מתנה לבת מצווה בארץ

Mיה1

New member
מתנה לבת מצווה בארץ

קרובת משפחה חוגגת בת מצווה. לא נגיע לארוע אבל רוצים לשלוח מתנה. חשבתי על צמיד פנדורה אבל אין לי מושג אם זה פופולרי בקרב המתבגרות הארץ. למישהו יש מושג או המלצות למתנות? תודה!

debby12

New member
מנהל
מתנה למורה לטרומבון (קצת דחוף...)

לצערי נתבשרנו שהמורה לטרומבון של אמצעיתי החליט לעזוב את ביה"ס למוסיקה שבו הוא מלמד אותה. הוא מלמד אותה כבר 3 שנים ואנחנו מתים עליו - הוא מסור, מעודד, וממש "חיבר" אותה לכלי הזה שהפך לחלק ממנה. הוא גם בא כמה פעמים ללוות אותה בפסנתר כשניגנה סולו בקונצרטים בבית הספר, וסירב לקבל תמורה. הוא גם ליווה אותה בתרגול-סקייפ כמה פעמים לפני מבחני נגינה וגם אז סירב לקבל תמורה.

אסור לו להתחרות בבית הספר (יש תקופת צינון), אז בשלב זה היא לא יכולה להמשיך אצלו. ומחר השיעור האחרון

הוא בחור צעיר יחסית. הייתי מאוד רוצה לתת מתנה. כבר נתנו כסף/צ'ק מתנה לחתונה שלו בקיץ שעבר. וגם לחג. אני לא מכירה אותו עמוקות באופן אישי... תוהה אם למי מכם יש רעיון למתנת פרידה [לפחות פרידה לזמן הקרוב] כי אנחנו מחבבים אותו מאוד ואני מרגישה ממש אסירת תודה.

placid1

New member
כרטיסים/מנוי לפילהרמונית העירונית או למופע

מוזיקלי שווה שמגיע אליכם? או שובר לחנות מוזיקה שווה באזורכם?

debby12

New member
מנהל
תודה - זה מה שעשיתי בסוף

בחרתי בעיצוב המצ"ב

מסתבר שזו מתנה מאוד שימושית

למורה החדש לפסנתר של בת העשר, זה שמלמד אותה שלנגן יכול להיות גם כיף ושאימונים בבית עוזרים לנגן בכיף (מה שלא הצלחנו להחדיר בה במשך שלוש שנים קודם לכן), היא הכינה כרטיס ברכה מדהים רגיש יפה, ואני צירפתי 50 דולר בכרטיסים של אמזון.אמר תודה . התלהב מהכרטיס. וכולנו יצאנו לחופשת החגים. כשחזרנו, הוא בהתרגשות סיפר לה שהמתנה שלנו היתה שימושית ביותר ושהוא השתמש בה לקנית תחתונים וגרבים מה שיעזור לו מאוד לעבור את החורף. היא מאוד התלהבה מהפתיחות והעובדה שהוא מעריך אותה מספיק כדי לספר לה מה עשה עם המתנה.
. את כרטיס הברכה שלה אגב, הוא מסגר ותלה מעל לפסנתר בסטודיו. שלא יגמר המורה הזה. הוא טוב. סתם טרי חשבתי לנכון לחלוק.

למעלה