מתנדבים, יש חיה כזאת?

1itay11

New member
מתנדבים, יש חיה כזאת?

חודש אני מנסה לתפוס... מהשעה 13:30 עד ל16:30 אין מענה אין עם מי לדבר, 3 מיילים נשלחו ללא תשובה..
אני כבר חושב לפנות לפניות הציבור כדי לדווח על כמה להתנדב זה קשה... לצבא כניראה לא חשוב שאנשים התנדבו ואני ששירתתי
ושוחרר מהצבא בפרופיל 24 לכמה חודשים רוצה לעשות אותם בצבא גם את זה לא נותנים.

המלצה שלי פשוט לא לנסות בכלל אם השבוע לא עונים לי אני שוקל גם לא לחזור כי כמו שהצבא יודע לקחת אנשים בכוח אליו
הם צריכים גם לקחת אנשים שמרצונם רוצים לתת.

מתקשר לכל מספר אפשרי:
9063
9064
2222
7823

ואף אחד לא מרים את הטלפון.

חשבתי ללכת לבקום כי אני גר 2 דקות הליכה ממנו אבל אמרו לי שאי אפשר להיכנס לשם כי צריך אישור שרק התא מתנדבים צריך להוציא...

מקווה לכל מי שמנסה שב"ה יצליח.

Run for a Fall

New member
היי

בהחלט מתסכל ומעצבן. אם אני לא טועה תא מתנדבים עובר שינויים בימים אלו אז יכול להיות שזה מפריע לעבודה שלהם.

לי תמיד היו עונים בבוקר מוקדם (כדאי לנסות, כי בתכלס אחרי 4 כבר אין עם מי לדבר בצבא בדר"כ) או בסביבות 2-3. אל תתייאש.

לגבי הפרופיל 24 - עלול להיות בעייתי - תלוי לכמה חודשים קיבלת אותו. אם לא נותר לך עוד הרבה זמן לפרופיל לא בטוח שיפתחו לך בקשת התנדבות (בהנחה שתהליך ההתנדבות לוקח מספר חודשים...). שווה לברר.

המהיר9

New member
תנסה להכנס

אם אתה גר קרוב.
אני גם גר קרוב, 5 דקות נסיעה באוטו.
כשהיו מקרים שלא היו עונים או חוזרים אליי אז פשוט הייתי אומר בשער שאני צריך רק להביא משהו למדור פרט- תא מתנדבים ואף פעם לא קרה שלא הכניסו אותי למרות שלא היה לי הזמנה. מקסימום אם אתה לא מצליח להכנס ועושים לך בעיות תשאיר את זה בבוטקה הזה שיושבים שם שני חיילים והם יעבירו את זה למי שצריך.

1itay11

New member
תא מתנדבים

במקרה הם ענו לי במייל כאשר כבר נסעתי לבקום.

תבין אני לא קשור ללשכת גיוס >(פרט) מתנדבים, כי אני כבר התגייסתי ושירתתי.
אני קשור לתא מתנדבים שנמצא בתוך הבקום (ליד רמ ד למי שמכיר) הבעיה שלא נתנו לי להיכנס והש"ג משחק אותה ראש קטן.

הם ענו במייל והסבירו שקשה עם הטלפונים כי יש שם איזה בעיה...

בכל מקרה מעניין אותי כמה זמן ייקח לי לחזור לשירות דרכם.

ani1234567

New member
לאיזה אימייל שלחת ?

גם לי לא עונים ואני חייבת לדבר איתם!
לאיזה אימייל שלחת ?
תודה !

מדור מתנדבים

בימים אלו "תא מתנדבים" הפך להיות "מדור מתנדבים" עקב המעבר כרגע אין קווי טלפון וניתן לקבל מענה רק במייל [email protected] או בפקס 037377515

למעלה