מתנה לחמות (אבל משהו מיוחד)

יעלי2

New member
מתנה לחמות (אבל משהו מיוחד)

לחמותי שתחיה יש יומולדת 50 בעוד כחודש. מראש הוחלט שלא לעשות לה פסטיבל (סתם ביזבוז), ולכן היא וחמי עושים עכשיו חיים בחו"ל (ואנחנו שותפים בכך
) בכל מקרה יומולדת יש, וזר פרחים מדהים יהיה, ובכל זאת אני מחפשת מה אפשר לארגן לה שיהיה: א. לא מופרז בהוצאות או בכמות האורחים. ב. רצוי שונה מהרגיל (גם הצעה ליציאה מסודרת לחיק הטבע יכולה לבוא בחשבון, אבל מקום מיוחד). ג. זה צריך לכלול את בני המשפחה המצומצמים. לפחות 6-10 איש. ד. חשבתי להזמין אלינו אבל הלך התנור וזו כבר מיגבלה ממש כבדה. אם עדין יש לכם רעיונות שיכולים להתאים, אני מאוד אשמח לשמוע. בתודה מראש (ומזל שיש עוד חודש + כדי לחשוב על זה).

דפי26

New member
אפשר לנסוע לצימר בצפון כל המשפחה

ללילה או שניים.עשינו את זה והיה ממש כיף

אתי@

New member
יש מקום בראש פינה שנקרא

"וילה תהילה" ונראה לי (צריך לבדוק!) שהוא יכול להתאים לארוע. וילה תהילה וילה יפהפיה בראש פינה העתיקה. הוילה היא למעשה אחוזת איכרים עתיקה ומיוחדת עם חצר פנימית. במקום ישנם 11 חדרי אירוח . כל חדר מכיל חדר שינה רומנטי, המרוהט בריהוט כפרי, אמבטיה ומטבחון קטן עם שתייה חמה. פיסה פרובאנסלית בגליל. מחירים : המחירים נעים בין 350 ש"ח לזוג באמצע השבוע לבין 1060 לזוג בסופשבוע בחבילה המשלבת 2 לילות. לילה אחד ביום חמישי לזוג יעלה 500 ש"ח , במוצ"ש יעלה לילה 350 שקלים לזוג. בחודש מאי יוצאת וילה תהילה במבצע : 20% הנחה על כל המחירים הרשמיים. רחוב החלוצים במעלה הרחוב 046935336 , 046937788 שיהיה
מזל טוב

רחלילי

New member
יציאה הטבע ורעיון למתנה (קיטשי)

הי יעלי זו מתנה די קיטשית לדעתי אבל אני כותבת כי יש אנשים שמאד מתלהבים מזה, וזה משהו מיוחד מאד. רק מה, אין ככ מה לעשות עם זה: זה מין כאילו תמונה עם מסגרתמעץ והתמונה היא גם לוח עץ שעל הלוח עץ מדפיסים תמונה של הכותרת הראשית של העיתון היומי שכאילו זה העיתון שיצא באותו יום שהיא נולדה. בתוך העיתון משלבים תמונות שלה שאתם מביאים ומשלבים כותרו תוכתבה על החמות שלך ואת הכתבה אתם צאיכים לספק כלומר תספרו עליה כמה מילים והם יעשו מזה כתבה כבר. זה רעיון מיוחד אבל לדעתי זה קשור למי שמקבל את זה האם הוא יבין את ההשקעה או לא? יש אנשים שאוהבים לתלות את זה בחדר השינה או במקום אחר בבית כדי "להשוויץ" לאורחים תראו מה עשו לי. בכל מקרה יש מקום בתל אביב שבו עושים את זה את זה מעניין אותך תשלחי לי מסר. ולגבי יציאה לטבע נראה לי רעיון מעולה רק קחי בחשבון שמזג באוויר עלול להיות בעייתי באותו יום לכן תתכננו מראש אלטרנטיבה כלומר שאם יש גשם הולכים למישהו הביתה. שכל אחד יכין משהו וכמה אנשים יכינו ברכה יפה וזהו נשמע לי יפה ומכובד.

יעלי2

New member
רחלילי על זה חשבתי גם אני

למרות שאני לא רואה אותה תולה את זה אחרי שתיגמר ההתלהבות. זה לא קשור לסנטימנטים או רגשנות, פשוט כל הסלון שלהם מלא במתנות שקבלו במשך השנים. בכל מקר לא רק שחשבתי על זה, גם אני יודעת איפה מכינים את זה - כך שזו אופציה טובה.

שמופית

New member
מה עם השף שמגיע לבשל בבית ?

