מתנדב-

Rצינית

New member
מתנדב-

אתה הוא זה שאמרת על מעזבוז כי הוא בחסות נועם...-אם לא טעיתי. אתמול בשביל בירור העניין עשיתי זאת על חשבון חברתי-(לא מבינה מ"מ במוזיקה) דרשתי ממנה להכנס לנועם בגאולה ולשאול לגבי מעזבוז(נעזוב את הקטע ששעה הייתי צריכה ללמד אותה איך הוגים את המילה הזו.בעוד שבקרע מתנגן השיר מגל פז-ממול.)היא נכנסת בשיא הביטחון ושואלת בתממות את המוכר "סליחה לי יש לך מעזבוז"?.המוכר הסתכל עליה בעניים של מה הקטע תוך כדי פזילה לחנות שמעבר הכביש ואני מסננת חיוך מבין שפתי...והיא ממשיכה בשלה"אז מתי יגיע? ולמה אין לכם?אבל אמרו לי שיצא" המוכר סיים בעיקום אף העיקר לא להזכיר או להפנותה ל"גל פז".למרות שתוך כדי יציאה מהחנות רצה להרגיש טוב עם עצמו אז זרק לנו"אולי עוד כמה זמן יגיע.." (רציתי להמשיך..ולזרוק עליה משימה נוספת-להכנס לגל פז ולבקש את הקומזיץ'. אבל לא יכולתי יותר מדיי להתעלל בה וחוצמזה שלא ידעתי בוודאות כי הקומזיץ' מופק ונמכר רק בנועם.) אז לא כ"כ טעית.הוא לא בחסות נועם.אבל ימכר עוד כמה זמן בנועם...-לפי דבריו.

מתנדב

New member
את צודקת, אני טעיתי אז....

ומסכנה חברה שלך שהיית צריכה להתעלל בה בגללי, תבקשי ממנה מחילה בשמי, רק אל תגידי לי שזאת...... וכו'.

Rצינית

New member
עזוב,היא רגילה אלי...

וחוצמזה זו נקמה מתוקה שהייתי חייבת לממש אותה בתוך ה-24ש' שהיינו ביחד. ומה אתה לא רוצה שאני אגיד שזו מה?? שמי?נכחת במעמד שם אמש?

MENIMEN M

New member
את רוצה להתעלל בגל פז

תבקשי מהם את שרולי גיסבערג דוד שלי במשך יותר מחודש כל פעם שביקש את זה אמרו לא שאין אבל אף פעם לא אמרו מפורשות תמיד התחמקו ואמרו יהיה עוד שבוע, בדיוק עכשיו נגמר, וכו` ועוד שלל תירוצים אבל תכל`ס רק לנועם יש את זה

Rצינית

New member
לא היית לי מטרה להתעלל בגל פז

כמו שלמקד את ההתעללות בחברתי.נשמור ת'תעלול לסיבוב הבא-היא דורשת את זה בתדירות דיי גבוהה...

מתנדב

New member
אם תצטרכי עזרה בהתעללות באותה אחת

תגידי לי, אני אשלח אותה ל....

Rצינית

New member
למה אתה מפסיק באמצע?

גם בשירשור הקודם כנ"ל.אני מחכה עדיין להמשך על ההמשך הקודם...

מתנדב

New member
את רוצה שאני יכתוב כאן?

קצת סבלנות, אני יסביר לך בשלב מאוחר יותר במקום אחר, לא כאן...

Rצינית

New member
יו...הבטן מתחילה להתהפך...

תהפוך אותה חזרה...שלח מסר וזהו.אל תשאיר אותי כך שבת שלמה...

Rצינית

New member
למה?

אם אין לך גישה כעת.תכתוב כאן וזהו! או שאתה כעת מנסה להחזיר לי בשם חברתי-התעללות בשידור חי..אה?...

Rצינית

New member
וואלה....

הורדת לי ת'לחץ מהסוכרית החסרת טעם של חיי... ועוד יותר פואנטה שהצלחתי לעלות ת'פואנטה על ידך בפומבי ולא במסרים לפני כניסת השבת....

מתנדב

New member
כל כך הרבה זמן עבר ההתעללות?

בכל מקרה זה ברור שאני יעשה את זה בפומבי, כשם שהתעללתי בך בפומבי, כך גם האמת צריכה להיות בפומבי...

מצטרף לקושיא...

בתור מנהל פורום אתה מדוע למעשיך החמורים? הינך יודע כי אתה צפוי לקנס על פי חוקי התעבורה סעיף 8 לחוק והינך צפוי ללכת לכלאבוש בעקבות זה...

מתנדב

New member
אני מודה במעשי

ומבקש מכבוד השופט להתחשב במצב הנפשי הקשה שאני שרוי, ולהתחשב בעונשי...

בהתחשב במצבך הקשה כפי שתיארת...

אוי אני באמת מתחיל להיזכר בסרטי גרובייס.

למעלה