מתנגד/ת לאונס ואלימות?

larissam

New member
מתנגד/ת לאונס ואלימות?

3/1/08, יום ג', ב- 18:00 , במרכז פעילות באלנבי 138 קומה 5, ת"א ייערך ערב בנושא סחר בנשים. יוקרן הסרט "מסחר" ונחשוב יחד איך אפשר לפעול ולשנות. יהיה כיבוד קל. לפרטים ושאלות ניתן לפנות במסרים או בטלפונים בפלאייר המצורף.

y e t i

New member
אין שום קשר בין הכותרת לתוכן בהודעה שלך .

אומנם מברחים אותן לארץ אבל עדיין לא מביאים אותן בכוח, והליך המכירה שלהן מתבצע כבר בחו"ל ולא בארץ. בישראל של היום מעל ל 90% מהנשים שמגיעות לכאן יודעות בוודאות שהן הולכות להיות זונות ,והן עושות את זה בהסכמה . אלפי פעמים שאלו אותן בכל מיני תחקירים וראיונות בתקשורת ,שאם הן יודעות אז בשביל מה הן עולות , והתשובה שלהן הייתה כסף . דין הזונות כדין דארפור וכדין כל המהגרים הלא חוקים להעיף את כולם מהארץ. ישראל לא צריכה להיות הפח אשפה של כל עניי העולם , לנו לא חסרים עניים משלנו שהם ילדים , בוגרי צבא ,סטודנטים ,ניצולי שואה וקשישים אחרים , והם עם כל הכבוד קודמים לכל אחד אחר . בעניין האלימות והאונס אלו הם סיכונים והשלכות של התעסקות במקצוע - והן עושות את זה בהסכמה רובן הגדול לפחות .

larissam

New member
מוזר מאוד

נכון. 90% מהן יודעות שבאו לעסוק בזנות. אבל קודם כל, צריך לחשוב מה מביא נשים להסכים למכור את הגוף שלהן, לעסוק בזנות במדינה זרה, שהן לא מכירים את השפה שלהן. מה היה גורם לאחותך לעשות את זה? במקרה של אותן נשים מחבר העמים, מדובר בעוני קשה, רעב של ההורים והילדים שלהן, שמותיר אותן ללא ברירה. מעבר לזה, מבטיחים להן תנאים מסוימים: אלפי דולרים בשבוע, מעט שעות עבודה ביום, חופש לעזוב מתי שירצו, תנאי חיים טובים. בפועל, הן מגיעות, לא נותנים להן כסף, או כמעט לא נותנים להן, בטענה שהן צריכות להחזיר את החוב של מי קנה אותן (וכשנגמר החוב הן נמכרות למישהו אחר, ושוב נמצאות בחוב; הן כלואות בתנאים מחורבנים ונאלצות לעבוד 14 שעות ביום כל יום, גם בזמן המחזור; ואין להן אפשרות לעזוב: לוקחים להן את הדרכון, מאיימים לרצוח אותן ואת המשפחה שלהן, ומסממים אותן בכדי שיהיו תלויות בסרסור. מכים אותן, אונסים אותן.גם אם מישהי בחרה לעבוד בדואר או בזנות, זה לא אומר שאפשר לעשות לה מה שרוצים. מעבר לזה, מאות נשים בשנה מובאות לכאן כשהן הסכימו להצעת עבודה במלצרות, פקידות, הוראה, אומנות ילדים, דוגמנות ועבודות אחרות, ומגלות מה שקורה להן רק כשהן מגיעות ומתחילים לכלוא ולאנוס אותן. יש גם הרבה ישראליות שמואלצות לעבוד בזנות בגלל חובות למאפיה, ויש תיירות שנחטפות ברחוב בישראל, וישראליות שנחטפות בחו"ל, נכלאות ומואלצות לעסוק בזנות. זה יכול לקרות לכל אחת. הדברים שאתה כותב מאוד מקוממים. "עניי עירך קודמים" זו תמצית הגזענות. זה מה שאמרו אנשים באירופה כשפליטים יהודים ניסו לברוח מהרדיפה שלהם. אתה בכלל יודע מה קורה בדארפור?

סמלת

New member
זה עניין של חינוך מצטערת

את שואלת מה הביא אותם למצב הזה, אני לא חושבת ששום דבר היה גורם לי לעזוב את הארץ למקום שם מישהו מבטיח לי הבטחות שווא, קוראים לזה רציונל בריא, מישהו בא וזורק לי כל מיני אשליות על מדינה שאני בקושי יודעת מה קורה שם, מה נראה לך? שזה ישכנע אותי לטוס לשם!?!?!? חוץ מזה, כשאת אומרת אין ברירה למה את מתכוונת? אני מעדיפה לעבוד בזבל אם המשפחה שלי במצוקה, ניקיון, סיעוד וכל דבר שיביא כסף למשפחה, יש הרבה ברירות מסביב.. ותסלחי לי, אבל מה קשור דארפור לכל העניין הזה? כן המצב שם מחפיר, אבל המצב מחפיר בעוד הרבה ארצות עולם שלישי ועם כל הכבוד לכל המדינות האלה, אני מעדיפה להציל את העניים במדינה שלי קודם לפני שאני רצה להציל את העולם, בשביל זה יש מדינות שמנת באירופה או באמריקה, שמעדיפות להתעסק בזוטות במקום בדברים חשובים... מדינה של 7 מיליון איש עם בעיות מפה ועד זימבאבואה ועוד יש ציפייה שנצא בשליחות כלל עולמית?

