מתנהלת מלחמה נגד הפורום הזה בפורום

SupermanZW

Well-known member
מתנהלת מלחמה נגד הפורום הזה בפורום

משוב, בין ההודעות שם יש כמה הודעות מטומטמות במיוחד, למשל זאת. כדי למנוע מאנשים מסיתים בלי שכל להצליח במזימתם צריך היה להפריך את כל טענותיהם, כפי שעשיתי כאן. כנסו לפורום משוב והגנו על עצמכם.

מזל טוב על הפורום וביקורת קטנה-כנסו

קודם כל מזל טוב על הפורום ואני שמח שאנשים איכשהו מצאו מקום משותף להתאחד בו... רק דבר אחד מפריע לי.. המיסיון... כל אלה שקוראים לעצמם משיחיים ודברים מהסוג הזה, מאוד מעודדים מיסיון... דבר שמאוד מרגיז אותי כלומר, בנאדם מיסיונר בא אליי ומנסה להטיף לי על נצרות, למרות שאני בכלל לא אדם דתי... מנסה לשכנע אותי... אתה נוצרי? סבבה! רק אל תטיף לאנשים אחרים... תחיה ותן לחיות... יתרה מזאת העם היהודי זכאי לכך שמיסיונרים יניחו לו... אני מקווה שבפורום הזה אתם תאמצו את הגישה הזאת שלשכנע אדם להמיר דתו או לשנות אותה בכל אופן שהוא זה דבר נפשע ולא מוסרי... אני דוב מדגיש שאין לי בעיה עם נוצרים או כל דת אחרת... רק בעיה של הטפת דת ומיסיון... מקווה שהבנתם אותי...

מותר לי

New member
זה גם לא חוקי ../images/Emo13.gif

בכל מקרה לא זאת מטרת הפורום, ואם תעיין בשירשורים קודמים תגלה שהנושא הוזכר

איבן Najy

New member
מיסיון ובית נוצרי

הפורום הוא כנסיה/וירטואלית שנועדה לאפשר למאמינים נוצרים לשוחח על אמונתם ועל חווייתם הריגשית כשותפים לאותה אמונה ולאותם רעיונות. היה אפשר לנהל את הפורום בערבית אבל חובה להתחשב ב עשרות אלפי מאמינים נוצרים שאינם דוברי ערבית ואינם ערבים ולכן אני מברך את יוזמי הפורום. אני נמצא בפורום מאהבתי למוסיקה קולית של מונטורדי/באך/מוצארט והיידן ועוד מלחינים רבים. כדי להבין את המוזיקה עיינתי גם בספרי הבשורה וזו הסיבה להתעניינותי בפורום. אני לא שייך לקהילת המאמינים אלה לקהילת אוהבי המוזיקה. מהו מיסיון ? אם באים לאדם שנמצא במצוקה ומציעים לו לשלוח את ילדיו לבית ספר נוצרי בו החינוך ממומן עד הפרוטה האחרונה ע"י תרומות זה אסור על פי חוק.למיטב ידיעתי היום המרת דת מתבצעת רק כאשר משוכנעים ב 100% שהמניעים של מי שמבקש להמיר את דתו טהורים.בכנסייה הקתולית צריך ללמוד ולעבור בחינות . כאשר באים מבחוץ לבית של השכן חייבים להתנהג בנימוס.

SupermanZW

Well-known member
אני לא נוצרי

אם תקרא את הודעותיי בפורום תוכל לשים לב שאיני מאמין בנצרות כלל ונכנסתי אליו רק כדי ללמוד על הנצרות ולהרחיב את אופקיי, אין לי שום כוונה להתנצר. אין בפורום הזה אף מיסיונר ולא היה בו אפילו ניסיון אחד לשכנע מישהו/י להתנצר, לכן טענתך למיסיון חסרת כל בסיס. חיה ותן לחיות, כתבת ולכן ממש.

lion 7

New member
תודה סופרמן

אני הגבתי שם בהתאם. מה שמענין שחלק מהמתבכינים הם חרדים שהציפו אחרי שפתחו שרשור מחאה על קיום פורום נצרות שלנו..

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifתודה למתגייסים../images/Emo24.gif

يسوع الحبيب يحمينا من كل شر! אמן. ישוע מגן עלינו, תמיד
ان كان الله معنا فمن علينا.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifתודה../images/Emo140.gif

אנו יודעים שהמניעים שלנו הם אך ורק טובים ונוגעים לקהילה שלנו בלבד.. אנו גם יודעים שתפוז הינה מערכת נאורה ומספיק שפוייה שכל הקריאות הגזעניות והמבוהלות על שום כלום, לא ישפיעו עליה. ובכלל אני מקווה שכל הסערה הזו תירגע כשיבינו, שהדת היהודית אינה בסכנה בגללנו.
יעני בידנא נחוט לאננאס עא2ל?
?

TheSegal

New member
במקרה קראתי את ההודעה ורק רציתי

להגיד לכם שחבל על המאמצים שלכם, אותם צרי אופקים שרוצים שיסגרו את הפורום הזה לא ישתכנעו ולא ינסו להבין כי הם לא רוצים, כי התסיסה הזאת נותנת להם עניין ועוד כל מיני מלים יפות שמקומן לא פה
אז ברכות על הפורום, בהצלחה עם הטרולים שיעשו לכם חיים קשים בהתחלה וכמובן חג מולד שמח

למעלה