מתמודדים עם הקשיים ב-
אנשים

מתמודדים עם הקשיים ב-../images/Emo43.gif אנשים

שנתיים חלפו מאז המלחמה, אולם רבים מאלה שלחמו בה, בסדיר או במילואים, עדיין חיים אותה מדי יום ביומו. רבים מהם סובלים עקב חוויות המלחמה מסיוטים, מקושי בתפקוד ומתסמינים פוסט-טראומטיים שונים. לצדם בני משפחותיהם, חברים וקרובים, אשר לא תמיד מסוגלים להגיש את העזרה הנדרשת ולא פעם סובלים גם הם את סבלם של יקיריהם. נט"ל הינה עמותה הפועלת ללא מטרות רווח ומטרתה להגיש סיוע לכל מי שחש עצמו נפגע על רקע לאומי. נט"ל מגישה שירותים מגוונים, עליהם תוכלו לקרוא באתר העמותה: http://www.natal.org.il . אפרת, מתנדבת וותיקה בקו הפתוח תתארח ביום א´, בין השעות 12:00-16:00 בפורום הורים לחיילים ותשיב לשאלות בנושא. אתם מוזמנים! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1245&MessageId=118998415

McFlyRoni

New member
../images/Emo207.gif בנות אני צריכה עזרה../images/Emo70.gif ../images/Emo53.gif

אני פשוט כבר לא מסוגלת לשמוע את השירים שלי :S אז אם מישהי מוכנה להמליץ לי על להקות/שירים זה יהיה מאוד נסגד מצידה! הנה הלהקות/זמרים שאני שומעת (כדי שתדעו בערך מה הסגנונות שאני אוהבת
) The All American Rejects All Time Low Arctic Monkeys Blink 182 Busted Elliot Minor Fall out Boy Fergie Good Charlotte Mika My Chemical Romance Panic At The Disco Paramore Son Of Dork Useless ID V זהו בערך... בבקשה תעזרו לי

N e r d y

New member
אממממ את בטח מכירה גם אבל בכל זאת

Boys Like Girls Jack's Mannequin מעולים, הכרתי דרך מגרש ביתי והם מדהימים Madina Lake אופקורס
הדיסק של מאט וויליס גם ממש טוב [מאט מבאסטד] Oasis
The Red Jumpsuit APPARATUS את בטח מכירה אבל שיהיה :)

../images/Emo19.gif

איזה כייף שעוד בנות שומעות אותם.. חשבתי שאני ועוד איזה 5 ילדים שומעים אותם בארץ =\ אולי תצטרפיי לקומונה שלהם ? חסר אנשים שם :(

avivoOsh2

New member
חח בכייף:)

הם טובים אני אוהבת אותם. למרות שאנלי ממש הרבה שירים שלהם אבל ממה שיש לי^^"

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif הנה כמה..

The Academy Is... הם חברים של FOB ו-P!ATD והם גם בערך אותו סגנון.
Cobra Straship כנ"ל
והעלתי שירים שלהם בארכיון של הפורום, אם יש לך כוח תחפשי את השמות של השירים כי הלינקים בטח כבר "מתים".
Angels & Airwaves זאת הלהקה של טום דלונג וזאת מוזיקה קצת שונה מבלינק.
+44 אם כבר טום - זאת הלהקה של טראוויס ומארק שהיו בבלינק, וזה מוזיקה יותר קרובה למוזיקה של בלינק.
The Audition לא שמעתי את כל השירים שלהם אבל אני ממש את Warm Me Up.
Biffy Clyro
Billy Talent
Boys Like Girls
Bowling for Soup
The Calling
Daughtry
Kids In Glass Houses
New Found Glory אם את עדיין לא שומעת
Taking Back Sunday וסתם אני ממליצה בחום על שירי אביב גפן
DDD: מקווה שהועלתי

m o r 1 0 2

New member
Cobra Straship,The Academy Is../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

ווילאם שלי@#$%^&#@#@ הוא כ"כ טוב

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifאני הכרתי לך את קוברה, לא?|מתלהב|

וויליאם

m o r 1 0 2

New member
האמת שכן,בזכותך אהבתי אותם יותר../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

כלומר,הכרתי את השם של הלהקה שראיתי את הסרט "נחשים על המטוס" אבל זה מוזר כי הם לא היו אותו הרכב כמו בלהקהXD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif **ממש אוהבת ../images/Emo122.gif

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif תודה רבה ^^ עכשיו האימיול שלי צריך

לעבוד שעות נוספות XD

Orange Sky

New member
../images/Emo207.gif מישהי יכולה להביא לי קישור..

של השרשור עם הביקורת על כל הדיסק החדש של מקפליי ? כי כל פעם שיוצא שיר חדש שלהם אני זוכרת רק את השם מהשרשור הזה ולא מה שאמרו על זה....ואני לא יכולה לחפור פה בפורום למצוא את זה, כי המחשב שלי פשוט ייקרוס
תודה בכל מקרה

Gone Forever

New member
../images/Emo79.gifקומונת מוזיקה חדשה נפתחה - All Music!../images/Emo79.gif

קומונת מוזיקה חדשה נפתחה בשם All Music, המוקדשת למוזיקה באופן כללי (במקום להיתקע על כמה ז'אנרים מסוימים). אז אם אתם בעלי ראש פתוח לכל מיני ז'אנרים שונים, או שאתם רוצים להכיר אמנים או סגנונות חדשים, או אם אתם פשוט אוהבי מוזיקה שאין להם משהו יותר טוב לעשות בחיים, אתם מוזמנים להצטרף. כל הטעמים המוזיקליים יתקבלו בברכה. :)
http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=32540

blackroses

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo59.gifאני נוטשת...

אני לא מגיבה הרבה בפורום בזמן האחרון (חוץ מלהעלות את הפיק שלי...) אני נוטשת ל4 ימים מיום ראשון לטובת חופשה בצפון אל תעשו את המפגש פורום בלעדיי בבקשה תודה
נעם.

למעלה