זה בילתי אפשרי שכותבים פה באנגלית. אני ועוד הרבה כמוני לא מבינים את השפה, ולא יכולים להגיב על מה שכותבים . זה לא יתכן, הרי כל מי שמשתתף בפורום יודע עיברית אז בבקשה שיכתבו בשפה שלנו. תודה.
להקפיץ הודעה בתוך כמה דקות. קצת סבלנות לא מזיקה אף פעם לאף אחד. וחוץ מזה שאתה לא יכול לאסור על אף אחד לכתוב באיזו שפה שהוא רוצה. גם אם מישהו יכנס לפורום וישאל שאלה בפרסית [רק לשם הדוגמא] ויהיה מישהו שיוכל לענות לו בשפה שלו אז מה רע בכך ? אין בכך כל רע. מקסימום אם זה כל כך יעניין אותך תבקש שיתרגמו לך...
אתה תכתוב הודעה ש.. ויבוא מישהו ויכתוב לך תשובה ברוסית שאתה כלב ובכלל אתה חמור ואנשים שמבינים רוסית ידונו אם אתה כלב או חמור ולך לא יהיה אפשרות להגיב זה הוגן? (זה היה סתם לסבר את האוזן.)
זה היה באמת רק לסבר את האוזן. וחוץ מזה מותר לכתוב כל אחד מה שהוא רוצה?? מה אם לשון הרע, רכילות, הלבנת פנים, שטיפת כלים, וכו (זה בסדר אני מבין שזה לא הייתה כוונתך.)
וברור שהתכוונתי שכל אחד יכול לכתוב בכל פורום מה שהוא רוצה. כן. גם לכתוב כאן בנושא ספונג'ה. אבל בדיוק בשביל זה יש כאן מנהלים כדי שימחקו מה שלא שייך ומה שפוגע. נכון ? כל טוב !
אני רק מקווה שהאנשים יכתבו להבא בשפה תרבותית ובלי לשון הרע והשמצות. גם אם יש משהו נכון {חלילה !] בסיפורים על איש זה או אחר, חושבני שאין זה המקום לזרוק רפש. תעשו חושבים.