מתנדב, איש הרוח, בבקשה...

מני 22

New member
מתנדב, איש הרוח, בבקשה...

זה בילתי אפשרי שכותבים פה באנגלית. אני ועוד הרבה כמוני לא מבינים את השפה, ולא יכולים להגיב על מה שכותבים . זה לא יתכן, הרי כל מי שמשתתף בפורום יודע עיברית אז בבקשה שיכתבו בשפה שלנו. תודה.

שיSY

New member
לא.

זה תמיד היה, גם אם אתה כותב רק בנושא זה לא מקפיץ.

לא. זה דבר ישן, אבל אתה גם לא צריך

להקפיץ הודעה בתוך כמה דקות. קצת סבלנות לא מזיקה אף פעם לאף אחד. וחוץ מזה שאתה לא יכול לאסור על אף אחד לכתוב באיזו שפה שהוא רוצה. גם אם מישהו יכנס לפורום וישאל שאלה בפרסית [רק לשם הדוגמא] ויהיה מישהו שיוכל לענות לו בשפה שלו אז מה רע בכך ? אין בכך כל רע. מקסימום אם זה כל כך יעניין אותך תבקש שיתרגמו לך...

מני 22

New member
תקשיב.

אתה תכתוב הודעה ש.. ויבוא מישהו ויכתוב לך תשובה ברוסית שאתה כלב ובכלל אתה חמור ואנשים שמבינים רוסית ידונו אם אתה כלב או חמור ולך לא יהיה אפשרות להגיב זה הוגן? (זה היה סתם לסבר את האוזן.)

הקשבתי והבנתי והכל טוב ויפה

וברור שכתבת רק לסבר את האוזן, אבל זה נראה לי קצת מוגזם שיעשו דיון אם אני חמור או סתם א שטיק בהיימה...
תראה, בסך הכל זה פורום אינטרנט ובפורום כזה כל אחד יכול לכתוב מה שבא לו. מקסימום יש זכות למנהלים למחוק.

מני 22

New member
צוחקים אח שלי...

זה היה באמת רק לסבר את האוזן. וחוץ מזה מותר לכתוב כל אחד מה שהוא רוצה?? מה אם לשון הרע, רכילות, הלבנת פנים, שטיפת כלים, וכו (זה בסדר אני מבין שזה לא הייתה כוונתך.)

צוחקים ?

בסדר.
וברור שהתכוונתי שכל אחד יכול לכתוב בכל פורום מה שהוא רוצה. כן. גם לכתוב כאן בנושא ספונג'ה. אבל בדיוק בשביל זה יש כאן מנהלים כדי שימחקו מה שלא שייך ומה שפוגע. נכון ? כל טוב !

מסכים עם מה שכתב ר' מרדכי צבי

אין שום מניעה מלכתוב בפורום בכל שפה שהיא

שמח שאתה מסכים איתי

אני רק מקווה שהאנשים יכתבו להבא בשפה תרבותית ובלי לשון הרע והשמצות. גם אם יש משהו נכון {חלילה !] בסיפורים על איש זה או אחר, חושבני שאין זה המקום לזרוק רפש. תעשו חושבים.

מני 22

New member
לא דובר על מניעה!!!

בקשה יפה שיהיה אפשרות לכולם לקרא ולהגיב.

מני 22

New member
לכל החברים שלי.חברי הפור

אני לא יכול להמשיך במצב שאני לא מבין את הנכתב, אחזור בהמשך אי"ה ביי בנתיים.

מתנדב

New member
מני, אני מבין את הקושי שלך בקריאה

שפה אחרת כגון אנגלית, אך אינני יכול למנוע מגולש מסויים לכתוב בשפה אחרת...

למעלה