אפשר להזמין אחד כזה שיעשה לכם ארוחה. אפשר לצאת למסעדה מיוחדת כמו 2C על הגג בעזריאלי או מסעדת הבשרים ברחוב הארבעה שיש שם מופעי קפוארה באמצע הארוחה. הייתי בשבוע שעבר עם תמיר במסעדה "ספגטים" ברחוב יבנה בת"א, ויש להם למטה חדר אירוח פרטי, שאפשר להזמין אותו - הוא נראה ממש יפה. חוץ מזה, אפשר אולי לעשות לה משהו בסגנון של מסיבת רווקות - להזמין איזה 20-30 בני משפחה וחברים קרובים ולהזמין מנחה שתעשה משחקים ותפעיל את האנשים. אין לי מושג אם הם האנשים המתאימים לזה, אבל אם כן - זה יכול לצאת ממש ערב נחמד של קירבה וצחוק
אפשר אולי לשכור יאכטה ולאכול עליה ארוחת ערב. או שאולי לצאת כל המשפחה לאיזה ספא ליום כיף, נניח הספא שבחמת גדר. ממש נחמד שם. אפשר להתקשר אליהם והם יפקססו לך את כל האפשרויות והמחירים והמסג´ים. אז מגיעים, נחים, נכנסים לבריכה ולג´קוזי, כל אחד הולך לטיפול שלו ובצהרים נפגשים לארוחה במסעדה המונגולית (או שהיא תאילנדית ?
) מקווה שעזרתי קצת

לארוע בבית

אפשר לקנות אוכל מוכן, אבל ממקומות טובים. אם את רוצה אני אברר לך, כי גם אנחנו עשינו יוםהולדת "לחמותי" בבית. עשינו מסיבת הפתעה (היא חשבה שהיא הולכת לארוחה רומנטית עם בעלה. בדרך הם רק עצרו להביא משהו לילדים...
) וקצת הכנו אוכל לבד וקצת קנינו. כמובן בלונים, זיקוקים שמחזיקים ביד ונרות. השף שבא הביתה נשמע מאד כיף. גם חדר פרטי במסעדה (בעיקר כי לא צריך לנקות
). מדורה על שפת הים!!! היא בטח לא היתה בארוע כזה כבר מליון שנה. ועוד חודש זה מזג אוויר מאד כיף (בערב כבר אפשר להתכרבל במשהו). מדורה בסטייל, עם אוכל ברמה ושמיכות וכריות (לזקנים).

fila

New member
כולכן כ"כ יצירתיות ואני כ"כ לא!../images/Emo10.gif

יעלי2

New member
הרעיונות מאוד יפים אבל

צינתי מייד בהתחלת הודעתי הראשונה שהם עכשיו עושים חיים משוגעים ואי אפשר גם וגם וגם. לכן אנחנו מחפשים משהו מקורי שלא ישחט אותנו בכיס ולכן יכלול רק את קרובי המשפחה המצומצמים. הרעיון הוא לעשות משהו מיוחד שיעלה אבל לא בצורה היסטרית (וגם לא זוגי אלא כללי). היא/הם משתגעים על הים, אז אולי צריך לחפש "מנוף" כדי ליצור אוירה שווה בים (בתקווה לשיתוף פעולה ממזג האויר) ולהפיק שם מיני אירוע עם אוכל מתאים, ושולחן וכיסאות וכו. אני אשאל את בעלי ואחיו ואם זה נראה להם, אני אראה אם להתקשם עם זה ואיך. קודם כל צריך להחליט על ה"מה ואז על ה"איך". תודה על הרעיונות. היות ויש עוד זמן בשפע, רעיונות נוספים יתקבלו בשימחה.

אמיקה

New member
יעלי

הצצת ב"פינת חמד"? יש שם אחלה רעיונות לאירועים מיוחדים כאלו.. כמה מיוחדים שאני זוכרת (ואחרים שלא מופיעים שם): יש אגם נדמה לי ליד כרמי יוסף (טל שחר?), שאפשר לדוג בו דגים (נניח אחה"צ, נניח מס´ מצומצם של מוזמנים + פיקניק משפחתי צנוע..). עוד בענייני פיקניק - שווה לערוך ביקור מקדים ולמצוא פינה לפיקניק ליד בת שלמה, אפשר להצטייד במחלבה שם בגבינות ודברים טובים + יין למז"ט וכו´.. בכל אירוע - משחקי "קופסא", יש, למשל, משחק קלפים שנקרא "ראש כחול" (עולה כ-80 ש"ח ונשאר כמתנה) שחברים קנו לחמות מהסוג הכי החמותי שיש, וזו כ"כ נהנית מהמשחק עם החברים ו/או המשפחה שזה שוס משפחתי כזה.. שווה ביקור ב"טויס אר אס". עוד בעניין משחקי קופסא למשקיענים - ליצור פאזל מתמונה משפחתית מוגדלת + לימינציה, ולהרכיב באירוע המשפחתי המצומצם. לארגן טיול יקבים (יש פרטים בספר) או איך שלא קוראים לזה בזיכרון - גם יפה גם מאוד משמייח
מה עם טיול משפחתי ? יש את ספינת הזכוכית בשדות ים שמגיעה, לדעתי, עתיקות קיסריה, שם אפשר להרים כוסית על החוף. אפשר לשלב סיבוב ביפו העתיקה ולסיים באחת ממסעדות הדגים. ואפשר סתם לארח בבית, עם מוסיקה טובה, אוכל סבבה וערימת מתנות לכלת היומולדת ..

