מתנה לחבר קרוב

Lir האחת

New member
מתנה לחבר קרוב ../images/Emo77.gif

מהי המתנה האחרונה שקניתם למישהו/י? אני צריכה רעיונות למתנת יום הולדת

דבר ראשון...

זה תלוי מה הוא בשבילך... חבר מהעבודה... חבר לשעבר... חברה מהלימודים... בת דודה או אפילו סתם איזה יזיז שלך... קיצר תפרטי למי זה......! ואגב אני חושב שיש פורום של מתנות וכאלה.. אבל תפרטי ואני ישתדל לחשוב על משהו...

Lir האחת

New member
ממ

כמו שאמרתי, חבר טוב..ידיד טוב שלי
אני יודעת שיש פורום כזה
בכל זאת, החלטתי לשאול כאן! יש לך רעיון נחמד?

היה לחבר שלי בדיחה שכולנו היינו צוחקים עליו

ספציפית (בקטע טוב).... קיצר כל החבר'ה הוצאנו חולצות של זה ולבשנו ביומולדת שלו והיה ממש צחוקים... ועד היום אני לובש את החולצה לפעמים ואנשים שואלים אותי למה יש לי חולצה עם שני סמורים שיכורים ואחד צורח שהוא זיין את האמא של השני :)

Lir האחת

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo6.gif

ט-וב....זה סוג של...חביב (?) אני מחפשת רעיון למתנה יותר... "רגועה"

המממ לפי דעתי..

את תינעלי על משהו.. מאיפה את ? ת"א נכון..? מה הבעיה לכי לאיזה חנות כזאת עם כל מיני שטויות בטח יש לכם מלא שם... תיעזרי במוכר או המוכרת קני איזה משהו חמוד תוסיפי איזה כרטיס ברכה בסגנון לידיד הכי טוב וכאלה....

Lir האחת

New member
קרוב לת"א ../images/Emo11.gif

איך לא חשבתי על זה קודם.... נו באמת! קצת מאמץ!

מיטללל

New member
יש לי יום הולדת רק עוד חודש ושבוע....

סתם
אם מדובר בחבר הקרוב עליו אני חושבת- אני לא ממש מכירה אותו, אבל משום שהוא שינה את מקום מגוריו לאחרונה אולי תכיני לו ערכה "רחוק מהעין-אך קרוב לבית וללב"? עם כל מיני דברים שהוא אוהב מהבית, ושיזכירו לו אותך ברגעים הפחות מענגים?

אוי זה נשמע מגניב לאללה!

אם היה לי חבר טוב שהיה עוזב למקום רחוק הייתי מאמץ
חוץ מזה, גם אני צריך רעיון טוב למתנה לחבר טוב ליומלדת, אני כבר בפיגור של שניים

למה?

אלבום של שאלות "למה?" של חוויות אישיות, ואיורים או תשובות משעשעות... למה כדאי להחליף את המצעים בצבא לפחות פעם בשנה? למה לא כדאי להכין אלפחורס? למה כל כך השקעתי במתנה הזאת אם ממילא היא נדחפת לארון?

SpyD

New member
רעיונות?

הממ, זה נורא תלוי באדם עצמו, את לא חושבת?

Lir האחת

New member
ברור שזה תלוי

מאוד באדם עצמו. ומה הוא אוהב... אבל יש דברים שרובנו אוהבים לקבל, לא? חוץ מזה, שלקבל רעיונות, זה רק יכול לעזור

SpyD

New member
תלוי

רעיון ל"מוצר" מסוים אולי לא עולה לי כרגע, מה שכן קחי בחשבון שזה יכול להיות משהו לא פיזי/מוחשי. הופעה, הגשמת פנטזיה, טיול, טיסה בשמי הארץ וכו'... תלוי בטיב הקשר

משהו שימושי!

עט מיוחדת עם חריטה, דובי-פרווה למיטה עם איזו הקדשה (או נגיד דומה לידיד), אם הוא אוהב לכתוב - אז יומן אישי כזה עם הקדשה בעמוד הראשון, יש גם מלא ספרי מתנות... לדוגמא, 100 מקומות בעולם שחייבים לטייל בהם, או משהו כזה... מקווה שעזרתי

אפשר גם עוגת יומולדת

כשהמתנה האמיתית היא - המתכון! כדי שהוא תמיד יידע להכין לעצמו את העוגת יומולדת! שכל פעם שיכין אותה ייזכר בזה

מיהי

New member
טריקים ופטנטים

בחנות 'זמיר',[שמספקת לתכניות טלוויזיה אביזרים] שליד גשר ההלכה ברמת גן.תמצאי מלאן רעיונות.אני לא כותבת כתובת כדי לא להחשד כמפרסמת

למעלה