מתנה לגבר בן 35

shnoola

New member
מתנה לגבר בן 35

שלום לכל הגברים יש לי התייעצות קטנה אתכם לבעלי יש יומולדת ואני רוצה לקנות לו שעון אני בהתלבטות בין 2 חברות שאני ממש אוהבת (ונראה לי גם הטעם שלו) Disel ו STORM london מכירים ויש לכם המלצות? חשבתי דווקא לקנות שעון מרובע ולא משהו סטנדרטי אם אני אשיג תמונות מהאינטרנט אני יעלה בינתיים אשמח להמלצות תודה תודה תודה

ממש קשה להחליט בשבילו. זה עניין של טעם אישי

וסביר שכל אחד יבחר בעיצוב אחר. לי אישית יש שעון דיזל ( מרובע ) ואת החברה השניה אני לא מכיר אם כי גלשתי לאתר שלהם בעיקבות וראיתי שגם להם עיצובים דיי מעניינים. הכי טוב לקנות ולקבל פתק החלפה למרות שבסיטואציות בן - זוגיות( להבדיל ממתנות למימי הולדת ) זה יראה קצת מוזר.

Shy Guy

New member
מכיוון שלכל אחת מהחברות יש מספר רב של דגמים,

ההצעה הכי טובה היא, כפי שכתבת, לעלות לכאן תמונות של הדגמים שמעניינים אותך ונשמח להמליץ על הדגם היותר מעניין.

shnoola

New member
אז הנה קצת תמונות

עכשיו תראו מה שחשוב לי כמובן שיהיה יפה אבל גם מיוחד ז"א שלא רואים את זה הרבה ועל כל אחד

shnoola

New member
הסתבכתי עם להעלות כמה תמונות במקביל

סלחו לי שאני מעלה כמה הודעות כי לא הצלחתי לעלות כמה תמונות באותה הודעה... תראו בעמוד הבא http://www.stormwatches.com/watches/mens שלושת הדגמים שאני חושבת זה thunder Hydron Rubber Satellite - בעמוד 3 באתר תודה תודה תודה

Shy Guy

New member
אני יותר מחבב את Thunder ו-Hydron Rubber

Satellite קצת מוזר, לדעתי.
למרות שאם כבר, יותר אהבתי את חלק מהדגמים שמופיעים בעמוד 2 ובעמוד 4, אבל אני מניח שאם בחרת בדגמים הספציפים האלו, הם יותר תואמים לסגנון שלו. :) ומזל טוב לבעל!

למעלה