מתן מעמד קבע לתושבים זרים-
?

טלמ

New member
מתן מעמד קבע לתושבים זרים-../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif?

אני מאושר מהחלטת הממשלה לאנשים האלה איכפת יותר מהרבה ישראלים מהמדינה שלנו. הגיעה להם הזכות למעמד קבע. אני מאוכזב מההצבעה של לבני, אבל הזמן יעשה את שלו ואני מקווה שגם יוכיח לה את טיב החלטת הממשלה.

שואה דמוגרפית וסכנה למפעל הציוני!!!

לא מספיק שיש לנו בעיה דמוגרפית חמורה עם "ערביי ישראל" ועם כל איחודי המשפחות הארורים, ויש לנו גם עולים רבים שאינם יהודים, הולכים עכשיו ומחלקים תושבות קבע לזרים רומנים, תאילנדים, סינים ופיליפינים. אולמרט נחוש בדעתו להביא כליה וחורבן על המפעל הציוני.

אשרת

New member
זה לא ממש מצחיק האמת.

כי מה שכתוב לה שם , זה בערך מה שהאנטישמים חושבים עלינו

טלמ

New member
יש אנשים כאלה

ואני לא מבדיל ביניהם לאנטישמים אחרים. אולי אנטישמים אחרים שונאים יהודים אבל היא גזענית באותה מידה... מה שאני חושב עליהם חל גם עליה

את צודק, אנחנו מתנהגים בדיוק באותה

דרך כמו הערבים, אנחנו מפגעים במידינות אירופה ויורים עליהם קסאמים:))

אשרת

New member
המלצה.

כנס בבקשה לפרופיל של אותה גברת, ותחליף את "הערבים" ל"יהודים, ואמר לנו בבקשה מה דעתך על זה. כאשר אחרים חושבים זאת עלינו, אז הם אנטישמיים מסריחים, אבל כאשר יש פה מישהי שמגיעה לרמה כל כך נמוכה ובזויה של שנאה,אז מוצאים לזה צידוק מתחת לאדמה.

הקשבי,

אינני נותן לגיטימציה לצורה שבה מנוסחת דעתה של "טלמ" ואני לא מסכים איתה ברובה, עם זאת אני חושב שהשוואה שלך בין "טלמ" לאנטישמיים, לא רלוונטית כוון שיש ביסודה של ההשוואה טעות אחת גדולה, והיא- שההתנהגות הערבים לא זהה להתנהגותנו לא בגולה, ולא בא"י.

אשרת

New member
האמת היא שטכנית טלמ צודק.

אנחנו והערבים שייכים לאותו גזע - שמי.
דבר שני, ההתנהגות הערבים והתנהגות היהודים אינה רלוונטים. אדם אשר משווה את הערבים לחיידקים הוא שווה ערך לגזענים הללו מחו"ל שחושבים שגם אנחנו חיידקים ורק זאת משום שהם לא ממש אוהבים אותנו בלשון המעטה.

ההתנהגות מאד רלוונטיות, לקיומה של

האנשימיות ולקיום הדיעה של טלמ יש יסודות שונים לחלוטין, והם טמונים בהתנהגותם של כל אחד מהצדדים. וכבר אמרתי שאני לא מסכים עם הנוסח?

אשרת

New member
כן, את זה כבר אמרת.

אבל לא אמרת את דעתך על התוכן שהוא הגיב אליו. הייתכן ואתה מסכים עם הגברת?

אמרתי גם את דעתי,

"אינני נותן לגיטימציה לצורה שבה מנוסחת דעתה של "טלמ" ואני לא מסכים איתה ברובה"-0 כלומר אינני מסכים עם דעתה של "טלמ"

אשרת

New member
אבל ...

תלמ השיב על הפרופיל של ישראלית1. קראת את הפרופיל המדובר?

למעלה