מתנדב- אין סיכום שבועי??

tamarhp

New member
לאא

הוא רוצה שאני אשאר אדומה! נכון? מה, לא? אופס..

tamarhp

New member
נצל"ש../images/Emo26.gif

תראו איזה מגניב.. occdrnig to a rscheearch at an Elingsh uinervtisy, it deosn't mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoetnt tihng is taht frist and lsat ltteer is at the rghit pclae. The rset can be a toatl mses and you can sitll raed it wouthit porbelm. Tihs is bcuseae we do not raed ervey lteter by it slef but the wrod as a wlohe

tamarhp

New member
אני עדיין בדיעה

שהוא מנסה להשאיר אותי אדומה כמה שיותר...

מתנדב

New member
הרבנית, גם תורך יגיע להיות אדומה...

והשבוע הזה את תהפכי לאדומה.... ולגבי הסיכום השבועי, עד אחרי סוכות לא יהיה סיכום שבועי, אחרי החגים יחזור הסיכום השבועי.... שבת שלום ומבורך...

חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

ואני חשבתי שאני הולכת להיות הכי מיוחדת שיש...
סתםםםם...כמובן שלא רק אותי צריך להאדים
מי שרוצה להיות אדום שיגיד אני ואז אתה תבחר בו/בה, איך הרעיון?
(קצת דבילי, לא?
)

מתנדב

New member
מצאתי לך בן זוג.....

והוא יהיה, נו תנחשי... התולעת1 זה בהחלט מגיע לו

tamarhp

New member
../images/Emo41.gifסיכום שבועי../images/Emo41.gif ../images/Emo3.gif

לתאריכים 14.9-19.9 (לא טעיתי, נכון?) בעעעע, אני לא יודעת לעשות את זה יפה כמו מתנדב... תסתפקו במה שיש!! אז מה היה לנו השבוע?
lala897 - שאלות הכרות. נגרר קצת לשיחות אישיות
danaari - דיון קצרצר על בס"ד - הפירוש, צריך/לא צריך...
הפלאות של עליזה1 - דיון על תהילים ותפילות.
יויו - האם הבגדים עושים את האדם? נשמעו דעות לכאן ולכאן...
selgarat - האם האהבה היא דבר מספיק גדול וחשוב או שהאמונה גם דורשת לחיות עם אדם שמאמין כמוך?
רבנית רפורמית - ההתרחקות של החרדים מהרפורמים.
יוחנן כהן הגדול - האם מותר לחולה לומר תהילים? העניין עדיין לא נסגר
Baby Boo - חזרה בשאלה וחזרה בתשובה - איך הסביבה מקבלת את זה? הביאו דוגמאות מכל צד, והכרנו צדדים שונים בכל מגזר.
saar7650 הביא את המכתב של אודי. *רובנו* התרגשנו...
KinGabel - חרדים וחילונים - שנאה והערכה. הדיון קצת התפספס בצילו של הדיון הענק של ללה.
lala897 - כתבה בכאב על הבוז שקיים לדעתה אצל חלק מהחילוניים בפורום כלפי הדת והחרדים.
תזכורת
אם אני לא טועה, נגמרה ההרשמה למפגש. לכל החדשים - בע"ה יהיה מפגש נוסף בחורף. וכמה מזל"ט...
למלאכית שחזרה אלינו (כן, אני יודעת שהסיכום אמור להיות לתאריכים 14-19, והמלאכית חזרה היום..)
לתולעת ולרבנית חנוכה על ההאדמה! אל תסמיקו...
(ההערה כנ"ל)
לכלללללל החדשים שהצטרפו - זמנית או לתמיד - התמכרות נעימה!!! גולשים מצטיינים:
כוווווווולם!!! וכן לכל החדשים שנכנסו להגיב לשירשור של ללה!!! וההאדמה ניתנת השבוע לרבנית חנוכה והתולעת1! מזל טוב ושבוע נהדר לכולנו! (תחשבו שקראתם את זה לפני שבת
)

למעלה