מתנה לבנות נעלה היקרות

מתנה לבנות נעלה היקרות

הי בנות יקרות, נפגשנו לפני מספר שבועות ביום האישה במתחם המטפלים. שמי עדי ארבל ואני מטפלת מוסמכת ברפואה הודית - איורודה. כן כן כן, אני זו שאצלה התור לאבחון הדופק היה מנעלה עד ירושלים....
. בנות אני רוצה להעניק לכל אחת ואחת מכן מתנה, כל מי שמגיעה אלי לקליניקה בכפר - האורנים מקבלת 10% הנחה על כל הטיפולים המגוונים: עיסוי איורודי עם שמן חם על כל הגוף , עיסוי מלכותי, מפנק ומרגיע- 90 דקות, עיסוי רקמות עמוקות - 60 דקות, קובידו - שהוא עיסוי פנים יפני קלאסי המרגיע את המתח בפנים בצוואר ובכתפיים מטרתו להזין את העור ולמנוע קמטים - 45 דקות, עיסוי לנשים הרות משרה שלווה ומבטיח שנת לילה שקטה. מקל על תופעות שונות 45 דקות. וכמובן כל מי שמעוניינת לבצע ניקוי רקמות הגוף ולאפשר לעצמה חיזוק, איזון וריפוי הגוף והנפש ממגרנות, תופעות קדם ויסתיות, תופעות גיל המעבר, נפיחות בבטן, עייפות, נדודי שינה, ריפוי מערכת הנשימה, העיכול, אלרגיות, הרזיה ועוד... מוזמנת לקבוע פגישה בת כשעתיים לאבחון דופק ולצאת עם טיפול עדין באמצעות תזונה, צמחי מרפא, עיסויים , וכלים יישומיים לאורח חיים בריא יותר. אני אשמח לפגוש אתכן שוב ולהעניק לכן מענה. בברכת בריאות שלמה וחיים טובים עדי ארבל מטפלת מוסמכת באיורודה - רפואה הודית, טתא היליג, קובידו WWW.METAPLIM.CO.IL/ADIARBEL 050-8532749 08-9760186 כפר - האורנים

קרנית 1

New member
תודה רבה על ה../images/Emo77.gif

עדי, בהחלט נחמד מצידך לפרגן לנו טיפולים בהנחה! אני כבר הרבה זמןו רוצה לבוא אליך... מתישהו אני אגיע... שוב, תודה רבה.

למעלה