מתנדבי מד``א ראשון!

מתנדבי מד``א ראשון!

לאחר שמוצו כל האפשרויות, ומכיון שמנהל אזור איילון נותן יד, כתף ועצה ליו``ר ועד מתנדבים שפוגע במזיד במתנדבים (ואף גאה בכך) שמסרב להתפטר מהתואר שקיבל (למרות שרוב חברי הועד התפטרו בכדי להביא לבחירות חדשות), הוחלט בישיבת מתנדבים פה אחד על הפסקת כל פעילות התנדבותית בתחנה (כולל של הנוער!) החל מיום ו` 25/8 בשעה 7:00 עד לפתרון המשבר. בתקוה שבמד``א יבינו שאנחנו רוצים להתנדב באוירה נעימה. שבוע טוב לכולם.

עם כל הכבוד

אני לא חושבת שפגיעה בחולים היא זו שתוביל לסיום המשבר הנ"ל. יש דרגים אליהם ניתן לפנות מעבר למנהל האיזור. ההודעה לא צריכה הייתה להכתב בפורום, מה שיש לומר בקרב המתנדבים צריך להשאר בקרבם, פורום ציבורי אינו המקום לפרסום דבר "השביתה". אני לא רואה את עצמי מפסיקה להתנדב בגלל ריבים ברמת גן ילדים בין חברי הועד, במיוחד בהתחשב בעובדה שיוצא לי לעיתים רחוקות כל כך להתנדב. שביתה אינה הפתרון.

כנראה שאין כבוד

הדאגה שלך לחולים מבורכת. אך היא לא במקום. מכיון שהם תמיד תמיד יקבלו את הסיוע הרפואי שלו הם זקוקים. במוקדם או במאוחר מעובד א` או מעובדת ב`. הרגשתינו כמתנדבים חשובה יותר מהמצב כיום של פראיירים (כן!) כתבת על דרגים גבוהים יותר? אני מניח שאת לא מעורית במה שקורה בתחנה. ולראייה, כתבת שאת מגיעה פעם ב... כדאי שתשאלי את בכירי המתנדבים על מה שנעשה כבר כדי לפתור את הבעיה ומי תוקע טריזים. מכיון שכך את מרשה לעצמך לטעון שזה ריב ברמה של גן. ולנושא האחרון, כתיבה בפורום. א. המטרה להגיע גם אלייך, ואל כל מי שלא השתתף בישיבה. ב. לפתוח בדיון האם באיום של הפסקת התנדבות גורפת ישנו איום ראוי ורצוי או שלא. ג. פורום הוא מקום לדיונים. לילה טוב.

Beigelman

New member
עכשיו תורי

קודם כל,אדרנלי, אפשר לקבל זיהוי? שמעתי שהשביתה התחילה עוד מיום רביעי. החולים כולם יטופלו, לא תמיד יהיה להם למי להחזיק את היד מאחורה, אבל הם ישרדו את הדרך לביה"ח. אני לא רוצה להיות נציג הנוער, אבל אני מייצג רבים בבקשה שיערבו אותנו יותר במידע (אם לא בקבלת ההחלטות) מישהו יכול לספר לנו? לערב אותנו? ספרו לי על היחס הרע שאנחנו מקבלים. ביקשו מהועד להתפטר? הם לא התפטרו ומונו חדשים? זו לא בקשה מוגזמת ואם מקבלים בשבילנו החלטות לפחות תספרו לנו מה הולך. אנחנו לא אמורים לנחש מה הולך בישיבות הבוגרים.

אני דווקא מגיעה הרבה

אבל החודש עקב קורסי הקיץ לא יצא לי להגיע, אני יודעת מה קורה בתחנה, משני הצדדים. הריב הוא ברמה של גן בקרב הדרגים. מעבר לכך זהו פורום ציבורי, לא פורום של מד"א ראשון ועל כן אין מקום לדברים כאלו בפורום הזה. כל דיון שאת רוצה לעלות את מוזמנת להעלות בפורום התחנה - המקום הראוי לכך.

piglet101

New member
הלוואי ואצלנו בתחנה זה היה עובד...

בס"ד כבר שמעתי על כמה תחנות במד"א שבהן יש שחיתויות אצל המתנדבים (אין מה לדבר בכלל על הנהלת העובדים) ואנשים מתעלמים, משלימים או תומכים! הפסקת פעילות המתנדבים בתחנה לא תפגע בחולים ותוך יום-יומיים ההנהלה תתקפל... לדעתי עשו בצדק והלוואי ואצלי בתחנה מישהי היה קם ומפסיק להשלים עם השחיתות ומצליח לאגד את כולם כנגדה... אצלנו כל ה"חדשים" ואני מדברת על חברה של שלוש שנים ומטה פשוט השלימו עם מצב או שהם לא מכירים משהו אחר ככה שהם בטוחים שהתחנה שלהם הכי טובה בעולם כי נותנים להם להסתובב עם פס של חובש אפילו שהם יומיים בתחנה... חזקו ואמצו!!!!! ושכל שאר התחנות עם אותה בעיה ילמדו מהם ויפסיקו להתחבא מאחורי האובססיה שלהם לתחנות שלהם ולדאגה לחולים - זה אומנם חשוב אבל יום יומיים לא יזיקו ויעשו מהפך עצום ביחס ובדאגה למתנדבים!

lilosa

New member
במה..

