מתנה לאב-לעתיד

ymoran00

New member
מתנה לאב-לעתיד

לחבר שלי יש יום-הולדת, ועוד 3 חודשים עתידה להיוולד לו בת. חשבתי לקנות לו משהו שקשור לאבהות הקרבה - וחשבתי משהו יותר בכיוון של ספר (כי כמו שאני מכיר אותו הוא בטח מדחיק את זה ולא קורא כלום על מה שהולך לקרות בחייו...
). יש לכם איזה ספר על אבהות שאתם ממליצים? שעזר להפיג את החששות ואי-הידיעה? ואולי סתם רעיון למשהו אחר כמתנה? תודה!

MrCheff

New member
רעיון

שעון דיגיטלי עם ספרות גדולות שניתן בקלות לראות מה השעה. כרהתינוק נולד אין כח להתחיל לחפש את השעון לראות מה השעה כשהתינוק מעיר אותך. עולה 80 שח בערך בחנויות באלנבי.

AlonPe

New member
תקנה לו - שו"ש!!!

נגיד - תזמין לו לילה פתוח בבית מלון + שירותי בייבי סיטר!!! וסתם -
מעניין אותי, אילו תשובות היו מתקבלות, לשאלה מקבילה, באחד מפורמי ה-"הורות" השכנים, כלומר אילו מתנות אמהות היו ממליצות לאמא לעתיד!
ותשובה קצת יותר רצינית: נראה לי (כמובן זה תלוי בבנאדם, גם בך - נותן המתנה, וגם בו חתן יומההולדת) שדווקא היה עדיף לתת מתנה "רגילה" - כלומר לתת לו משהו שהוא אוהב, בלי שום קשר ללידה הצפויה! ואחרי הלידה, לקנות להם, מתנה לכבודהּ (ואז תחזור לפה להתייעץ - מה לקנות לזוג הורים טרי!...
)

Master Stav

New member
לא הייתי כורך את יום ההולדת באהבהות ....

במקרה ותחליט שלא לכרוך הייתי הולך על משהו אישי שמההיכרות שלך איתו יתאים ....אולי באמת ספר במקרה ותחליט כן לכרוך ההצעה של השעון הדיגטאלי עם הספרות הענקיות ( רצוי באדום ) מעולה

elotan

Member
אני חושב כמו אלון וסתיו

מספיק הלידה תהרוס לו את החיים - אל תהרוס לו גם את יום ההולדת תקנה משהוא שלא קשור

למעלה