מתנה לאמא שלי

mehashefa

New member
ומבפנים זה נראה ככה....

ממזמן שאלתי אתכן שאלות על סבון מלובד. אז הכנתי שלושה. קניתי סבוני ליפה (ממש יפים, מריחים נפלא, ויקרים קצת...) ארזתי יפה!!

mehashefa

New member
ורק הסבונים...

אמא מאוד שמחה! אבל בנתיים היא לא מסכימה להסתבן בסבונים שהכנתי, אלא רק בליפה!

גם יפה המתנה,גם מריחה טוב וגם מפנקת

מה עוד צריך בחיים

mehashefa

New member
כן, כל הארון שלי התמלאה ריחות נעימי

כי הכנתי את זה כמה ימים לפני היומולדת. ושמרתי בארון שלי... יו! איזה רייח... כי גם בחרתי ליפה אשכולית אדומה, ריח משגע...

סמדי6

New member
מקסים מקסים מקסים

את יכולה להסביר לי איך עשית את זה? האם מלבדים על הסבון באותה דרך כמו שמלבדים רגיל.?

mehashefa

New member
זה ליבוד עם מים וסבון

את מכינה לך קערה עם מים חמימים וסבון (שמומס כבר במים). לוקחת סבון עוטפת אותו לאט לאט בצמר ומרטיבה כל פעם עם היד עם קצת מים עם סבון מהקערה. ואז את בעצם משפשפת את הסבון על פצפצים, או הבד הזה שאני לא זוכרת את שמו כמו בקישור למטה. בסוף תתבלי את הסבון כולו לקערה ואם תראי שזה לא מתפרק אז זה מלובד מספיק. ואז צריך לשתוף את זה במים, ולזכור שלא צריך לשתוף עד שאין סבון כי תמיד נשאר סבון (כי יש סבון בפנים...). זהו, לעטוף במגבת, מתייבש מהר - וזה מוכן :) רק טיפ קטן שלמדתי מהסבון השני, שאת הצמר לא כדאי מייד לעטוף את כל הסבון. תכיני לך חתיכה בגודל המתאים ובהתחלה "תדביקי" רק קצה שלה עם קצת מים עם סבון. ואז לאט לאט "תדביקי" את הכל, ככה בשיטה הזאת זה ניהיה צמוד ולא ניהיות שאריות צמד שלא נדבקות... בכל מקרה, תסתכלי בתמונות בקישור - זה ממש עוזר. בהצלחה!!

Sימה

New member
את חייבת לבוא לסדנאות כי אנחנו

רוצות להכיר מכשפה חיה ואמיתית ובמיוחד סמדי שהיא גרופי של מכשפות - יש לה בבית אוסף וגם כמובן כמובן מחמאה על המתנה המקסימה לאמא---נפלא

mehashefa

New member
אני אבוא! מבטיחה...

זה באמת לא בסדר שלא באתי עד עכשיו... :) - תודה רבה -

smady a

New member
מכשושה הנה המתנה שהכנת.מקסימהההההה

מאוד מפנקת ושימושית. ותגידי לאמא שתשתמש בסבון זה נפלא. אני משתמשת בשלי.

mehashefa

New member
אני אמסור לה ../images/Emo8.gif

תודה לכולכן על המחמאות! איזה כייף.. האמת, אני הייתי ממש שמחה לקבל מתנה כזאתי! אני מרוצה ממנה... אגב, זאת פעם ראשונה שליבדתי ליבוד שהוא לא במחט.

Sימה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif = האמת,יש לי רשימה שלימה../images/Emo6.gif

למעלה