מתנה לחג לו ניתנה לכם האפשרות לתת מתנה לא קנויה לאחים ולאחיות שלכם- מה הייתם בוחרים לתת
נ נסיכת אהבה New member 28/9/05 #1 מתנה לחג ../images/Emo77.gif לו ניתנה לכם האפשרות לתת מתנה לא קנויה לאחים ולאחיות שלכם- מה הייתם בוחרים לתת
מתנה לחג ../images/Emo77.gif לו ניתנה לכם האפשרות לתת מתנה לא קנויה לאחים ולאחיות שלכם- מה הייתם בוחרים לתת
א איימו New member 28/9/05 #2 הייתי נותנת להם כמה מתנות. לב טוב יותר. חיים טובים. ושיהיה להם הרבה אושר.
A allheart New member 28/9/05 #4 מצטרפת לאיימו ומוסיפה לתת להם את היכולת לראות עד כמה הם מדהימים וחשובים לי. ונשיקות וחיבוקים אינסופיים ממני
מצטרפת לאיימו ומוסיפה לתת להם את היכולת לראות עד כמה הם מדהימים וחשובים לי. ונשיקות וחיבוקים אינסופיים ממני
ע עוד שרון New member 28/9/05 #5 ואני הייתי נותנת לאחי קצת סדר בדברים וראיה אופטימית יותר לאחותי הייתי נותנת ביטחון עצמי גבוה יותר
פ פילפולה New member 29/9/05 #6 היי../images/Emo65.gif לאחותי-נותת לה לראות מי אוהב אותה באמת ומי לא. ולאחי-קצת יותר ריכוז וזיכרון. פיל
היי../images/Emo65.gif לאחותי-נותת לה לראות מי אוהב אותה באמת ומי לא. ולאחי-קצת יותר ריכוז וזיכרון. פיל