מתנדבים יכולים לשרת בבסיס סגור רק!

bsb1

New member
מתנדבים יכולים לשרת בבסיס סגור רק!

רק אחרי שהם הגישו בקשה מיוחדת והם קיבלו אישור מיוחד בעיקרון המתנדבים משרתים רק בבסיסים פתוחים1

סיונתו

New member
בטוח?

כי כשלי הסבירו את זה בבקו"ם אמרו לי שזה תלוי בסעיפים של הליקוי שיש לך וכל זה... ושזה תלוי במצב הבריאותי שלך, הכושר שלך וכל זה ושזה תלוי בתפקיד שקיבלת... יש אנשים שיכולים בלי בעיה ויש כאלה שלא... זה תלוי...

SummerSpirit

New member
דווקא לי הסבירו אחרת

אמרו לי שבגלל שאני מתנדבת, אז אני אשרת רק בבסיס פתוח אלא אם כן אני נותנת בקשה מיוחדת לבסיס סגור.

סיונתו

New member
גם וגם../images/Emo66.gif

בעיקרון בתור מתנדבים יעדיפו שנהיה בבסיס פתוח ואם מבקשים אפשר להגיע לבסיס סגור אבל יש כאלה שלא יכולים להגיע לבסיס סגור כחלק מהבעיה שלהם...(נפשי או רפואי) צריך לברר את זה בדיוק... אבל זה מה שהסבירו לי שיש אפשרות להגיע לבסיס סגור אם תבקשי, ותלחצי ותעשי הכל כדי לקבל את זה אבל שוב- זה נורא תלוי בבעיה הספציפית שלך ובסיבות לפרופיל.

LordNor

New member
הקץ להנפצה../images/Emo70.gif

מה זה בסיס סגור
בסיס שיושנים בו וחוזרים חמשושים או חצאיים, אם מישהו יוצא יומיות אז בשבילו זה נחשב "בסיס פתוח". בעיקרון אין שום מניעה שמתנדב ישרת בבסיס שנחשב "סגור", כל עוד זה רצון שלו. אני אישית משרת בבסיס סגור ולא ביקשתי שום בקשה מיוחדת (אין דבר כזה אישור מיוחד). ישנם גם בסיסים פתוחים שיושנים בהם ולמי שיושן זה נחשב "בסיס סגור". כל מתנדב רשאי לבקש שירות בבסיס המועדף עליו בהתאם לסעיפים הרפואיים.

tty2

New member
תיקונים, זה אני ../images/Emo13.gif

מתנדבים יכולים לעשות כל מה שהמגבלה הרפואית שלהם מאפשרת! באופן אישי הכרתי, מתנדבת עיוורת, ששירתה בבסיס ח"א בדרום, בסיס סגור! והיא לא מקרה בודד! זה הכל בחירה של המתנדב וכפוף למגבלה הרפואית. מי שמעוניין בשירות בבסיס סגור, צריך רק להזכיר את זה בראיונות שהוא מקיים מול הגורמים הצבאיים.

newKiticat

New member
בולשיט

ההגבלה היחידה שלא תשהה בבסיס סגור היא אם יש לך לינת בית. אחרת- זה לא משנה.

newKiticat

New member
וזה לא מגיע אוטמטית.

וזה לא בהכרח שאתה חייב לממש. (לי יש לינת בית באופן אוטמטי בתעודת התנדבות, ואני עושה משמרות לילה במשרד כמו כולם.)

newKiticat

New member
תראי

נכון, אם זה כתוב לך בתעודה וזה זכות שמגיעה לך- סבבה. אף אחד לא יוכל להגיד לך שאת חייבת לעשות את זה. מצד שני- אם מדובר בתפקיד שדורש ממך (לדוג', כמו התפקיד שלי) לעשות משמרות לילה ולישון במשרד, למרות שיש לי פטור ללינת בית, אם אני אדרוש לא לעשות לילות, אז פשוט יגידו ש"כנראה" התפקיד הזה לא מתאים לי וימצאו לי משהו אחר. משהו שאני לא בהכרח ארצה. נכון, לא שולחים אותי למטבח, (וגם ככה המדור שלנו לא עושה מטבחים...), ולא לשמירות. אבל כשמגיע תור הדסק שלי לנקות את המטבח, אין שום סיבה שלא יבקשו דווקא ממני.... וזה קורה על ידי חברי הדסק, לא על ידי סמכות כלשהיא. נכון, יש דברים שמגיעים לך באופן טכני, אבל בשטח- המצב יכול להיות די שונה...

למעלה