מתנה לחברה

Zaguri

New member
מתנה לחברה

אני וחברתי חגגנו שנה לפני מספר ימים.. אני צריך לחשוב על מתנה שתהיה רומנטית אבל לא קיטשית... אם למשהו יש נסיון עבר או רעיון.. אני יותר מאשמח לקבל הצעות.. תודה:)

dgai

New member
משהו שכל בחורה תאהב

זה נשמע אולי לא הכי מקורי אך אומר המון אני לחברי קבלתי לשנה הראשונה שלנו שרשרת עדינה עם לה מזהב כמובן לשנה השנייה שעון מעץ שבתוכו היית תמונה של שנינו שצולמה בשנה הראשונה לשנה השלישית צמיד זהב ואני כבר מחכה לשנה הרביעית שלנו... תהנו זה יום מיוחד

אויש כשאני קיבלתי שרשרת לא לטעמי

מזהב עם לב שידיים חזיקות אותו מהצדדים... בעיני החבר שלי זה היה יפה אבל טעם זה דבר אישי ובעיני זה לא היה יפה. זה מה זה לא נעים. עשיתי את עצמי מבסוטה כדי לא לפגוע אבל למה שמישהו יתערב לי בטעם שלי? אם הולכים לקנות ביחד זה סיפור אחר. אגב, יש בנות שחושבות שלבבות זה יותר מדי קיטשי בשבילן, ויש בנות שמאד אוהבות. זה באמת עניין של טעם אישי. כשבעלי היקר (לא ההוא מהשרשרת) הביא לי טבעת ארוסים בהפתעה הוא אמר שאפשר להחליף. הוא דווקא קלע בול לטעמי ולא היה צריך. אז אם כבר אתה מביא תכשיט או בגד או תמונה ענקית לקיר למישהי או לכל אחד אחר, לכל הפחות חשוב להדגיש שאפשר להחליף ושזה אפילו יהיה כיף ללכת לבחור ביחד.

pachanga

New member
תהיה אמיתית הכי טוב...

לא לטעמך ולא רצית להראות לו שאת לא מבסוטה כדי לא לפגוע? זה קורה.... עדיף שתגידי לו כי ככה הוא ירגיש ואז זה ישכב סתם בארון מה לא?

למעלה