מתנה לחברה שילדה-

שירי ל

New member
מתנה לחברה שילדה-

חשבתי לקנות לה תינוכיס - שבעיני זו מתנה מדהימה, מה דעתכן- זה בסדר או שזה נדחף מידי? עדיף להביא משהו יותר נייטרלי?

מדוע לא לשאול אותה או להביא כסף?

אני קיבלתי מבת-דודתי מנשא שלא התאים לשגיא. אני חייבת לציין שמנשאים צריכים להתאים גם לאם וגם לילוד (אם הוא נולד במשקל גבוה, אולי התינוכיס לא יתאים). אולי תלכי לקנות יחד איתה?

שירי ל

New member
הקטע של ללכת יחד הוא בעייתי קצת-

כי התקציב שלי מוגבל, ואם היא תבחר פתאום מנשא ב-300 ש"ח? אני אהיה במצב לא נעים...

רותי ע

New member
הוא מתאים לתינוק במשקל גבוה

לחברה שלי יש תינוקת מפותחת יפה והיא מאוד נהנית ממנו. זה לדעתי יותר קשור לאם. האם היא מסתדרת עם כל הקשירות...

רותי ע

New member
זו מתנה בעייתית כי לא בטוח

שהמנשא הזה יהיה לה נוח. לדעתי עדיף משהו מפנק. משהו שהוא בגדר מותרות נעימות ולא הכרחי. משהו שככה היא אולי לא תקנה לעצמה...

שירי ל

New member
אבל אם אני אקנה ברב קט יהיו לה

הרבה אופציות להחלפה, היא לא בקטע של אינטרנט ואין לה חברות עם תינוקות כך שאני לא חושבת שהיא תכיר את המנשא הזה וחבל לי, אבל אני מבינה שאתן לא ממליצות...

אני קניתי תינוכיס לאחות של גיסתי

והוא להיט היסטרי אצלה. אבל בהחלט הייתי ממליצה להראות לה את שלך, כשהוא קשור עלייך, תוך פירוט היתרונות. אל תראי לה אותו "מפוזר" כי הוא מפחיד ככה

ענבל30

New member
זה רעיון לא רע, אני בעד ../images/Emo20.gif

אבל הייתי חושבת...אולי כדאי להתייעץ איתה בקשר לזה? פשוט לשאול אם יש לה, ואם היא מעוניינת באחד כזה. הבעיה היא שזו לא מתנה שאפשר להחליף... (או שאני טועה?
) אולי תתני לה למדוד את התינוכיס שלכן, ואם ימצא חן בעיניה, זו תהיה יופי של מתנה. אל תשכחי שלא כל מנשא מתאים לכל אחת מבחינת נוחיות ואופן שימוש. שיהיה במזל טוב

אני בעד שובר..תיכנסי לחנות שאת

מעוניינת לקנות בה..יש שוברי מתנה.. אני יודעת שלשילב יש.. וכך היא תוכל לבחור מה שהיא רוצה/צריכה מזל טוב

dana29

New member
אם את בודאות יודעת שהיא לא בקטע

אז אל תקני לה, אבל אם היא מוכנה לחידושים...אז תקני לה, עם אופציית החלפה. נשמע לי אחלה מתנה

אני באופן אישי קצת נגד..

כי זו לא מתנה שאפשר להחליף - נכון? אני למשל לא הייתי מסוגלת ללכת עם מנשא אחרי הלידה (בקושי סחבתי את עצמי
) ומתנה כזו היתה רק מעציבה אותי. בנוסף, לא כל אחד אוהב את הקטע של המנשאים בכלל והתינוכיס במיוחד שדורש התעסקות וקשירה... כל זה בהסתייגות שאולי שאלת אותה וממש בא לה על זה. לדעתי עדיף משהו אישי - בשבילה! לא משהו שקשור לתינוק (כל תשומת הלב על התינוק גם ככה, ואת האמא קצת שוכחים). אני קיבלתי למשל מחברה שרשרת עם תליון של פילון וזה ממש ריגש אותי - כי הרגשתי שאני הולכת לאיבוד בתוך כל הטררם ושהיא חשבה עלי.

אני בעד מתנה עם שובר החלפה

בימים האחרונים שואלים אותי כל הזמן מה אני רוצה לקבל במתנה (3 שבועות אחרי הלידה) ונורא קשה לי לענות כי אין משהו שאני ממש צריכה. אני שמחה מאוד לקבל מתנות עם פתק החלפה ואז להחליט. אם זה מוצא חן בעיני - אני משאירה ואם לא (או שקיבלתי כמה פעמים את אותו דבר) - אני מחליפה. אם את יכולה לקנות את המנשא במקום שנותן אפשרות החלפה גם אם פתחו את האריזה של התינוכיס, ניסו אותו והחליטו שזה לא זה אז זה נראה לי נחמד כמו כל מתנה אחרת. אגב, אני קיבלתי את התינוכיס כמתנה ומאוד אוהבת אותו אבל אני מסכימה עם הכותבות האחרות שזה לא מתאים לכל אחת. חנה

למעלה