השבתת כול המתנדבים נוער + בוגרים{כולל נהגי מתנדבים שרק הם פותחים רגילים בראשון בערב אין עובד} תעזור בפתרון הבעיה שיש עם ועד המתנדבים??? פגיעה בעובדים כשהם צריכים להגיע למקרים לבד? אט"ן או נט"ן שיצאו בלי מתנדב שיעזור להם?? אני לא חושבת שהבעיה תפתר בזה שישבתו אבל אם הם חושבים אחרת אז שיבוסם להם.

tani101

New member
לצערנו אתם לא הראשונים ולא האחרונים

שחושבים על שביתה ואף רוצים להוציא אותה לפועל..הרי זה ידוע וברור שמד"א היא מערכת שלא דואגת לתוכן שלה כלומר למתנדבים והן לעובדים אבל שמענו ועוד נשמע על היחס המשפיל והלא הוגן כלפי מתנדבים...ניסינו ועוד ננסה תמיד לשנות אבך אין מי שיקשיב..גם בדרג העליון היחס לא מי יודע מה ולא מתייחסים לכל שביתת מתנדבים ברצינות. קחו בחשבון שההפסד בסופו של דבר יהיה שלכם. כי אתם הולכים לקראת "מלחמה" קשה שלא בטוח שתצאו ממנה מרויחים בסך הכל זה הכיף שלנו להתנדב ולעזור וחבל שהתנגחויות שכאלו פוגעות בנו ובקהילה..עצה אישית שלי תימנעו להיפגש עם נהגים שאתם לא מסתדריםאיתם או לפנות לאחראי שדווקא באזור איילון הוא אחד הטובים למיטב ידיעתי וזה יכול לעזור איכשהו.... ואם בכל זאת החלטתם לשבות...אני מחזיקה לכם אצבעות הכי חזק שאפשר כי אולי תובילו מהפכה :=) ביחס למתנדבים...

18 G

New member
אנשים יקרים הסירו דאגה מלבכם

צעדי המחאה בתחנת ראשל"צ הופסקו לאחר שהגיעו להסכמה בנושאי המחלוקת. מתנדבי התחנה- נוער ובוגרים כאחד חזרו כבר היום לפעילות שוטפת ותקינה. תודה לכל מי שהביע את דעתו, הנושא סגור וחתום, וסליחה לכל אותם אנשים שנפגעו בצורה ישירה או עקיפה כתוצאה מהצעדים שננקטו. יש לציין שאני רק מיידעת בדבר ההודעה החדשה לטובת המתנדבים הסמויים שקוראים פה, אין לי כל חלק בהחלטות שנלקחו או בדברים שנעשו מלבד היותי חלק ממערך המתנדבים הכולל. לילה טוב ושקט, ליאור

E M S

New member
הייתי חייב להגיב....

אני שהתנדבתי בעבר במד"א ראשון יש לי הרבה מה להגיד אני מודע להכל מהיום שעזבתי... (דרך אגב אני יוני עוזיהו ואינני מסתר מאחורי שם) עזבתי מסיבה אחת פשטוה מהשחיתות שניסו להפיל עליי משהו לאותו אדם לא אסלח בחיים. לפני כמעט 7 חודשים פניתי ליו"ר המתנדבים דאז גלעד פינקלשטיין במטרה לחזור להתנדב הוא אמר לי המון דברים שעשיתי אני כנגד שהחלטתי להוכיח חפותי פניתי למפ"ה שהצדיק את דבריי איני בא ללכלך על מד"א ראשל"צ אולי ביום מן הימים כאשר יהיה לי קצת יותר חיים וזמן מעכשיו אני יחזור... אבל חבל לי פעם מד"א ראשון המתנדבים יחד עם העובדים היום משפחה אחת גדולה וידוע לי שהיום זה לא ככה תתפסו את עצמכם בידיים ותוכיחו שמד"א ראשון זה כן מה שהיה פעם דיי לתככים ודיי למריבות שחיתות תמיד תיהיה כמו בכל מוסד במדינה הזאת בחרו בבחירות במי שאתם מאמינים שיביא לשינוי המיחל בתחנה אל תפעלו בדרך של יחיד זכרו אתם לא עמותה פוליטית ששולחת מכתבים לביתם של מתנדבים לגבי אופי הניהול... המון זמן לא נכנסתי לפורום הזה מפאת חוסר זמן מקווה שאתם תקחו את מה שכתבתי לכם לעומק לבכם....

tani101

New member
אני עוד לא מבינמה מה חדש פה?!

הרי זה ברור וידוע כשמש לכולנו כי מד"א הינה מערכת שבנויה על שחיתות וזהו לא סוד שפעמים רבות אף נאלצנו להתמודד עם התנהגות לא נאותה כלפי המתנדבים..אבל בסופו של דבר אנחנו חוזרים ומגיעים להתנדב כי כיף לנו ואנחנו מקבלים סיפוק מהעזרה והנאה לראות אנשים שמודים לכם על זה שאתם איתם ברגע קשה..אין דבר יותר משמח מזה.. לכן בואו לטובת השקט הנפשי שלנו נפסיק עם המלחמות האלו הן לא מועילות לנו במילא ונזכור למה הגענו להתנדב במד"א.. :) :) :) :) :) :) :) :)

למעלה