מתנה לחג

Charmed24

New member
מתנה לחג ../images/Emo77.gif

אתם מוזמנים להכנס ללינק ולצפות בפרק של צח"מ משנת 1993, פרק ששודר אצלנו לפני 7 שנים... יש צ'ופרים לכולם: ויקטור וניקי, ג'ון וג'יל, דני וכריס, אשלי-ברנדה, מייקל ורבקה, ויקטוריה וראיין, קתרין ורקס ואפילו אסתר ואפילו ההכרזה הנוסטלגית על רקע כתוביות הסיום: join us again for the young & the restless תהנו

dviridit

New member
נזכרתי שזהה לא עולה לי בשל אי

המצאות במחשזב החדש ואניצריכה אותו בשביל ברים חשובים אחרים גם. אז אם מישהו יודע בבקשה שיעזור לי.

אור2221

New member
בדיוק באתי לפרסם את זה

כ"כ נהנתי לראות את זה, אני רק מצטערת שזה לא היה הפרק הקודם, הסצינות בין ויקטוריה לויקטור היו משהו מיוחד. אור.

חשוב לציין

שהמתנה מיועדת אך ורק למי שמצא את האפיקומן
איזה נוסטלגיה, אבל נראה כאילו זה היה רק אתמול. שום דבר לא השתנה: מתחילים לדבר על עבודה משפט אחד ואז עוברים לנושא אחר (טוב בכלל זה לא חדש שג'ון מדבר ולא מקשיבים לו
) ונכון שהיה מצחיק כשאשלי אמרה לו "מזל טוב" כזה מאולץ וצבוע
ג'יל אנוכית וחושבת קודם כל רק על עצמה (גאד, העגילים האלה עשו לי טראומה
) וקתרין חושבת רק איך לדפוק אותה (אתמול רומן הומואי, היום רומן לסבי
) אפילו שם המשפחה של קיי לא השתנה הרבה... ממיסיז סי למיסיז אס
ויקטור מנסה לשלוט בכולם - נחמד שויקי הצעירה מכתיבה בעצמה את התנאים, זה מה שקורה כשבאמת אוהבים - כבר לא אכפת לך מה אתה אומר לסביבה ואילו סיכונים אתה לוקח, על מנת להישאר ביחד עם אהובך ולהתגבר על כל הקשיים. הלחיים של ריאן היו קצת שמנמנות כאלה, נכון
אפילו דני וקריקט היו נחמדים ביחד. את דני לא ממש סבלתי, אבל הפעם היה חביב לראות אותו בתור האיתן של ה"צעירים". (במחשבה שנייה, הגוון... בימינו איתן קיבל קצת שכל וגוון היא מודל הטיפשות של "תשוקות"). מדהים איך שהמוח המשפטי המבריק של כריס עבד כמו שצריך גם לפני 7 שנים... ואפילו זכינו להצצה למקרר שלהם (מעניין אם הם עשו ביעור חמץ
) ורבקה נורא הזכירה לי את מייגן המזכירה של "היפים", יש מצב שזו היא
אפילו זכינו לפרומו משילה ובפתיחה ראינו את ליאנה... איזה כיף

ים כחול

New member
../images/Emo47.gifצ"ארמי תודה../images/Emo25.gif../images/Emo9.gif

לא מצליחה להעלות אך אנסה לברר מה חסר לי במחשב כדי שבעתיד אוכל , בכל מקרה תודה על המתנה אתה משו משו

למעלה