מתנה- או מכה תגידו מה שתגידו כל עצה תתקבלנה בברכה

שני 4004

New member
מתנה- או מכה תגידו מה שתגידו כל עצה תתקבלנה בברכה

אני במערכת יחסים של 7 שנים עם אדם בן 62 ואני בן 36.

לפני כשבוע אמרתי תשמע אני רוצה להקים משפחה ואני כל כך רוצה ילדים
ולך יש כבר 4 ואתה מבוגר כעת בשביל זה.

לפתע לאחר הפרידה גילתי שאני בהריון שבוע הבא תחילת חודש שני .

מחר יש לי ועדה להפסקה הריון.... וביום ראשון אני אמורה להחליט כן או לא...

חברותי הטובות 14 במספר, חושבות שאני לא נורמלית שאני רוצה להפיל.
מכיוון שאני כבר אישה מבוגרת ואולי זאת הזדמנות יקרה מפז ומתנה מאלוקים אז כדי להשאיר.

יש לציין שאני לא אוהבת את האדם הזה אל תשאלו אותי מה עשית 7 שנים ...זה מיותר.... על הנעשה אין להשיב.

אשמח לשמוע דעותיכם מבלי לפגוע אם אפשר בכל בהריון , רגישות..

להפיל או להשאיר ,...האבא יתמוך כלכלית ואומר תעשי מה שאת רוצה..

Shamy

New member
אף אחד פה לא יכול להגיד לך מה לעשות

אבל אני כן יכולה להגיד לך שגיל 36 זה כבר מתחיל להיות גבולי בנוגע לאם תוכלי אחכ להרות במהירות וקלות ללא סיכונים... השאלות שאת צריכה לשאול את עצמך הן כך : 1.האם האב יהיה מעורב בחיי הילד הזה?ואם כן..האם אני מוכנה להורות משותפת עם האדם הזה לרע ולטוב על כל החלקים 2.האם אני מסוגלת לגדל ילד לבד?כי את לא איתו...האם את מוכנה להיות אם חד הורית על כל מה שזה אומר? (לגדל תינוק לבד ,ואחכ להתמטדד עם זה שתרצי זוגיות לא עם האבא הביולוגי של הילד ובמה שזה כרוך מבחינה פסיכולוגית עבור הילד,והאם את מוכנה לגדל ילד לבד אומר להיות גם. אמא שלו וגם אבא שלו יחד...זה לא פשוט וכמובן להכנס לנתח שוק שונה מבחינת זוגיות כי זה אומר להפוך להיות אמא ואז דייטים לאמא חד הורית זה משהו אחר ממה שהכרת) 3.האם את מסוגלת לעבור הריון בגפך?(שוב אם אין לך זוגיות עם האב ,זה אומר להסתדר לבד בהריון קחי בחשבון) 4.לא פחות חשוב...האם את מוכנה ורוצה בכלל להיות אמא? (לא כולם רוצים ילדים וזה בסדר!) ברגע שיהיו לך תשובות לשאלות הללו יהיה לך תשובה אם להפיל או לא...מקווה שעזרתי לכוון

שני 4004

New member
תודה רבה על התייחסותך נתתי לי כמה נקודות לחשיבה

שלום

אם העובר מפותח מוחית במידה שדומה לאדם, הפלתו רצח. אם לא, מותר להפיל אבל זה עלול להזיק לאם וכדאי למצוא מקומות טובים ומקצועיים. אם את חושבת שתוכלי לטפל בילד בלי עזרה של אב, תוכלי לנסות אבל דעי לך שילד זקוק לשני ההורים בדרך-כלל. כמובן, אם הגבר ירצה שהילד יגודל גם אצלו ואת לא רוצה את החברות, תצטרכי להתנגד ולהגיד לו שהילד יעבור אליו או שתפילי אותו. לא מביאים ילד בדרך מאולצת בלי סיבה אמתית. אם תישארי לכל חייך אם גבר שאת לא אוהבת, תהיי אומללה.

את חושבת שתצליחי לגדל אותה לבד?

מה יהיה מקומו בחיי התינוק ובחייך חוץ מהפן הכלכלי?
&nbsp
אם את רוצה ילדים וחושבת שתסתדרי עם ילד בעצמך כאם חד הורית- הייתי בהחלט הולכת על זה.
אבל שוב, זה עניין של ההרגשה שלך כלפי כל הנושא.

הייתי גם נוטה להשאיר אך כמובן שזו החלטה מאוד אישית

את צריכה לשבת ולחשוב האם את מרגישה מוכנה בשלב זה לגדל ילד לבד.
&nbsp
מדובר באתגר משמעותי, שמתעצם במיוחד כשהורה הוא חד הורי, והייתי מקדישה קצת זמן למחשבה האם את יכולה להתמודד עם האתגר הזה. אם ישנה רשת תמיכה מסביבך (הורים, שכנים טובים, חברים טובים שיכולים לעזור על בסיס קבוע או מזדמן) זו עוד נקודה חיובית שיכולה לחזק את הבחירה.

ommerl

New member
לדעתי הדעה שלי או של חברותיך לא רלוונטית

זה הגוף שלך, זה התינוק, זה החיים והעתיד שלך. החברות שמייעצות לך לא להפיל לא צריכות לגדל את הילד הזה אחר כך לבדן. הן לא חיות את החיים שלך. הכי קל לעמוד מהצד ולהגיד לך כך או אחרת אבל את זאת שצריכה להתמודד עם התוצאות של ההחלטות שלך.
&nbsp
אל תתני לאף אחד להחליט על העתיד שלך. תבחרי מה שאת מרגישה שהכי טוב לך. במיוחד בנושא כזה רציני.

