מתנדבת

l i i

New member
מתנדבת

אני מניחה שכולכם חשבתם, חושבים, או מיישמים את הרעיון. לפעמים קשה לשאת בעול לבד, ומחפשים עזרה , אני יודעת שיש כל מיני עמותות של מתנדבים. האם יש לכם רעיון ממי אוכל לבקש מתנדבת שתבוא פעם או פעמיים בשבוע לאימי? היא עדיין צלולה , ועצמאית. אבל תשושה ןלא מדברת ברור. אני מעוניינת להביא משהי, אפילו בתשלום סימלי, לקרוא לה עיתון. להרכיב פאזל, לשוחח, להעתיק שורה מהעיתון וכו. תודה

ענתי44

New member
התנדבות יש למי לפנות

ראשית את יכולה לבקש מחברות של אמא או משפחה לבוא לשבת איתה קצת. אמא שלי זורחת שהנכד החייל שלה או הנכדה מגיעים ומפנקים אותה. משחקים איתה שש בש למשל. ובנוסף ובאופן קבוע את יכולה לגשת לסניף ביטוח לאומי למדור זיקנה יש להם בצמוד מתנדבים שגם הם מבוגרים שבאים לקשישים הביתה בדיוק למה שאת מחפשת. יש גם יחידה כזו ברשות המקומית. וכן באירגונים כמו יד שרה. אם את מחפשת מישהי בתשלום אז הכי טוב במודעה במקומון. בלי תווך של חברות כוח אדם

zs1957

New member
התנדבות - יש למי לפנות.

יד שרה לא שולחת מתנדבים לחולי אלצהיימר. היא כן ,שולחת מתנדבים לחולים המרותקים בבית, אבל כאלה שניתן לתקשר עמם ולהפעיל אותם. האנשים שמקבלים סיוע מיד שרה לא סובלים מבעיות זיכרון קשות שיש לחולי אלצהיימר, הם גם לא סובלים מהפרעות התנהגות. אולי בעמותתה למען הקשיש תוכלי לקבל מתנדבת.מומלץ מאד לשכור משהיא בשכר,שהיא מיומנת לטפל בחולה דמנטי. זהבה שחם- עמותת אלצהיימר / יד שרה.

למעלה