מסכים ומחזק בעוד תובנה

תופעת הזנות מחבר העמים לא התחילה היום. מתחילת שנות התשעים התחילו להגיע נשים מחבר העמים והועסקו בזנות, לאחר זמן מה הן חוזרות לארצן ואני בטוח שאם הן לא היו מרוצות הן היו מספרות מה קורה פה בישראל למען יראו ויראו (בטוח יש שם תוכניות כמו עובדה וכולבוטק) אם כל כך רע להן כאן, לא היו מגיעות לכאן כבר עשרים שנה נשים והיו ``עובדים עלהם`` שבישראל הן יעבדו במלצרות, הן יודעות היטב למה הן באות! הרי לא הורגים את הזונות כאן וכשהן חוזרות הן לא מקימות צעקה ולא מזהירות את הבאות אחרהן.

y e t i

New member
ואתה יודע מה קורה בישראל ?

לפני שאתה לובש את חליפת הסופרמן ומתחיל לעוף כדי לעזור לכל האנשים בעולם אז הנה כמה דברים שאתה לא יודע . לפני הכל דארפור משמע סודן,מדינה אנטישמית מוסלמית , תומכת שנים בטרור מהווה מחסה למפגעים ,תומכת מארגנת ומעודדת בפומבי פגיעה בישראלים בארץ ובעולם . מה שאתה שוכח שלפליטים אלו יש מדינה ויש פרלמנט ויש מי שידאג להם ,ליהודי מכונת ההשמדה הנאצית לא היה מי שידאג , להם לא הייתה אז מדינה ושום עזרה או סיוע מאף מדינה בעולם . ההבדל כרגע היא לא העובדה שאתה רוצה להיות יפה נפש ואני רוצה לדאוג לישראלים קודם אלא העובדה שאתה כמו רוב המתלהמים בתקשורת רצים ישר ליהודי שואת אירופה ולוקחים אותם כדוגמא בכל פעם כאשר מדברים על כניסת פליטים לישראל . מכובדי - זאת בורות ביום שמישהו יבין סוף סוף שיהודי מלחמת העולם השנייה הם נושא בפני עצמו וכל השאר לא אז תוכל לארגן לך אלפי כנסים ועצרות . מעבר לזאת , אונר"א מכיר ? ארגון מטעם האו"ם עשיר מאוד ונהנה מתקציבי ענק בכל שנה , זהו תפקידו לשם זה הוקם ובשביל זה מקבל מאות מליונים בשנה , אני בתור משלם מיסים ישראלי לא צריך לממן את השהייה שלהם בארץ . בעניין הזונות שלמענן אתה נשכב על הגדר , אף אחד לא צריך לקבל אחריות על החלטות של אחרים , אם אישה מחליטה שהיא רוצה למכור את הגוף שלה בשביל כסף והיא עושה זאת בהכרה מלאה תחת אחריות מלאה למעשיה לא אני זה שצריך לדאוג לה אח"כ , סוף מעשה במחשבה תחילה - בדגש על התחילה ולא על הסוף . מה שלא יעשו לנשים האלו , זאת אשמתן ורק אשמתן , הן הגיעו בכוחות עצמן לראיונות עבודה האלו בחו"ל ,הן אלו שחתמו על החוזים הן אלו שהגיעו ביוזמתן לארץ והן בוודאי ידעו מה פירוש וכמה מסוכן להיות זונה . אף אחד מאיתנו לא נולד ולא צריך לחיות ולעבוד על מנת לשלם מיסים מכיסו הפרטי רק כדי למצוא פתרונות בגלל טימטום של אנשים אחרים ,כל שכן כאלו שאינם אזרחי ישראל . כל מדינות המערב נוהגות באותה יד כלפי הגירה לא חוקית , דיברת על אחותי ועכשיו נדבר על אחותך , יש לך מושג מה היו עושים לאחותך הם הייתה נתפסת כעוסקת בזנות נניח בארה"ב ? היו מחזיקים אותה בדיוק 48 שעות במעצר ואז ישר על מטוס ומעיפים אותה חזרה למקום שממנו צצה . אין שום סיבה שבעולם שלא ננהג באותה דרך כלפי כל מהגר לא חוקי . לנו בישראל יש קרוב לרבע מיליון ילדים שחיים מתחת לקו העוני ,ואני נתקל בכאלו משפחות בממוצע של פעמיים במהלך 8 שעות משמרת ,הם בנתיים חשובים יותר מכל טבח שיהיה באפריקה , פליטים שמגורשים על רקע אתני או כל זונה אחרת שחוטפת מכות מהסרסור שלה .

למעלה