מתנדבת ונכנסת לקבע

Nofar Beli

New member
מתנדבת ונכנסת לקבע

היי, אני מתנדבת לצה"ל ובעוד כחודש אמורה להיכנס לקבע לאחר שנתיים בשירות סדיר.
יצאתי לקורס קצינים רגיל לתפקיד קצינת אימון גופני במגמת נחשון בבה"ד 1 ולא דרך קצונת מתנדבים.
כעת אומרים לי שלא מצליחים להזין לי את ר' וכרגע אני משתחררת באפריל.
אני לא יודעת מה לעשות וכבר אובדת עצות. שאלתי את כולם וכולם (כרגיל) זורקים אחריות מאחד לשני.
תא מתנדבים לא עונה בטלפון וכשהם כן ענו הם אמרו לי שהם לא מטפלים בזה כי הם לא מטפלים באנשים שבקבע או שנכנסים לקבע.
מה אני אמורה לעשות כעת? ניסיתי לקבוע דרכם וועדה רפואית- ושוב נאמר לי כי זה לא דרכם ודרך שלישת היחידה.
היא בתגובה אומרת שאין לה מושג ושזה לא דרכה.

אודה מאוד אם יימצא לי פיתרון!
נופר

d9777834

New member
ההתנהלות של תא מתנדבים ממש מעצבנת.

ממליץ לך לכתוב מכתב לקפ"צ (קצינת פניות הציבור של צה"ל) עם כל פרטי הבקשה של וגם על ההתנהלות של תא מתנדבים וכמובן הטרטורים שאת עוברת. את יכולה לשלוח דרך האתר את המכתב -http://www.aka.idf.il/main/kapatz/

אני אישית שלחתי להם מכתב על ההתנהלות הגרועה בתא מתנדבים - שהם לא עונים לטלפונים כמעט אף פעם והנציגים שם לא באמת מבינים על מה מדברים איתם. לי הם עזרו.

בהצלחה.

Run for a Fall

New member
היי

לא כ״כ ברור לי למה הכוונה בלא ניתן להזין לך את הר׳... האם הכוונה שלא ניתן להפעיל לך את שנת הקבע של הר׳ ? האם מדובר בבעיה טכנית בהזנה או שאולי פשוט לא קיים תקן לקבע ביחידה (שנת קבע של ר׳ ניתן לבטל)? הייתי ממליץ לעלות לסמכויות הגבוהות יותר - לפנות ישירות לקצינה של תא מתנדבים ( וגם מי שמעליה אם צריך) ולערב גם את מפקד היחידה. בהצלחה

rrooyy41

New member
תגובה...

היי,
עד כמה שאני יודע ברגע שמתנדב יוצא לקצונה, הוא למעשה מוותר על כל הפטורים שלו והוא אינו מתנדב יותר. קצת מוזר שלמרות שיצאת לקצונה את עושה רק שירות סדיר.
אם קשה לך להשיג את תא מתנדבים בטלפון תנסי לשלוח להם מייל (לראש תא מתנדבים), או אפילו להגיע עד אליהם לתל השומר.
עד כמה שאני יודע אמור להיות לחיל שלך גורם מקשר בין החיילים המתנדבים לאותו חייל לבין מדור מתנדבים (לפחות ככה יש בחיל הים, ושמעתי שגם בחיל האוויר) ואת זה שלישות היחידה צריכה להכיר.

למעלה