בו בזמן שהיו חברים מאוד טובים,רק הקטנה כשקונים בגדים או נעלים היא מבקשת לקנות גם למאור!והיא כן מזכירה אותו היא אומרת שמאור מסוכן ויכול לפול מהשמים ומי משגיח עליו שם למעלה.היא בת שלוש וחצי. כל טוב לכולכם אתן נפלאות אין יום שאני לא מציצה אחרי שאני גומרת את העבודה לילה טוב לכולכם היום בערב מתחיל חודש אדר וכשנכנס אדר מרבים בשמחהוכו חודש של רפואות א-אני ד-ה1אדושם ר-רופאך לכולם רפואות וישועות בכל המצטרך ממני יפית סבתא של מאור

eaz1514

New member
../images/Emo213.gif מזל טוב לאח של מאור ../images/Emo65.gif

הילד בן 7 ויש לשמוחיחד איתו הוא לא אשם באסון שקרה לכם. יפית, את אישה מאמינה, יש לך יתרון עלינו את מאמינה שה' נתו וה' לקח, זה לא משהו שמתווכחים איתו או שואלים שאלות למה זה קרה, ככה ה' רצה. יש לך מצווה לקיים לשמוח בחודש אדר. לי אין מה לשמוח אני לא מקבלת שום ציווי, לא מאז שרונן איננו. פעם הייתי מדליקה נרות שבת, הייתי מקפידה על אי אכילת חמץ בפסח, צמה ביום כיפור. עד שהתפכחתי והבנתי שהכל פנטזיה. אין מי שישמור על הילידים שלנו חוץ מאיתנו ההורים, ולפעמים גם את זה אנחנו לא מסוגלים לעשות. תהנו ביום הולדת של הילד, לא בגלל שזה חודש אדר, תהנו בשבילו, תשימו באמת את העצב בצד ותחגגו כמו שרציך, תנו לו להרגיש כמה הוא מיוחד וכמה אוהבים אותו זו המצווה האמיתית. מאור יהיה איתכם לאורך כל הדרך וישמח בשמחתכם.
יום קל לכולנו אילנה, אמא של רונן

דליה ח

New member
יפית, מזל טוב לנכד

אני חושבת כמו אילנה, האמונה שלך אומנם לא מפחיתה מהכאב, אבל היא בהחלט קרש תמיכה חזק מאוד. הדברים יותר ברורים אצל המאמינים, ואין עם מי להתווכח. עם כל הקושי, אני מאמינה שהשתדלתם לשמח את הילד ביום הולדתו, ואני מקווה שהצלחתם.

שרון123

New member
מזל טוב לנכד המתוק

בטח מאד קשה לראות את האח, כל כך קרוב בגיל למאור. יפית, מאחלת לכם שימחה אמיתית עם הנכד, וגם שימחה ככל האפשר בפורים

יפית, יום הולדת בלי ילד....

גם עבורי הוא היום הכי קשה. שצריך לקנות מתנה ולהניח על המציבה... אני יכולה לדמיין אותך בורחת למקום שמקל עלייך. בקשר לילדים שלא מדברים עליו, מה עם ההורים שלו? הם מדברים עליו? אני יכולה לספר לך שאנחנו כל הזמן מדברים ומאז ומעולם דיברנו, והילדים התרגלו לדבר. ואם הילדה הבכורה שלי לא רוצה לדבר, היא יודעת להסביר למה, כי אני שואלת אותה. אז גם אם הם לא מדברים, כדאי לשאול אותם למה, ליצר הזדמנות ולהזכיר את מאור, ולמוע. כל דבר שיעלה זה טוב, ויותר טוב מהשתיקה. הקטנה שלכם, בת שלוש וחצי, היא היחידה כנראה שעדיין לא נסגרה, וכדאי לשמור על ערוץ פתוח אחד לפחות במשפחה. היא ממש נפלאה בעיני, המתוקה הזו.

יפית מן

New member
אני מלאת תודה לכולכם על התגובה../images/Emo24.gif

העינינית של כל אחת ממכם ועל זה נתונה תודתי לכן אתן נפלאות ונותנות לי עידוד שכל כך חסר לי,אם הדס אינני יכולה לדבר על זה כי היא מאוד חזקה באמונה שלה והיא אומרת שבודאי בשמים חוגגים לו את היום הולדת ושם טוב לו והוא נהנה מזיו השכינה ולומד תורה עם כל הצדיקים.בקשר לזה שאמא כתבת אם ההורים מדברים על מאור תשובתי שהדס כן מדברת איתם וכדרך משחק היא אומרת לאחים [יש עוד שני בנים ובת ]בואו נדבר על מה שמאור אהב וכו' את יום הולדתו של רועי חגגו עם ילדי הישוב וכן בכיתה א' בו לומד רועי שיבדל לחיים ארוכיםוהיה חלוקת מתנות שהילדמאוד שמח אני קניתי להם גמבויי שלא היה להם והם מאוד שמחו. אני חושבת שהם לא מדברים כי הם פוחדים כשקרה החטיפה אמרו לאחים שמאורי היה צדיק וה' לוקח אליו את הצדיקים ומה הם ענו:טוב אנחנו לאר רוצים להיות צדיקים ושה' לא יקח אף אחד....חודש טוב ומבורך עליכם ועלינו ועל כל ישראל אמן ממני המעריצה את כולכם יפית סבתא של מאור

למעלה