מתנה לחנוכה ממני אליכם - רדיוהד סטייל

RedCharlie

New member
מתנה לחנוכה ממני אליכם - רדיוהד סטייל

מכוון שאת המתנה הנהדרת הזאת לא יכול לשמור לעצמי, החלטתי לחלוק אותה אתכם. מי שהכיר לי את רדיוהד בזמנו הכין לי את אוסף גדול של ביסיידס מופלאים של רדיוהד חלקם אף נדירים ביותר. ומי אני, שאשמור כזה יופי לעצמי? אז אם מאוד בא לכם להשלים את רפרטואר השירים של רדיוהד ולא ממש ידעתם מאיפה להשיג את השירים הללו יש מקום! חח יש לי בעיה לעלות את כל השירים לשרת כי הגודל של כולם הוא 137 מגה בייט. (הרבה מאוד מהביסיידס האלה בטח כבר שמעתם אבל יש משהו שאתם מוצאים שמעניין אתכם שלא שמעתם עדיין אל תהססו לפנות אליי) מוזמנים ליצור איתי קשר במסנג'ר [email protected] להלן רשימת השירים של האוסףי - A Reminder Banana Co Bishope's Robe Cuttooth Fast Track Fog How Can You Be Sure How I Made My Milions India Rubber Inside My Head Killer Cars Kinetic Lewis Lozenge Of Love Lull Maquiladora Meeting In The Aisle Melatonin Milion Dollar Question Molasses Palo Alto Pearly Philipa Chicken Poliatheline (Part 1 and 2) Pop Is Dead Rheinstone Cowboys Stupid Car Talk Show Host The Amazing Sound Of Orgy Transatlantic Drawl Trickster Union City Blues Worrywort Yes I Am You Never Wash Up After Yourself

Knives Out

New member
שכחת משהו ../images/Emo2.gif

Permanent Daylight. זה שיר מעולה ואחד הטובים שלהם, חבל שהוא ישב בצד סתם. אגב, למה שלא נסדר את זה קצת? זה בסדר אלפבתי ולא מתחשב כל כך במעברים בין שיר לשיר. תודה =]

RedCharlie

New member
הסדר עצמו לא כזה חשוב

תוכלו לסדר את זה איך שבא לכם :) ו-permanent daylight לא נכלל באוסף הזה אבל הוא קיים אצלי (אם מישהו ממש רוצה)

InnocenceLost

New member
ואלה נצרף גם :)

זה מה שיש לי : You never wash up after yourself banana co molion dollar question lift i promise yes i am pop is dead permanent daylight lewis (mistreated) phillipa chiken what is that you say punchdrunk lovesick singalong lozenge of love coke babies bishops robes sunday bloody sunday faithless the wonder boy the trickster stupid car inside my head nobody does it better give it up big boots melatonin el president how i made my millions pearly follow me around big ideas alligators in new york sewers transatlantic drawl fasttrack palo alto talk show host ive seen it all (with bjork) molasses killer cars maquiladora a reminder how can u be sure lull meeting in the aisle india rubber kinetic polyethylene cuttooth the amazing sound of orgy fog worrywort Trans-atlantic drawl וסורי על השגיאות אם יש :) מסנג'ר: [email protected]

FunkyMonk

New member
למה לא להוריד Towering Above the Rest וזהו?

יש שם את כל מה שרשמתם פה ועוד הרבה יותר, יחד עם הסשנים של On a Friday, יחד עם כל הקאברים של רדיוהד שהם הקליטו באולפן, יחד עם עוד כמה שיתופי פעולה, וגם עם כל מיני רמיקסים שהם עשו/עשו להם. 24 דיסקים של רדיוהד.

Knives Out

New member
כי זה מלאאא שטויות

לא שווה את הזמן. רק הדיסקים הראשונים של הביסיידס

RedCharlie

New member
הבהרה

הרשימה שמופיעה כאן לא מתארת את כל שירי הביסייד שאני מכיר של רדיוהד. אני רק סימנתי חלק מן השווים ביותר. והצעתי אותם בתור מתנה לחג מכוון שהאוסף הזה ממש טוב. לפחות לדעתי. לא הכנסתי לשם עוד הרבה שירים שלהם.

FunkyMonk

New member
לא זה לא..

זה מלא בדברים טובים. יש שם אולי שלושה-ארבעה דיסקים לא נחוצים (שזה כל הרמיקסים וכו'). חוצמזה, יש שם: הופעות חיות כל הבי סיידס השירים של OAF קאברים של רדיוהד (ענק במיוחד) ביצועים אלטרנטיביים (נראה לי יש שם כמעט את כל HTTT בביצועים אלטרנטיביים) ועוד המון דברים טובים. וחוצמזה, במקרה הכי גרועה - מוחקים את מה שלא צריך.

RedCharlie

New member
פה

מכוון ששניים מהפורום כבר פנו אליי בבקשות העלתי לכל אחד את השירים שהוא רוצה בקובץ ZIp. את\ה מוזמנ\ת להוריד מפה את שני הלינקים. יתכן שבכל אחד מהקבצים ישנם שירים שונים. אני מזכיר שלא כל הרשימה שפירסמתי למעלה מופיעה בקבצים האלה. http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=BD58F2C7258E4B3E http://rapidshare.com/files/75196573/Radiohead.rar

golanaor

New member
Cuttooth שיר מדהים, מדהים מדהים מדהים

הוא מפוצץ לי את הלב, הוא כל כך חזק ומורגש, אין לי מילים, מי שלא שמע חייב להאזין, שיר מושלם.

אזירפאל

New member
שמעתי אותו עכשיו בפעם הראשונה

מאיזו תקופה הוא? "I don't know why I feel so tongue tied" אממ... מיקסומטוזיס?

Pygmy puff

New member
אכן

לת'ום יש נטייה למחזר מדי פעם ליריקס, הוא עושה את זה גם ב-Where I End and You Begin, למשל. ויש עוד כמה. Cuttoth הוא ביסייד של Knives Out, כלומר תקופת אמנזיאק.

Knives Out

New member
כן, אותו פזמון

מדהים איך הם יכולים לעשות כזה דבר :p אחר"כ אנחנו עלק מתפלאים ברקונר שהוא שונה לגמרי

InnocenceLost

New member
ממש מזכיר לי את מיוז..

אני זוכרת שבפעם הראשונה ששמעתי אותו אשכרה בדקתי אם זה לא איזה פאק וזה לא מיוז.. השיר באמת יפיפיה אבל .. לא יודעת לא בסגנון הרדיוהדי שאני אוהבת

למעלה