מתנדבת

הלוחמת22

New member
מתנדבת

הי.... טוב אז שמעתי שמחפשים מתנדבים והאמת מתאים לי להתנדב לתוכנית שכזאת אני מאוד אוהבת אקשן ומאוד אוהבת לעזור מאוד אוהבת אנשים והכי חשוב שונאת רוע ואוהבת צדק אני חושבת שהעולם הזה נהיה פשוט בלתי יהומן כמה שינאה חח העם הנבחר נעשה ונשמע איזה נעשה ונשמע אני רוצה לראות עכשיו שאלוהים ישאל רוצים את התורה ויגידו נעשה ונשמע ישר הם ישאלו שאלות כי זה נהיה עולם תאוותן אנשים דורכים על אנשים אני רואה את זה כל יום אומרת לעצמי איך אפשר להיות עיוורים אם אין שלום בין העם שלנו איך יהיה בין עמים אחרים עשכיו אני מבינה למה כל כך קשה לשרוד בעולם וחבל העולם כל כך יפה יש כל כך הרבה מה לראות ואני בטוחה שבתוכנית יראו גם דברים יפים ואנשים טובים שעזרו ולא סובבו את הראש והתעלמו זה מה שיפה בעולם שבין כל הרוע יש את הטוב שנמצא וזה מחמם את הלב אני רוצה לעזור מאוד רוצה זה להתנדב לעצמי זה יתן לי המון גם אז אם אתם רוצים בכיף. דרך אגב אני סיון בת 22 אחרי צבא עם הרבה שאיפות וחלומות והרבה אהבה לעולם.

miyfks

New member
גם אז...

שעם ישראל היה , "עם קשה עורף" הוא ענה: "נעשה ונשמע"... ללא ספק, העולם לא מושלם, זה התפקיד שלנו לתקן אותו... בברכה, מנשה נ.

הלוחמת22

New member
בהקשר לתשובה

ומן הסתם זה מה שאני רוצה לעשות... אני יודעת שאני לא ישנה את העולם אבל אם אני ועוד 1 ועוד 1 ועוד 1 ויהיו עוד זה יהפך לעולם יותר יפה בכל מקרה אם צריך אני פה אני אוהבת משחק אני אוהבת את עולם הטלויזיה בכלל זהו את התשובה שלכם לא ממש הבנתי אולי זה כדי לסנןן הבנתי התפקיד שלנו זה לא לתקן אותו זה התפקיד של אלוהים וכנראה הוא לא רוצה לתקן הוא בכוונה ייצר אנשים עם תכונות שונות כדי שנעריך את הטוב בין כל הרע זה הכל בכל אופן תודה והמשך דרך צלחה:).

miyfks

New member
המטרה שלנו בעולם...

העולם הוא כמו לגו מפורק... אנחנו צריכים להרכיב אותו! זה שייצר את הלגו, היה יכול להביא לנו אותו מורכב, אבל הוא רצה שאנחנו נרכיב אותו... וההרכבה של העולם הזה, זה מעשים טובים... ואפשר להמשיך... העולם הזה זה כמו שטח לא ישר שרוצים לבנות עליו בניין... התפקיד שלנו בעולם הזה, זה ליישר את הקרקע בכך שהעשיר משלים את העני, החזק משלים את החלש וכדומה... ברגע שהקרקע תהיה ישרה, נוכל לבנות את היסודות של העולם הבא, שבו לא יהיו מעמדות כלל... בברכה, מנשה נ.

tongi israel

New member
את תתנדבי והם יגרפו את הכסף פרירים לא מתים הם

מתחלפים.מי שמתנדב במדינה הזו צריך לזכור שזה שמנדב אותו כביכול לעשות מצווה,עושה עליו קופה יפה,ולא כל אלו שמתנדבים מגעים מהעשירון העליון.כי הם יושבים להם במגדל השן שלהם ועסוקים בלעשות עוד מליון על חשבון אנשים מסכנים . כן ניתן להביא דוגמאות של אנשים בודדים שאולי עשו מעשה טוב,וזה לא הרוב לכן הם בטלים ברמה לאומית. לחיים הכט הכנסת שלנו בוחרת בעברנים ,בעיקר גנבים מכל המפלגות,חלקם יושבים בכלא חלקם יגיעו לשם בקרוב. אם הדג מסריח מהראש מה הגוף יעשה,כל אלו שמקושרים להנהגה,אלו תעשיינים בעלי הון וממון. מה אתם חושבים שהם צדיקים,תלך אליהם,תבחן אותם נראה אותך גיבור,למה לא תעשה את זה כי הם יסגרו לך מהר מאוד את התוכנית אתה בוחן את האנשים הלא נכונים מר צדיק. אור ירוק מה הם עושים,לא ראיתי שבזכותם הפסיק ההרג בכבשים הם מקבלים המון כסף מהמדינה איפה הכסף?. לשכות התעסוקה מאות אלפי מובטלים,מה הם עושים כלום אצלם לא תמצא עבודה. את רוב העבודות מעבירים המעסקים לחברות השמה והם מקבלים מליונים מהמדינה איפה מקומות העבודה ולאן הולך הכסף?. בארץ האוכלוסיה הבוגרת רק גודלת,מישהו יושב וחושב עליהם,היום בגיל 50 אתה בשיא הפריחה שלך אך בעייני המעסקים אתה פסה,איזה תוכנית ממשלתית עושה משהוא בנידון זה הולך להיות בעורקינו בזמן הקרוב מה עושים עוד תוכנית יצאתה מעסיק?. במדינה שלנו יש המון מתנדבים כי החוקים בארץ מיועדים להעשיר את העשירים ולרדות בעניים,אם נסתכל טוב היום באוכלוסיה מה נראה מעמד הבניים מבוסס במקום למה?.ומעמד האלפיון העליון פורח,איך זה שאנשים חייבים 10 מיליון שקל לבנק והבנק קורה לזה חוב אבוד,ואדם שחייב לבנק 3000 שקל כי הוא חלה ונותח ופיטרו אותו מעבדתו נשלח לבית המשפט,לוקחים לו את מה שנשאר לו את הכבוד להיקרא בן אדם. אתם רוצים לעשות שינוי זה צריך להתחיל מראש הדג.

בהצלחה ../images/Emo140.gif

אני מאמינה שכל עוד נשנה את הדרכים שלנו, נוכל להשפיע על אחרים לעשות זאת. להכריח אי אפשר, וזה מניסיון
.

למעלה