מתן פלואור לתינוקת

SharonC

New member
מתן פלואור לתינוקת

אני מנסה לקבל תשובות מטיפת חלב ומרופאי שיניים אך הדעות לגבי מתן פלואור לתינוקות חלוקות. בתי בת 5 חודשים, אנו גרים ברמת השרון ואיני יודעת אם העירייה מוסיפה פלואור למים או לא, אך מבחינתי זה לא רלוונטי מכיוון שהילדה מקבלת רמדיה על בסיס מים מינרלים. האם מישהו מכם יודע מה רצוי? מומלץ לעשות? מה המינון ובאיזה גיל?

mizy

New member
תכשיר טיף טף

מצרף המלצות לגבי גיל ואיזור גאוגרפי (אצלך לא רלוונטי) והם נראים לי די אמינים. אני ניסיתי לברר לגבי רמת גן בעריה, משרד הבריאות, טיפת חלב ורופא השיניים וקיבלתי שלל עיצות סותרות.

אלה_ה

New member
הדעות חלוקות אבל עדיין רוב הרופאים

ממליצים על מתן פלואור. אנחנו נתנו לו לפי הנחיות טיפת חלב. את יכולה לשאול בטיפת חלב או את רופא הילדים. הם יידעו מה המינון הנכון.

נעה גל

New member
האחות בטיפת חלב לא תגיד לה כי הם

קבלו הנחיה לא לתת הוראות בענין הפלואור. מי שכן נותן הוראות הוא רופא שיניים. צריך פשוט להתקשר למרפאת שיניים שיש בה רופא שיניים לילדים, לספר לו את כל הסיפור ואז הוא יגיד מה וכמה לתת. אני נותנת פלואור באופן קבוע, במינונים נמוכים בהרבה מהמומלץ לגילאים של הילדים שלי. אין אצלנו הפלרה בכלל, וגם ככה אנחנו שותים מים מינרלים. בכל מקרה, עד כמה שאני זוכרת פלואור מתחילים רק מגיל חצי שנה או מביקעת השן הראשונה.

ר-חלי

New member
יש הפלרה של המים

במרבית איזורי הארץ אפשר לברר במשרד הבריאות או הרשות המקומית עם יש או אין הפלרה של המים באיזור המגורים לפי מיטב ידיעתי לא מומלץ לתת פלואור במקום בו יש הפלרה של המים אני מצחצחת לבנות שנים כבר מהשן הראשונה וכיוון שיש פלואור במשחת השיניים והן אוכלות אותה וגם בגלל שאינן מסכימות לקבל את הפלואור אז לא נתתי בכלל

anat_i

New member
וחוץ מזה...

שיניים זה עניין תורשתי ולא יעזור (כמעט) כלום...

טוב

New member
אולי אני טועה אבל

אם תינוק ניזון רק ממטרנה וירקות, או אפילו פירות, למה שהוא יצטרך לצחצח שיניים? עד כמה שידוע לע אין בהם סוכר שגורם עששת (או כך לפחות היה ידוע לי עד היום).

למעלה