מתנה לאח

מיר27

New member
מתנה לאח

שלום!! לאח שלי יש מחר יום הולדת 20 - מחליף קידומת!! אני ממש מתלבטת מה לקנות לו... חשוב להדגיש שהוא חייל אבל לא קרבי וכל יום בבית!! אנחנו ביחסים נהדרים ואני רוצה משהו מיוחד אולי עם שאר המשפחה - מה אתם מציעים? מה לקנות? מה לעשות? איך לחגוג?

מזל טוב לאח ../images/Emo65.gif

אם זה עם כל המשפחה, אז אולי משהו כמו מחשב לחדר או פלייסטיישן? אולי יש משהו שאת יודעת שהוא ממש רוצה ולא קונה לעצמו

מיר27

New member
אין משהו מיוחד

זה ילד (כבר בן 20) שלא חסר לו כלום!! מחשב יש פלייסטיישן אין אבל לא נראה לי שזקוק לזה!! כמו כן אין לו תחביבים מיוחדים הוא מאוד בנאלי!! כך שקשה להחליט - הכי נורמלי נראה לי פשוט ללכת למסעדה כולם (משפחה קטנה - אימא בעלי ואני אחותי+בן זוג והוא) או להיות בבית עם עוגה ובלונים!! אבל חשבתי אולי יש למישהו רעיון שונה ומיוחד יותר

יש לי בערך רעיון אבל זה דורש מאמץ

אולי בגלל שהוא מחליף קידומת וזה מאורע חשוב לעשות לו מעין חפש את המטמון . אפשר רק בבית או גם אפילו בשכונה במידה וזאת השכונה שהוא גדל בה. הרמזים כמובן יהיו קשורים לחוויות מהילדות ומהבגרות שלו או כל דבר שקשור למשפחה. אפשר לכתוב את הרמזים על תמונות ישנות כשהתמונות הן מגיל שנה (הרמז הראשון) ועד גיל 20 (הרמז האחרון) ובכל "תחנה" תהיה מתנה קטנה עד לתחנה הסופית שם תהיה עוגה ובלונים. לדעתי זה יכול להיות מאוד נחמד אם לוקחים את זה בשעשוע.

מיר27

New member
אחלה רעיון

אבל דורש כפי שאמרת המון השקעה!! כאמור יום ההולדת מחר!!!!!!!!!!!! נזכרנו מאוחר - אני יודעת, אבל בכל זאת אולי משהו שמצריך פחות השקעה?

מיר27

New member
../images/Emo24.gif תודה

תודה רבה!! מקווה שאעזר הרבה בפורום הזה!!! יש לי הרבה נושאים לשיחה שאמח לקבל עצות ועזרה :)

הילהלו

New member
אתר למתנות מקוריות

נקרא קרייזישופ ויש בו מלא דברים מגניבים... שווה הצצה, אני עשיתי לחבר שלי את הטייס ליום אחד והיה מעולה!!! www.crazyshop.co.il

למעלה