מתמודדים עם המצב בתפוז
אנשים

מתמודדים עם המצב בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

לנוכח המצב הבטחוני הקשה בדרום וברצועת עזה, ד"ר נעמי באום, מנהלת יחידת החוסן במרכז הישראלי לטיפול בפסיכוטראומה תתארח היום בין השעות 13:00-17:00 בפורום בעיות בגיל ההתבגרות היום ותשיב לכל שאלותיכם בנושא לחצים, טראומה והתמודדות עם מצבי משבר: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=114&MessageId=125551408

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifהיה לי יום טוב

המחנכת שלי דחתה לי את המבחן בגיאוגרפיה בגלל שיש לי ביום חמישי במבחן במתמטיקה (ולרוב ההקבצות כבר היה) אז הייתי בספריה ביחד עם כל מי שלא עשה ועם עוד כיתה מהשכבה שכולם באו לשם לעשות עבודה. בהתחלה נכנסתי לוואינט לקרוא קצת ספורט ואז הלכתי לשבת ליד ידיד שלי שהשתמש במתרגם שפות של גוגל כדי לתרגם קללות לקרואטית או פינית ולשלוח לאנשים בפייסבוק
היה נחמדD:

adii1201

New member
אה אמ, אני נכה../images/Emo6.gif

אז אני עכשיו בשיקום של הרגל בטיפולים של פיזיותרפיה והידרותרפיה וחלק מהטיפול של הפיזיותרפיה היה לעלות על ההליכון ואשכרה ללכת
(כן כן תצחקו, אני נכה
)

darklighter

New member
../images/Emo124.gif#%$^#^♣♥אעעע יצא הפרק 301!

מישהו הצליח להוריד את זה מהאתר של ABC FAMILY שהיה מוגבל לארה"ב בלבד והעלה לטורנט!|הא| קישור במסרים בלבד

adii1201

New member
הקדמת אותי../images/Emo6.gif בדיוק באתי לשלוח מסרים לכולםXD

תודה ששיתפת אותי (ואותנו)

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifתודה אגב, על המסרD:

אבל בינתיים אני.. אוף הוט הזבלים האלה, אני באיחור בגללם

adii1201

New member
לא התכוונתי לשלוח לך../images/Emo6.gif

ידעתי שאת בקצב של הוט, נראה לי שהייתי בטלפון עם הילה ולא שמתי לב
אבל בבקשה
ואולי תתחילי להשתמש בדרכים הלא חוקיות שהצגתי בפנייך במסר בשביל להיות בקצב של כולנו?
אבי הצליח לראות 18 פרקים בפחות משבוע
לך יש רק 10

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifXDD

כן אבל אני בלחץ מבחנים עכשיו, בצפר הזבלים האלה. אפילו עוד לא מצאתי לי זמן לראות את הפרק של גוסיפ

למעלה