מתנדבים לעזרת תינוקות נטושים

מ נ ו ר ה

New member
מתנדבים לעזרת תינוקות נטושים

ההודעה הוצאה מן הפורום של אתר הילדים של יוניסף : הזכויות שלי. לאנשים מיוחדים מאוד: דרושים מתנדבים לטיפול בתינוקות נטושים החל מבצע איתור אנשים בכל הארץ (למעט תל אביב) שיבואו לבתי חולים בערך שלוש פעמים בשבוע לשעתיים בכל פעם, וישחקו / יחבקו / געו /ידברו / ישירו לתינוקות שננטשו על ידי הוריהם. יש לכתוב קורות חיים בכתב יד ולציין באיזה בית חולים את/ה רוצה להתנדב. הפניות יעברו מיון ראשוני על ידי גרפולוג. חשבו רגע, גם אם הפנייה אינה מתאימה לכם - הפיצו את הבקשה ברבים. אהבה לכל תינוק, רח´ יחזקאל 34 תל-אביב 62595, טלפון 03-6022457, פקס 03-5444159, דוא"ל: [email protected]

yariv v v

New member
אני רוצה לומר משהו

מודעות מהסוג הזה, אבל באמת, ממש גורמות לי להתבייש על שאיני יכול לעזור. אני בעצמי מטופל בילד שמחלים בימים אלו ממחלה קשה,וקצרה ידי (לפחות לעת עתה) מלסייע לאחרים, למרות שאין לי ספק, שכאשר יהיה בידי יותר זמן פנוי אני אמצא את הדרך לעזור לאחרים כפי שעזרו לי ולאשתי בימים קשים שעברנו.

מ נ ו ר ה

New member
כחברה : אנחנו אחראים לכל ילד.

באופן אישי, כל אחד נותן כפי יכולתו. לרוב ההורים, לגדל את הילדים של עצמם זו משימה קשה למדי. ובנוסף, יש עול פרנסה. אבל, המדינה חייבת לקחת יותר אחריות. לממן מטפלות מקצועיות לילדים שננטשו. 24 שעות ביממה. אפילו בשיקול כלכלי קר, זה זול לעומת כל התיקונים שיעשו אחר כך... וכל עוד המדינה אינה עושה זאת, בעלי הון חייבים להקים קרנות למטרות כאלה. זה כסף קטן. ומה יותר יקר לחברה מן הילדים שלה?

ענבר.

New member
כמה אי דיוקים קטנים

החברה לא אחראית, הפרט אמור להיות אחראי למעשיו. בעלי הון, כפי שאת כותבת, לא חייבים להקים כלום, אפשר לפנות אליהם, אפשר לבקש מהם, אבל אי אפשר להכריח באמצעות מילים כמו "חייבים להקים קרנות". "כסף קטן", צמד מילים שעלול להרחיק תורמים פוטנציאליים. למרות שאני חושבת שהרעיון הוא רעיון מוצלח וחשוב, לפעמים, חשוב לברור את המילים. אני, אגב, מוכנה להתנדב.

softy

New member
לפעמים אני מרגיש

כאילו את מדברת מתוך גרוני. בעלי הון חייבים? וכי למה? הם רשאים להתנדב בדיוק כמו אחרון האזרחים במדינה, אפילו יש להם את הברירה להחליט לאיזה מטרה נעלה אחרת הם יכולים אם ירצו לתרום מכספם.

מ נ ו ר ה

New member
תודה על תגובתך החשובה.

אקח אותה לתשומת לבי. ובאשר להתנדבות, בגוף הפניה,שהעתקתי מאתר הילדים של יוניסף, מצויות הכתובות לפניה. אותי איש אינו מכיר. בהצלחה.

למעלה