שני 4004

New member
נכון , זה מה שחשבתי ואכן הגעתי להחלטה לבצע זאת "ולאפס" את חי

ommerl

New member
מעולה. בהצלחה!

נ.ב
מה שכתבתי על להחליט מה שטוב לך, אני מאין שזה נכון בשאר תחומי החיים...

Shamy

New member
אין ספק שזו החלטה מאוד לא פשוטה

לא קלה ואפילו כואבת.
לפעמים גם החלטות שהן נכונות עבורנו עדיין יכולות לכאוב איך שלא נסתכל על זה (כמו פרידה גם).

אני חושבת שבחרת כנראה במשהו שהוא הכי נכון לך (אני לא רוצה להכנס לעמדה של האם לדעתי עשית נכון או לא כי אני לא מעוניינת להכנס לפינות כאלו, אז תסלחי לי מראש)

הפורום פתוח עבורך במידה ותרצי כתף , תמיכה נפשית ורגשית , או סתם להעביר את הזמן בנקודות שקשה בהם במהלך היום. אני מאחלת לך המון המון בהצלחה ואם רצונך הוא תינוק במערכת יחסים שלמה ולא חד הורית , אז שיהיה לך גם המון בהצלחה במציאת בן זוג חדש והפעם אולי כזה שיותר קרוב לגילך ולכן יהיה יותר שותף לתחושותייך לגבי ילדים בשלב הזה בחיים. אני מאחלת לך שההריון הבא יבוא ממקום שלם יותר , רוצה יותר ומוכן יותר להורות ואולי כזה שיהיה במשותף כדי להקל עלייך את החוויה

וברוכה הבאה לפורום , מי ייתן ותהפכי בו לקבועה

ולסיום אם אנחנו לא נצחק על עצמנו מי יצחק ? אני מצרפת לך MEME שאותי קצת הצחיק (אני אומרת מראש לא להעלב זה רק נועד כדי קצת להקליל את המצב ולהאפיר אותו מהשחירות שבו , אין בו שום אמת או דעה או משהו כזה ובטח שלא להעליב!)

destiny23

New member
עד לפני שבוע הייתי בול במצב שלך

רק שאני צעירה ממך בכמה שנים ולא הייתי עם הבחור בקשר כזה ארוך......
&nbsp
בכל אופן כל הסביבה ממש לחצה עלי להפיל, כולל הבחור
&nbsp
ובאמת הפלתי, אני אישית מאוד שבורה מזה. אומנם שלמה עם ההחלטה כי לא חושבת שהייתי יכולה להעניק לו חיים טובים בשלב הזה אבל עדיין מאוד אהבתי את העובר והפרידה קשה :(
&nbsp
העצה היחידה שיש לי אלייך, היא לא להקשיב לא, אחד אלא להגיע להחלטה שלך לבד.

שני 4004

New member
היי ערב טוב

קראתי כעת את תגובתך , אני אישית כלל לא שבורה כי ההחלטה שלי היא הייתה חד משמעית ואני איתנה ותמיד אמרתי ילדים עושים באהבה.
לא רציתי ולא רוצה להיות אם חד הורית כמו המון מחברותיי..אני רוצה לגדל ילד עם אבא , ילדים מגדלים תחת מיקשה אחת..
&nbsp
אני אחריי ההפלה כעת סובלת מכאבים עזים ודימומים קשים מחכה שהכל יחלוף ואצא לחיים בריאים ומאושרים יותר.
&nbsp
אין לך מה להיות שבורה , אני האמנם לא מכירה אותך ולא יודעת אם אינך מסורתית ואישה מאמינה אך תחשבי על המשפט הזה,"רבות מחשבות בלב האדם ועצת השם תקום".
&nbsp
ואני כאן בשבילך ..שנינו באותה סירה.

ELLA1992

New member
מאוד קשה לתת עצה בנושא כזה, התשובה נמצאת אך ורק אצלך.

באמת נשמע שנכנסת לפרשיה מורכבת ולא נעימה במיוחד הכרוכה בקבלת החלטה מן הקשות ביותר שלחיים יש להציע.
ראשית, אאחל לך המון בהצלחה בכל דרך שתבחרי ובכל החלטה שתקבלי.
שנית, אני מנועה מלתת לך עצה בנושא כה רגיש, זה לא מתפקידו של אף אחד, אני יכולה להגיד לך את דעתי האישית ולא מעבר לך , אך במה זה יעזור שהרי ההחלטה תתקבל בסופו של דבר על ידייך בלבד.

תתייעצי עם מקורבייך הרוצים בטובתך ומכירים אותך. אולי הם יוכלו לכוון אותך מעט לכיוון הבחירה.

בכל אופן, המון המון בהצלחה בכל אשר תבחרי.

למעלה