מתן מעמד קבע לתושבים זרים-../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif?
אני מאושר מהחלטת הממשלה לאנשים האלה איכפת יותר מהרבה ישראלים מהמדינה שלנו. הגיעה להם הזכות למעמד קבע. אני מאוכזב מההצבעה של לבני, אבל הזמן יעשה את שלו ואני מקווה שגם יוכיח לה את טיב החלטת הממשלה.
לא מספיק שיש לנו בעיה דמוגרפית חמורה עם "ערביי ישראל" ועם כל איחודי המשפחות הארורים, ויש לנו גם עולים רבים שאינם יהודים, הולכים עכשיו ומחלקים תושבות קבע לזרים רומנים, תאילנדים, סינים ופיליפינים. אולמרט נחוש בדעתו להביא כליה וחורבן על המפעל הציוני.
כנס בבקשה לפרופיל של אותה גברת, ותחליף את "הערבים" ל"יהודים, ואמר לנו בבקשה מה דעתך על זה. כאשר אחרים חושבים זאת עלינו, אז הם אנטישמיים מסריחים, אבל כאשר יש פה מישהי שמגיעה לרמה כל כך נמוכה ובזויה של שנאה,אז מוצאים לזה צידוק מתחת לאדמה.
אינני נותן לגיטימציה לצורה שבה מנוסחת דעתה של "טלמ" ואני לא מסכים איתה ברובה, עם זאת אני חושב שהשוואה שלך בין "טלמ" לאנטישמיים, לא רלוונטית כוון שיש ביסודה של ההשוואה טעות אחת גדולה, והיא- שההתנהגות הערבים לא זהה להתנהגותנו לא בגולה, ולא בא"י.
דבר שני, ההתנהגות הערבים והתנהגות היהודים אינה רלוונטים. אדם אשר משווה את הערבים לחיידקים הוא שווה ערך לגזענים הללו מחו"ל שחושבים שגם אנחנו חיידקים ורק זאת משום שהם לא ממש אוהבים אותנו בלשון המעטה.