מתנה לאחי =]

Yoko Nakajima

New member
מתנה לאחי =]

אני יודעת שקיים פורום ימי הולדת ומתנות, אני גם אשים שם הודעה, אבל אני רוצה לשאול גם פה כי זו מתנה לאחי. אז מה אני יכולה לקנות לאחי הקטן בכיתה ח' ליום הולדת 14 (אני בת 16 וחצי) ? [אם זה עוזר- יש לו תלתלים, הוא אוהב לשחק כדורסל, לראות ראש גדול ולשמוע סימפל פלן ולהקות בסגנון... רוק כבד או מטאל הוא לא אוהב בינתיים אבל אני עוד אדרדר אותו חח
] אם לא תהיה ברירה אני אשאל אותו, אבל קודם אני רוצה לקבל כמה רעיונות מבחוץ ^^

מה התקציב?

את יכולה לקנות לו דיסק שהוא יאהב, או כמה דיסקים. כדור כדורסל שאם את מוכנה להשקיע אז להחתים עליה שחקנים אהובים עליו או קבוצה אהובה...

Yoko Nakajima

New member
הממ

בעיקרון זה 50 ש"ח אם אני אמצא משהו שממש יהיה שווה את זה אז אולי נתרחב ל100 ש"ח. דיסק- הוא משתמש בשיטה היותר מקובלת כיום להשיג מוזיקה -_-'' כדור- הוא קנה כדור חדש בחודש האחרון, ואין לו ממש קבוצה אהובה (עד כמה שידוע לי). אגב, אם כבר שאלה בנושא- זה הגיוני שהוא לא קונה לי מתנה כל שנה למרות שאני קונה לו, או שהוא פשוט לא הגיע לגיל/לשלב הזה של "וואי לאחותי יש יומולדת אני רוצה להכין/לקנות לה משהו נחמד"? אחח, נראה כבר בסוף השנה ><''

אחי הקטן גם לא קונה

לי מתנות...גם אני לא תמיד קונה לאחים הגדולים שלי,כי זה קטע כזה של אחים קטנים כנראה..חחחח לחפש את הפינוק ממישהו גדול י ותר,הוא הרי רואה בך אחות גדולה,אז הוא מצפה שאת תקני לו ולא להיפך..לפחות ככה אני מסתכלת על האחים שלי,אבל בשנתיים האחרונות אני כבר הבנתי שאפשר לחיות איתם והם יכולים לאהוב אותי גם בלי לתת לי מתנות כדי "להוכיח" את זה.. לגבי מתנה,אני מציעה לך לעשות לו משהו שישאר איתו להרבה זמן,להכין לו משהו מיוחד שלא כל אחד יכול לקבל.. למשל- לקנות לו ספר על נושא שהוא מתעניין בו, או לקנות לו משהו(למשל עט..אבל זו לא האופציה היחידה...) ולחרוט עליו הקדשה יפה לאחיך(כמובן בתוספת של עוד משהו..) יש לך כיוון? אם כן אז זה יעזור...

מאמאסאן

New member
מתנה לאח- אפשר גם אחרת

אפשר להכין מתנה לבד כמו: שלט לדלת החדר או סתם שלט עם אימרת כנף ואפשר גם חולצת טישרט עם הדפס מיוחד, שיא האופנה גולגלות כרטיס לסרט (תלכו יחד) כולל פופקורן ענק ושתיה ואולי משהו מיד שניה יש באתר yad2 המון אופציות במחירים מצחיקים, ספרים, עתיקות, וכו צריך רק להעיז. בהצלחה

למעלה