מתנדבי מד"א ירושלים כנסו אלי

א5י7ן

New member
מתנדבי מד"א ירושלים כנסו אלי

שלום שמי אלירן ואני ממעלה אדומים מתנדב לשעבר של כיבוי אש י-ם יש לי שאלה בנוגע לתחנה שנמצאת במעלה אדומים של מד"א יש איזה כוננות של "נמרץ" כי תמיד יש שתיי רכבים של "נמרץ" ועכשיו יש 3 ועוד שתיים רגילים יש איזה כוננות או משהו כי זה ממש משונה?

זה אט"ן ב`!

משהו כמו שיהייה עוד אחד בתחנה! בזמן האחרון יש לאט"ני אדומים נטייה לתאונות וצריך ספר!

א5י7ן

New member
אבל למה הרבה רכבים בתחנה?

במעלה אדומים יש 3 רכבים אחד רגיל ושתיים "נמרץ" אז מה צריך יותר מזה גם ככה מעלה אדומים לא גדולה

nir1821

New member
תגובה...

הסיבה העיקרית בגללה יש 2 נט"נים במעלה אדומים היא שבעת אר"ן), או כאשר יש מספר מקרי נט"ן במעלה אדומים בו זמנית הנט"ן הכונן יוצא עם צוות כונן ממעלה אדומים ובכך חוסך את השליחה של נט"ן נוסף מי-ם, שגם כך רחוקה ולא תמיד אפשרית בגלל ריבוי מקרים בי-ם. מצב נוסף שיתכן זה שצוות שעבד במשמרת בוקר לדוגמא ממשיך לעבוד מעבר לשעות משמרת הבוקר, ואז הצוות של הערב יוצא עם הנט"ן הכונן במידה ויש מקרים בגיזרה. בנוסף הנט"ן הכונן משמש לאבטחות אירועים במעלה אדומים והסביבה. מקווה שהבנת...

א5י7ן

New member
כן היבנתי תודה רבה

למרות שאני חושב שזה בזבוז של זמן כי במעלה אדומים מאוד נמוך באירועים

eranlevi1984

New member
במונחים של הצלת חיים שום דבר אינו..

מוגדר כבזבוז ,אתה כמתנדב כיבוי אמור לדעת כמה חשובה כל שנייה בין אם מדובר בשריפה אם לכודים או באדם מחובר הכרה ברחוב. שאלה מאוד תמוהה לדעתי!

דן54

New member
אני חושב שזו מגמה חדשה במד"א

תמיד היו אצלנו נט"ן ואט"ן פעילים במשמרת בימי חול בבוקר ובערב, ועכשיו גם בלילה אם יש פראמדיק במשמרת אז הופכים צוות אחד לאט"ן, וכך גם בשבתות ובחגים. כל זה כדי לתת היענות מהירה ביותר למקרי נט"ן...

למעלה