מתמצאים בניווטים ב-
אנשים

מתמצאים בניווטים ב-../images/Emo43.gif אנשים

מכונית יוצאת מתל אביב בשעה 8 בבוקר. איך ימצא הנהג את המסלול המהיר ביותר לירושלים? הערב, בין השעות 20:00-21:30 יארח פורום iPod ו- iPhone את יניב בלו, מנהל הפיתוח של תוכנת הניווט iGo וישיב על שאלות בנושא שוק תוכנות הניווט ל iPhone. בואו לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1104&MessageId=139286405
מתכננים להיות טריידר או לסוחר מוביל? רוצים להצליח בלימודי שוק ההון? משה מימון, סמנכ"ל פדגוגי של חברת INSIDE יתארח מחר בין השעות 13:00-16:00 בפורום לימודי שוק ההון ויענה על שאלותיכם. את השאלות ניתן להוסיף כבר עכשיו לשרשור האירוח: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2119&MessageId=139351460

ענבל30

New member
מנצלש"ת להתחדשות קטנה ../images/Emo13.gif

קיבלתי היום משלוח מנות... כן, הגיע קצת באיחור - אבל משמח לא פחות! חברה שגרה בארה"ב שלחה לבת שלי מליון ואחד פריטים עם תמונתה של האנה מונטנה (הבת שלי מעריצה
) ואני קיבלתי שוקולד ממולא קרם מנטה ו.... לקים!!! 4 לקים של סינפול ו-2 טושים של לק לציור על הציפורניים של סאלי הנסן. מצרפת תמונה... הלקים בתמונה מימין לשמאל: sally hansen nail art pen - red (אדום מתכתי) sinful colors - 24/7 (ורוד ניאון) sinful colors - rise and shine (ירוק טורקיזי עם שימר עדין) sinful colors - purple diamond (סגול בהיר ומנצנץ) sinful colors - innocent (יש משהו מאוד לא תמים בירוק לימון הזה...
) sally hansen nail art pen - hot pink (עוד ורוד ניאון, הפעם בטוש) יצא לי לנסות "חפיף" את הטושים והם מעולים! אבל חייבים לשים עליהם טופ אחרת הם נשחקים ונעלמים.

יפעתיקו

New member
מנצלשת גם..:)../images/Emo110.gif

ברגע זה סיימתי.. :) מה דעתכן? נ.ב. בהזדמנות זו אני ממש אשמח אם תסמסו 2 ל2020

יפעתיקו

New member
../images/Emo110.gif

תחפשי ביוטיוב "KONAD" זה יראה לך בצורה הכי טובה... בעיקרון זו ערקה לעשיית דוגמאות ע"י דיסקיות וחותמת על הציפורניים

יפעתיקו

New member
אגב...../images/Emo110.gif

באלי להוסיף עוד שני עיצובים שעשיתי לאחרונה ולא היה לי זמן להעלות.. תודה:) אז.. הראשון

יפעתיקו

New member
השני...../images/Emo110.gif

אני לא יודעת אם רואים אבל הלק שמתחת זה אדום נוצץ בטירוףףף

Witchcrafts

New member
יה, איזה חמוד. של מי הקונאד?

הייתי שמה רק בחלק של הציפורן, למעלה. אבל עדיין יצא לך יפה. ולא, לא מבחינים.

יפעתיקו

New member
../images/Emo110.gif

שאלת "של מי הקונאד"? הקונאד הוא של חברת קונאד.. אם זה לא היה קונאד לא הייתי כותבת קונאד... יכול להיות שעדיין לא הבנתי למה את מתכוונת?

למעלה