מתן סימילאק

לי 188

New member
מתן סימילאק

חזרתי לעבודה לפני מס' ימים וכל הבקבוקים ששאבתי לפני חזרתי כבר נגמרו. בתקופה זו אני מתקשה לשאוב מכיוון שאין לי זמן לשאוב בעבודה וגם בבוקר אין זמן מכיוון שהוא רעב ואוכל ולכן יוצא שאני שואבת רק בשעות אחה"צ והערב והכמויות ממש קטנות ( בקושי 50 מ"ל ). לפני חזרתי לעבודה שאבתי כמויות טובות, משתמשת במשאבת ספקטרה ששכרתי מיד שרה. בצער רב התחלתי לתת לו אצל המטפלת סימילאק ובארבע כשחוזרת מהעבודה מניקה אותו עד למחרת בבוקר. ברצוני לשאול: 1.האם אני לא מבלבלת את התינוק בכך שחצי יום אוכל סימילאק וחצי שני יונק? 2. בני בן שלוש וחצי חודשים.מהי הכמות שצריך לתת לו בבקבוק כאשר אני נותנת סימילאק? 3.האם יש לדעתך איזשהוא פתרון כך שאולי אצליח לשאוב כמויות גדולות יותר? בתודה

הנקה ותוספות

היי לי188 נשמע שאת עושה מאמצים גדולים לתת לתינוקך חלב אם. כל הכבוד לך! זה אכן מאתגר גם לעבוד וגם לשאוב, ואמהות מוצאות כל מיני פתרונות לכך. קודם כל, אולי בכל זאת תוכלי לשאוב בעבודה - נסי לדבר עם מנהלייך ואולי תופתעי לגלות שהם תומכים בך ומאפשרים לך להתפנות במשך יום העבודה. כששואבים במקום הנקה, בד"כ הכמויות גדולות יותר והזמן שלוקח לשאיבת כמות מכובדת קצר יותר. שנית, אצל רוב הנשים יש יותר חלב בשעות הבוקר. את יכולה לנסות לשאוב במקביל להנקה (כלומר - הוא יינק מצד אחד ואת תשאבי מהצד השני). לאחר מכן את יכולה להציע לו את הצד שממנו שאבת - תינוקות תמיד מצליחים להוציא עוד חלב, ובתוך כמה ימים גופך ייצר כמות גדולה יותר.עוד אפשרות היא לקחת חילבה (ניתן לקנות בכדורים) שהוכחה כמגבירת חלב אצל חלק מהנשים. לגבי הבלבול שדיברת עליו - הבלבול הוא לא בין הסימילאק לחלב האם, אלא עלול להיות בלבול פטמות, בין פטמת הבקבוק לפטמה שלך. כדי להוריד את הסיכון שזה יקרה רצוי להשתמש בפטמת בקבוק רחבה, עם החור הכי קטן, ולתת את הבקבוק כך שהפטמה לא מלאה לגמרי בחלב, כך שהאכלה תימשך כ-20 דקות (ולא שהחלב ישפך לפיו במהירות). כמו כן, יש לחכות שהתינוק יתפוס לבדו את פטמת הבקבוק. לגבי הכמות - הנוסחה המקובלת היא 150 מ"ל * משקל הגוף לחלק למספר ההאכלות ביום. מכיוון שבמשך היום הוא יונק זה כמובן לא יהיה מדוייק. בהצלחה @

למעלה