מתמטיקה - 805.

RedNose

New member
מתמטיקה - 805.

אהלן, אני בדיוק אחרי סיום י"ב וכרגע במקצה שיפורים עצמאי שכזה.
ניגשתי לשאלון 804 בחורף האחרון, בתקווה שהציון שם ישביע רצון ולא אצטרך לעשות שוב - התוכנית בקיץ היא לעשות רק את 805.
רציתי לדעת עם איזה ספר החבר'ה כאן ממליצים ללמוד? הבנתי שיש תוכנית חדשה (לא השאלון 805 עצמו, אלא בתוך השאלון עצמו נעשה שינוי) כך שלא כל הספרים מתאימים. ( תוספת של חשבון דיפרנציאלי ואינטגרילי של SIN ו-COS).
חשבתי על לקנות את הספר של יואל גבע, אבל אני לא בטוח שהוא מעודכן לשינוי הזה. אולי אצטרך לרכוש בנפרד תוספת לחלק הזה (?)
תודה רבה!

jsaada100

New member
עושים סדר בבלבול

שלום לך ,

ראשית, שיהיה לך הרבה בהצלחה ב"מקצה השיפורים" שלך
.

שנית ולעצם העניין - ספרי לימוד הכוללים את חומרי ונושאי הלימוד לקראת הבחינה ישנם רבים, ורובם טובים ואיכותיים.

אני אישית ממליץ על ספרי יואל גבע, למרות שאיני פוסל את בני גורן וגבי יקואל שגם שם תוכלי למצוא מענה הולם.

יחד עם זאת, אני חוזר ואומר זאת גם בתשובתי פה - כי תרגול מספר לימוד מעין זה אין הוא תחליף ללימוד והכנה מלאה - הכוללים, בין השאר, תרגול מספרי מתכונות, בגרויות משנים שעברו וכן

חזרה ולימוד עיוני (ותרגול פרקטי) של חומרי הלימוד.

לגבי שינויים ותוספות - במידה ואת מתכוונת לחקירת פונקציה טריגונומטרית, אם איני טועה הנושא כבר עודכן בהוצאה האחרונה של הספר (של יואל גבע), אך את מוזמנת לבדוק - הן בהוצאת הספרים, והן בבדיקה בספר עצמו.

במידה ויש לך שאלות נוספות, אשמח לענות.

שיהיה בהצלחה ,
יהונתן

למעלה