מתנה לבוס לפני שאני עוזב

benda2109

New member
מתנה לבוס לפני שאני עוזב

אהלן- אני דייל אוויר שעוזב את העבודה בקרובץ רציתי להתייעץ אתכם. מה כדאי לקנות למנהלת העבודה שלי (שד"א בהריון) לפני עזיבתי? מקובל בכלל לקנות משהו? אם כן אז שיהיה גדול/קטן (היחסים שלנו נורמלייים. לא נקשרנו יותר מדי אבל הכרנו אחד את השני די טוב). שאלה נוספת- יש דברים מסוימים שאתם חשובים שאני צריך להעלות בשיחה האחרונה שלי איתה- נגיד בקשה למכתב המלצה? אני מבין שהשנה מקבלים דמי הבראה בחודש אוגוסט. אני יכול לדבר איתה על זה. בתור אחד שעבד מעל לשנה בחברה ועוזב בסוף יולי? דברים נוספים שעולים לכם בראש?

קצת

מוזר שאתה צריך לקנות מתנה כשאתה עוזב ולא להפך. פעם ראשונה שאי שומעת את זה. תקנה לה משהו לשולחן העבודה. לא חסרים רעיונות. דמי הבראה מקבל מי שעבד שנה במקום עבודה. בחישוב של עזיבה זה נכלל במידה והעובד עבד שנה. אתה אמור לקבל פדיון ימי חופשה גם כן. תפנה לפורום דיני עבודה. הם גם יעזרו לך.

הדס92

New member
תגובה למתנה לבוס

benda2109 קודם כל יפה שאתה נותן על זה את הדעת, כשאנשים עובדים אחד עם השני גם אם היחסים אינם קרובים מאוד יש דברים שמקובל לעשות, למשל שיחת סיכום שבה באמת מעלים את נושא מכתב ההמלצה שיכול לשרת אותך במקומות עבודה עתידיים, ויוכלו לפנות אליה להמלצה אישית. לכל אדם יש זכויות סוציאליות שמגיעות לו עפ"י חוק והיא האדם לשאול ולבדוק מה מגיע לך. מעבר לכך כיוון שהיא בהריון זה מקל עליך בנושא המתנה, תמיד אפשר לתת תלושי שי של שילב והיא תבחר מה מתאים לה, כמי שעוסקת באורה סומא-תורה המפרשת את הצבעים הייתי ממליצה לך לעטוף את המתנה בעטיפה כחולה שמשמעותה יחסים קורקטיים, וכבוד הדדי. לפני עזיבתך אני ממליצה לך לבדוק את הכיוונים העתידיים שלך, ולבחון באם הקשרים שלך בעבודה הנוכחית יוכלו להשתלב עם תוכניותיך העתידיות. אני מאחלת לך בהצלחה

למעלה