מתנה לחברה?

מתנה לחברה?

שלום, אני וחברה שלי שנה ביחד ואני לא יודע מה לקנות לה.אני לא מעוניין לקנות לה דברים כמו פרחים,דובי וכל מיני דברים שרשומים עליהם :I LOVE YOU.אני מחפש משהו מקורי.אפילו אם אני צריך לעשות אותו בעצמי(את האמת אני אפילו מעדיף). אני מאוד יודה למי שייתן לי רעיונות.

Cobe Anan

New member
לא שאני מתחמק מאחריותי(כאדום) לעזור

אבל לדעתי, החלק במתנה שהכי חשוב שיהיה ממך- וממך בלבד- זה הרעיון. רעיון טוב למתנה פשוטה יחסית יכול להעיד על מידת ההיכרות שלך איתה, על כמה אתה חושב עליה, וכמה אתה מקשיב לה. גם אם המתנה תעלה 20 שקל והשקעה של חמש דקות, מתנה שנתפרה בדיוק עליה תהיה שווה יותר מהכל. תשקיע, תחשוב- ואני מאחל לך להוציא ממנה חיוך ענק :) יום נעים!

אני מסכים עם האדום שלנו ../images/Emo13.gif

כשהייתי עם האקסית שלי (שבאמת אהבתי המון) היא תמיד אמרה שא'פעם לא הצליחו להפתיע אותה כי היא מוזרה בדברים שהיא אוהבת... תמיד קנו לה דברים שהיא לא השתמשה בהם. אך מסתבר, שאם אוהבים וקשורים חזק - תמיד אפשר להפתיע. תמיד! כל פעם שעלה לי קריזה בראש ומצאתי תירוץ נחמד לקנות לה מתנה -היא הייתה שימושית בצורה לא נורמלית. דוגמא לרעיונות לניצול גורם ההפתעה: אתה יודע שחברה שלך אוהבת לעשות כושר (הליכה וכדו') תפתיע אותה עם איזה נגן MP-3 חמוד. כמובן אם היא אוהבת מוזיקה ועדיין אין לה. זה משהו שתמיד יהיה בשימוש. חלוק מגבת רקום "עוטף אותך באהבה". לא חסרים רעיונות...צריך למצוא את הרגע המתאים ואת הדברים המיוחדים לה עצמה. ואת זה רק אתה יכול לדעת. בהצלחה!

מיטללל

New member
ברוך הבא לפורום :)

ומלאן מזל טוב לך ולחברה שלך
אני יכולה לתת לך רעיונות אבל אני מעדיפה להיות נחמדה ולשלוח אותך למקום שעזר לי פעם או פעמים פורום יום הולדת ומתנות פשוט אלופים שם

בשלולית

New member
אתה יכול לקחת אותה למקום

שבו נפגשתם בפעם הראשונה... למקום שבו הכרתם.. או לקנות לה משהו שקשור לזה. לאקס שלי היה יומולדת לא מזמן והתבלטתי בין לקנות לו וודקה או לקנות לו שמפניה. הסיפור מאחורי הוודקה : כך הכל התחיל. שתינו ושתינו. השתכרנו . והתנשקנו.. ואז הכל התחיל... גועל נפש של סיפור!! הסיפור מאחורי השמפניה : ביום האהבה הוא הביא איתו שמפניה שנשתנה וזה... וגילינו שהפג תוקף שלה הוא באוגוסט 93
. סתם קטע מצחיק.. בסוף הבאתי לו שמפניה וזה גם היה בשביל היומולדת 18 כך ש... לא יודעת סתם רעיון חמוד, פשוט, ו"בינינו" כזה... בכל מקרה בהצלחה! אם אתה רוצה אני יכולה לתת לך עוד רעיון למתנה שפעם עשיתי לחבר לשעבר. אבל באמת תחשוב לבד. זה יכול להיות יותר מוצלח ככה! אה וברוכה הבאה! אני הדס.

יש לי רעיוןן..

קח קופסא..תכתוב עליה את מי אני אוהב הכי שבעולםםםםם???? ואז בתוך הקופסא יהיה פרחים יבשם..ממתקים.ומראה!! חח......יעני היא תראה את עצמה======>>אותה אתה הכי אוהב!. מגניב ביותר.....=]

למעלה