יעלי2

New member
אמיקה - אחלה אחלה אחלה

נשמע כמו מקומות ששווים בדיקה (במיוחד אם באיזור, אבל גם אם במרחק נסיעה לא ארוכה). איפה זה פינת חמד? אוי, זה נשמע הכיוון שחיפשתי. תודה מידלה, מיי טיינר קינדר.

יעלי2

New member
שאלה

האם הייתן שמחות לקבל ניתוח גרפולוגי (חיובי) של כתב היד שלכן במתנה? ראיתי באתר סורפרייזלי רעיון לתת את כתב היד של כלת היומולדת לגרפולוג והוא עושה ניתוח של הכתב ומתאר את האדם. אני מניחה שלא אומרים דברים לא טובים. לדעתי זה מענין. האם היה מענין אתכן לקבל ניתוח כתב ידכם? אחרי הכל לא מדובר במפה אסטרולוגית.

אתי@

New member
אני לא כ"כ הייתי אוהבת

נראה לי קצת חודרני ופולשני מידי. אם הייתי רוצה ניתוח כזה, הייתי הולכת בעצמי לגרפולוג, ולא משתפת אחרים בתוצאות (גם אם הן רק חיוביות). זה קצת כמו ללכת למישהו שיכתוב עבורכם ברכה, או להזמין שיר במתנה. אני פחות אוהבת.

אמיקה

New member
"פינת חמד" - ספר חובה בבית

ספר של אלישבע זלצר, מלא וגדוש ומחולק לפי פרקים בערך כאלו: רעיונות לבילוי של יום שישי בבוקר (שנקין, נווה צדק, חיפה, נתניה, ירושלים - כל מיני) רעיונות למתנות (נניח מתנה מדעית ממוזיאון המדעה בחיפה, סלסילת בקלוואות מאיזה מקום בעכו, כריכה מעור לספרים + תחריט שעושים במקום מיוחד בנווה צדק וכו´..) רעיונות למסיבות הפתעה (זמר אופרה בבית, טיול אור ירח במצדה, מקומות שמתמחים בחינגות וכו´) מתארחים (צימרים כפריים שווים לאללה - ניסנו את רובם, אכסניות מיוחדות וכו´..) מצטיידים (מחלבות שוות פה ושם, שווקים, חניות מדנים מיוחדות, יקבים וכו´..) מוזיאונים לאן לוקחים אורחים מחו"ל רעיונות למסיבות רווקים/ות הפרק הרומנטי ... בקיצור - שווה שווה שווה , ואפילו לא נורא יקר (הספר - חלק מהרעיונות מתאימים להפקות לא זולות, וחלקם מקסימים ומתאימים לכל כיס..)

יעלי2

New member
אמיקה אני לא מאמינה

מרוב בלבלול שיצרו כל הספרים החדשים (המלצה אישית, ספרי מפה, וספר חדש שיצא) לא קישרתי על מה את מדברת. יש לי את הספר בשידה ליד המיטה!!!!!!!!! היום אחרי העבודה אני אפתח אותו ואתחיל לחפש כיוונים!!!!!!!!!! תודה !!!!!!!!!!!!

אמיקה

New member
בבקשה ../images/Emo24.gif וגם ../images/Emo50.gif

מכל הספרים האלו, עדיין הכי מוצלח ומגוון, לטעמי זה פינת חמד (גם המחיר של הספר הכי הגיוני...) חמות מבסוטית זה בריאות ובבריאות לא חוסכים

אתי@

New member
עוד 2 ספרים מקסימים

(שיכולים להיות גם מתנה מקסימה) הם: * "חוויה רומנטית" - בסגנון של פינות חמד. * ספר חדש על 50 המקומות היפים בישראל. אני לא זוכרת את שם הספר (מתחיל ב-50) אבל בטח בסטימצקי ידעו למה אני מתכוונת.

למעלה