מתנדבים/מתנדבות לניהול פורומים

מתנדבים/מתנדבות לניהול פורומים ../images/Emo32.gif

שלום חברים. בקרוב אנחנו עומדים לפתוח את קהילות בסט שופינג. אנחנו מחפשים מתנדבים לניהול הפורומים הבאים: 1. זכויות האדם 2. זכויות בעלי חיים 3. איכות הסביבה הייחוד של קהילות בסט שופינג לעומת קהילות אחרות ברשת, שבקהילות בסט שופינג לא יתקיימו סתם דיונים לשם הדיון, אלא דיונים מתוך כוונות לפעולה בכדי באמת לשנות את המציאות העגומה שבה אנחנו חיים בהרבה תחומי חיים בארץ הזאת. פורטל בסט שופינג לא רק ישמש אכסנייה לקהילות אלא יתמוך בהם בהפצת המסרים ובפעולות בשטח לקידום יוזמות שיעלו ע"י משתתפי הפורום. לפרטים אנא פנו אלי ל- [email protected] שלכם, אמיר.

אופק L

New member
אמיר יקירי, מדוע שלא תעשה זאת

בשיתוף פורטל תפוז? אני יודע שהם עושים שיתופי פעולה כאלה, והיה יכול להיות מדהים לראות אותך כחלק מהמערכת שלנו יש לך כאן המון חברים שישמחו לכתוב ולתרום לפורומים בנושאים כל כך חשובים

היי אופק

כידוע לך אני מאוד אוהב את קהילות תפוז ואני משתתף מאוד פעיל בהרבה קהילות, כפי שאני אוהב חלק מקהילות וואלה ואחרים. בסט שופינג הוא פורטל בעל אופי שונה לחלוטין מתפוז, וואלה, נענע ואחרים. בסט שופינג הוא פורטל לוחם. בסט שופינג לא מתיימר להיות ניטרלי, אלא אנחנו נאבקים על המטרות שחרתנו על דגלנו. תפוז, וואלה, נענע, YNET משמשות אך ורק אכסנייה לקהילות שלהן. הקהילות שאני מדבר עליהן הן קהילות לוחמות, והן חלק אינטגרלי מפורטל בסט שופינג.

אופק L

New member
טוב אני מניח שאתה מבין יותר ממני

מה המטרה ומה האמצעים
ואני מאחל שתקבל המון פניות מאנשים טובים שינהלו את הפורומים שלכם ויראו תוצאות בשטח למען חברה טובה וסובלנית יותר

למעלה