מתמטיקה ומדעי המחשב

me9020010

New member
מתמטיקה ומדעי המחשב

שלום לכם, יש בטכניון מסלול של תואר ראשון כפול במדעי המחשב ובמתמטיקה.. יש תואר משולב של מתמטיקה מדעי המחשב.. ויש מדעי המחשב... רציתי לשאול לגבי הראשון , הלימודים הם 3 וחצי שנים, ומקבלים 2 תארים ראשונים במת' ומדעי המחשב... כמה זה באמת עוזר לאחר מכן, מבחינת התקדמות בעבודה, תפקידים.. או שכדאי מראש ללכת למסלול מדעי המחשב רגיל, עם פחות עומס, וכנראה שגם הציונים יהיו יותר גבוהים בסוף.. האם יש יתרון למי שלמד את 2 התארים האלה, מבחינת תפקידים אפשריים, אפשרויות עבודה וכו'? ובמידה ורוצים לאחר מכן להמשיך לתואר שני , עד כמה זה משמעותי אם יש תואר אחד במדעי המחשב או בנוסף גם מתמטיקה? תודה!

inbal76

New member
לפי דעתי

(ואני באה מהתחום), לא יהיה שום הבדל מבחינת אפשרויות תעסוקה. אם כבר אז מבין שלושת האפשרויות שציינת - העדיפות תהיה לבעל הציונים הגבוהים יותר. לגבי תואר שני אני לא יודעת.

adigo1

New member
דעתי

היי אני עובדת כרכזת גיוס הייטק ועוסקת בגיוס מהנדסי תוכנה \ חומרה וכדומה. לדעתי מבחינת העומס בין שני התארים העומס יהיה פחות או יותר אותו הדבר כי בכל מקרה בשניהם צריך ללמוד מספר מסויים של נקודות לתואר, אז מה זה משנה איזה קורסים אתה לוקח? מה שחשוב באמת זה הממוצע שלך לתואר, כדאי שתעשה את החושבים איך אתה מוציא ממוצע גבוה, וממה שאני יודעת זה מאד קשה בטכניון. עדיף ממוצע של 90 באוניברסיטה מאשר ממוצע של 70 בטכניון. בכל אופן זה לא אמור להשפיע לא על התפקיד שתעשה בעתיד ולא על סיכויי קבלתך לתואר השני בהצלחה

למעלה