מתנה לאהובתי מזה כבר שנה

מתנה לאהובתי מזה כבר שנה

שלום לכולם; אז כמו שהכותרת מרמזת, כבר הגיעה שנת אושר מדהימה שאני חולק עם האדם היקר לליבי, חברתי הטובה ביותר, ובת זוגתי. יש לי תכנון מדהים למה אני הולך לעשות, וחלק מהרעיון הנהדר היא תמונה מעוצבת של שנינו, תמונה אחת המכילה כמה גורמים וכמה תמונות שונות. הרעיון לאיך התמונה תיראה הוא מאוד מגובש, אהבתי מאוד עיצוב שנעשה פה בפורום לפניי מספר חודשים, אשמח לראות עיצובים שלכם, ואודה על ההשקעה ועל הזמן. זה חשוב לי מאוד. אז כמו שאמרתי, התמונה שאני אצרף בהודעה זו זו תמונה שמצאתי בפורום שריטשו, מאוד אהבתי את העיצוב ואשמח לסגנון דומה. אם יש בקשות לתמונות נוספות אנא פרסמו, אני אשתדל למצוא\לצלם.

Rayu4ka

New member
חחח לא אני עשיתי משהו אחר ^^

ומה שעשה יוגי בוי מדהים!!!!!@$@#!!!

CrazyBoi

New member
זה בכלל

לא מתקרב לתמונה שהוספת ומי שעשה אתזה יצא ממש יפה בכל מקרה השתעממתי וראיתי שאפחד עדיין לא עשה משו אז ניסיתי

וואו תודה

אוקיי אז קודם כל תודה רבה, למרות שזה לא העיצוב שביקשתי במקור, זה יצא ממש נחמד. כמה דברים שהפריעו לי בתמונה: התמונה השמאלית למטה משום מה נראית לי לא פרופורציונלית. הכיתוב במסגרת שבתמונה...אולי אפשר לשנות כיתוב ל"I love you baby" ולשים במרחקים יותר גדולים? בתכלס עשית ריטוש מדהים.

CrazyBoi

New member
יותר טוב?

כן יודע שזה לא מה שביקשת אבל אני לא יודע לעשות כמו התמונה ששמת :(

אתה תשנא אותי...

אבל היתי מעדיף שאת התמונה הקטנה משמאל תחזיר ליחס הקודם (אבל את הכיתוב החדש תשאיר) תודה רבה! :)

למעלה