מתן מידע לגבי חיסונים - אימונותרפיה

sara148

New member
מתן מידע לגבי חיסונים - אימונותרפיה

לאחרונה, בעקבות הויכוח סביב חיסון הפוליו נחשפתי לסכנות האפשרויות במתן חיסונים.

אני מבינה שיש חיסונים שמכילים חומרים רעילים כגון כספית, אלומיניום וכו' העלולים להחליש ולפגוע במערכת החיסונית של הגוף.

אני מבקשת לקבל מידע לגבי חיסונים לאלרגיה - במחלקות האימונותרפיה של בתי החולים (מרפאות חוץ)

האם יש בכך סכנה דומה?

אני מקבלת כבר שבע שנים חיסונים כנגד אלרגיה לקרדית אבק הבית.

(המטרה היא לחשוף את הגוף לאלרגן קצת בכל פעם לאורך זמן, ובכך להרגיל את הגוף לאלרגן ובכך ליצור תגובה פחותה יותר של הגוף בחשיפה אליו)

החיסון הוא תמצית של חלבון הקרדית שמגיע מיצרן ומהול במים מזוקקים.

האחיות אינם יודעות מה התמצית מכילה בדיוק והרופאה טוענת שאין סכנה כלל בחיסונים כלשהם ובפרט בחיסון זה.

אני פונה אליכם בשאלה האם ידוע לכם על סכנה זו בחיסוני האלרגיה?

zlp

New member
....

אני מבינה שיש חיסונים שמכילים חומרים רעילים כגון כספית, אלומיניום וכו' העלולים להחליש ולפגוע במערכת החיסונית של הגוף.

לצערי הבנת לא נכון עקב קמפיין הטעיה.

אני פונה אליכם בשאלה האם ידוע לכם על סכנה זו בחיסוני האלרגיה?

משך שבע שנים את מקבלת את הזריקות ואת שואלת האם יש סכנה? קצת מזכיר את הקשיש שבא לרופא ומבקש עצה להפסיק לעשן כי עישון הורג בגיל צעיר...

בכל מקרה, הרבה פעמים הכנות כאלה הן הכנות פרטניות שנעשות על ידי רוקחים במיוחד עבור החולה הספציפי, כך שהן אינן מכילות חומרים משמרים.
הטוב ביותר במקרה הזה לשאול את הרופאה מהם המרכיבים ולבקש שתפנה אותך לרוקח.

רק בריאות.

לא ידוע לנו

שלום שרה וברוכה הבאה לפורום שלנו :)

לגבי חיסוני השגרה בתכנית החיסונים המומלצת - הבנת נכון. החיסונים מכילים חומרים רעילים העלולים להחליש את המערכת החיסונית ולפגוע במערכת העצבים המרכזית ובמוח, במקרים מסויימים.

לגבי חיסונים לאלרגיה, לי (או לעמותה למתן מידע על חיסונים) אין שום מידע עליהם כי מעולם לא למדנו אותם, אנו מתמקדים רק בחיסונים לפי התכנית המומלצת.

אני ממליץ לך להתחיל מקריאת עלון היצרן של החיסון שאת מקבלת, תבקשי את שם היצרן ושם החיסון ותחפשי אותו ברשת. אם תשחלי לנו אותו, נשמח לעזור לך להבין מה הוא אומר.

מור

למעלה